סרטים חדשים?!

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
lionheart פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לא יודע אם זה רק אני..או שלא יוצאים סרטים טובים בזמן האחרון כאילו יש סרטים פסדר במיוחד מצחיקים אבל לא ראיתי איזה סרט נורמלי כבר הרבה זמן..
אם למישהו יש הצעה למה אני מתוסכל :?

אגב המלצה לסרטים כשהייתי בארצות הברית ולא יודע אם שמעתם עלייהם בארץ מכיוון שהם לא יצאו לקולנוע (אולי נקראים מיני סדרה)
Spartacus ו- attila סרטי מלחמה נחמדים
תודה מראש
ערן

taotao7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 719
קיבל תודות: 3 פעמים

יש את הסרט החדש של ספייק לי

שליחה #2 

"האיש שבפנים" - סרט פשע מתוחכם עם דנזל וושינגטון, קלייב אוון, ג'ודי פוסטר, ועוד שחקנים מוכרים. סרט מהנה מאוד - אני אישית אהבתי אותו.

אבל אני מסכים איתך, התקופה הזאת באופן כללי די יבשה וזה בגלל שרוב הסרטים הגדולים יוצאים במאי יוני לקראת הקיץ...

תהנה,

אבי
Avi Merkado - www.filma.co.il

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #3 

לך לראות את הסרט החדש של ברוס וויליס שנקרא 16 רחובות,סרט מעולה,עשוי טוב,סאונד נפלא,אקשן ודרמה סוחפת.
בנוסף אתמול ראיתי (הראשון בארץ ביחד עם כל באי האולם) את הפרמייר של משימה בלתי אפשרית 3..אי אי מה אפשר לומר אקשן ללא גבולות,תאמת היה חסר לי משהו קצת בסרט אחרי הרף שהציב ג'ון וו בסרטו הקודם,אבל עדיין אפשר לראות בדיוק לאיפה הלכו כל ה 150 מליון דולר ששפכו על הסרט הזה :wink:
אז אלא המומלצים החדשים שלי!
צאו וראו בהמונכם :D
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

משימה בלתי אפשרית 3 מוצלח מאוד

שליחה #4 

ולטעמי הרבה יותר מאשר מספר 2 (קצת נסחפו שם עם המכות סטייל נמר דרקון).

אגב שווה לראות שוב את משימה בלתי אפשרית 1 ולו בשביל הסצינה של טום קרוז עם ג'ון וויט שבה הדמות של ג'ון וויט מספרת מה קרה (בבית קפה) ובמקביל הדמות של טם קרוז משחזרת בראש את מה שבאמת קרה (סצינת התפכחות). צריך ללמד את הדברים האלה בבית ספר לקולנוע.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

Re: משימה בלתי אפשרית 3 מוצלח מאוד

שליחה #5 

theezway כתב: אגב שווה לראות שוב את משימה בלתי אפשרית 1 ולו בשביל הסצינה של טום קרוז עם ג'ון וויט שבה הדמות של ג'ון וויט מספרת מה קרה (בבית קפה) ובמקביל הדמות של טם קרוז משחזרת בראש את מה שבאמת קרה (סצינת התפכחות). צריך ללמד את הדברים האלה בבית ספר לקולנוע.
...
אהבתי..
ותתפלא, מלמדים. אולי לא בבית ספר לקולנוע אבל באוניברסיטה הפתוחה, בקורס מבוא לאומנות הקולנוע הביאו את הסצינה הזאת כדוגמא.

ליאור

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

כיף לשמוע.

שליחה #6 

אם אהבת את זה, אז שווה לך לראות סרטים נוספים של דה-פלמה. ראיתי ראיון איתו פעם והוא אמר שבניגוד להרבה בימאים הוא לא בוחר את הסרט לפי העלילה והתסריט, אלא לפי התמונות והאימג'ים שהוא מעריך שהוא יוכל דרכם להעביר את הסרט. בסרט "עיני נחש" סצינת הפתיחה היא צילום רציף של קרוב ל- 20 דקות (כלומר אם המצלמה לא זזה פעם אחת כמו שצריך או שהשחקן פיקשש היו חייבים לעשות הכל מההתחלה).

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 811
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

עוד לא ראיתי אבל נראה לי שמדובר בסרט טוב:
"LUCKY SEVEN"
"חוני חוני (עם שורוק) פם פם פם"

Yaron_M
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
שם מלא: ירון מ.
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

Re: כיף לשמוע.

שליחה #8 

theezway כתב:...בסרט "עיני נחש" סצינת הפתיחה היא צילום רציף של קרוב ל- 20 דקות (כלומר אם המצלמה לא זזה פעם אחת כמו שצריך או שהשחקן פיקשש היו חייבים לעשות הכל מההתחלה).
...
14 דק' ליתר דיוק.

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

אף פעם לא מדדתי,

שליחה #9 

אבל אני זוכר שבתוספות מדברים על 20 דק'. בכל מקרה, גם אם זה 14 דק' זה עדיין very impressive.

spiderrrman
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

גם אני חושב כך כנראה הם שומרים את על מה שאמור להיות...

שליחה #10 

שוברי קופות לקיץ בינתיים אני משלים חורים בהשכלה של סרטים טובים שעדיין לא יצא לי לראות...

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”