השרשור הגדול של תלונות על מחירים... :@
תלוי איפה קונים!
חיפשתי לפני חצי שנה מגבר שעלהבכל מקום 4000 ש"ח,לאחר חיפושים רבים מישהו מהם ירד ל3600 ש"ח.
ממש במקרה התקשרתי לחנות שנתנה לי את המגבר חדש לגמרי במחיר של 2800 ש"ח כולל שלט ודגם ללא שלט 2400 ש"ח.
הזמנתי את הדגם ללא השלט,מכיוון שליבואן נגמר המלאי והמוכר לא רצה שאמתין זמן רב,הוא בא לקראתי ומכר לי את המכשיר במחיר של 2600 ש"ח,כאשר אחרים דרשו 4000 ש"ח.
יחי ההבדל הקטן.
ועוד סיפור מעברי:
בשנות השמונים טרום הקניונים למינהם,הלכתי לחנות המשביר לצרכן באלנבי שבת"א בכדי לרכוש מכנסי ג'ינס.
המחירים היו נעים בפרופורציה להיום,בין 80 ל250 ש"ח.
ראיתי ג'ינס זול ב80 שקל,נראה מאוד איכותי,תוצרת איטליה,"איטליה" אמרתי לעצמי,"ממתי מייצרים שם ג'ינסים?",הקיצור מדדתי את הג'ינס,שישב עלי ממש מעולה,שילמתי ויצאתי.
לימים התברר לי כי רכשתי מותג שכיום נחשב לאחד היקרים בעולם,מה שאומר שאם יש פראירים שמשלמים,אז למה שלא להרוויח על חשבונם.כל זמן שהמותג אינו מוכר כל כך,המחיר זול מאוד,אח"כ דופקים אותנו.
שם המותג של הג'ינס הוא: ג'ורג'יו ארמאני !!!!!!!!
ממש במקרה התקשרתי לחנות שנתנה לי את המגבר חדש לגמרי במחיר של 2800 ש"ח כולל שלט ודגם ללא שלט 2400 ש"ח.
הזמנתי את הדגם ללא השלט,מכיוון שליבואן נגמר המלאי והמוכר לא רצה שאמתין זמן רב,הוא בא לקראתי ומכר לי את המכשיר במחיר של 2600 ש"ח,כאשר אחרים דרשו 4000 ש"ח.
יחי ההבדל הקטן.
ועוד סיפור מעברי:
בשנות השמונים טרום הקניונים למינהם,הלכתי לחנות המשביר לצרכן באלנבי שבת"א בכדי לרכוש מכנסי ג'ינס.
המחירים היו נעים בפרופורציה להיום,בין 80 ל250 ש"ח.
ראיתי ג'ינס זול ב80 שקל,נראה מאוד איכותי,תוצרת איטליה,"איטליה" אמרתי לעצמי,"ממתי מייצרים שם ג'ינסים?",הקיצור מדדתי את הג'ינס,שישב עלי ממש מעולה,שילמתי ויצאתי.
לימים התברר לי כי רכשתי מותג שכיום נחשב לאחד היקרים בעולם,מה שאומר שאם יש פראירים שמשלמים,אז למה שלא להרוויח על חשבונם.כל זמן שהמותג אינו מוכר כל כך,המחיר זול מאוד,אח"כ דופקים אותנו.
שם המותג של הג'ינס הוא: ג'ורג'יו ארמאני !!!!!!!!
avile7-הסיפור שלך ממש מתאים למשביר...
זה המקום היחיד בו סחורות זולות נמכרות כמותגים ובמחירים מופקעים ומנגד אתה יכול להיתקל במקרה כמו שלך..
המשביר הוא גוף שנלמד בהרבה מבתי הספר למינהל עסקים כדוגמה נגאטיבית לאסטרטגיה וניהול נכון..
האינפוזיה שמחזיקה את המשביר בחיים מלאה בתלושי השי שמחולקים בחגים למקומות עבודה..
המשביר הוא גוף שנלמד בהרבה מבתי הספר למינהל עסקים כדוגמה נגאטיבית לאסטרטגיה וניהול נכון..
האינפוזיה שמחזיקה את המשביר בחיים מלאה בתלושי השי שמחולקים בחגים למקומות עבודה..
אני נוקט בגישה טיפה שונה למחיר שאני מקבל מהמוכר.
אצלי המחיר הוא מחיר פתיחה.
יש סיפור ששמעתי מאדם חכם וכמובן עשיר שאני מכיר וזה הולך כך:
שני פרסים מנהלים משא ומתן עם מישהוא,
פרסי אחד אומר לשני:
"הוא מבקש 1000 חושב על 800, נתווכח איתו על 500 ניתן לו 300."
חברה זה עובד. הדבר החשוב הוא לנהל משא ומתן נכון.
החוכמה היא לזהות מתי המוכר מתחיל נכנס לבלוק או מגיע ל cost.
ואני יכול להגיד לכם מנסיון שרכשתי ציוד במחירים שאינם דומים או קרובים
למחיר המקורי שהתבקש.
וכמו שנאמר פה המחיר נקבע ע"י הלקוח.
וכן, גם היו מיקרים ששילמתי יותר. משיקולי נוחות, שירות on site.
וזאת הייתה החלטה מודעת שלי.
אצלי המחיר הוא מחיר פתיחה.
יש סיפור ששמעתי מאדם חכם וכמובן עשיר שאני מכיר וזה הולך כך:
שני פרסים מנהלים משא ומתן עם מישהוא,
פרסי אחד אומר לשני:
החוכמה היא לזהות מתי המוכר מתחיל נכנס לבלוק או מגיע ל cost.
ואני יכול להגיד לכם מנסיון שרכשתי ציוד במחירים שאינם דומים או קרובים
למחיר המקורי שהתבקש.
וכמו שנאמר פה המחיר נקבע ע"י הלקוח.
וכן, גם היו מיקרים ששילמתי יותר. משיקולי נוחות, שירות on site.
וזאת הייתה החלטה מודעת שלי.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: avile7-הסיפור שלך ממש מתאים למשביר...
אני חושב שמה שכתבת הוא פשוט לא נכון לימינו.il62 כתב:זה המקום היחיד בו סחורות זולות נמכרות כמותגים ובמחירים מופקעים ומנגד אתה יכול להיתקל במקרה כמו שלך..
האינפוזיה שמחזיקה את המשביר בחיים מלאה בתלושי השי שמחולקים בחגים למקומות עבודה.....
זה היה נכון , אולי פעם, עם הניהול הקודם, אבל הרבה השתנה.
אבא שלי מנהל את סניף המשביר באילת ואני חייב לציין שהייתי המום מהמחירים הנמוכים, כמעט בכל קטגוריה - מכלי בית ומצעים ועד בשמים וקוסמטיקה.
אתה מוזמן להשוות.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מרטין סליחה
וואי וואי איך נפלתי
ועוד ביום שבת
טוב -אני אנסה לצאת מזה ...רגע -הנה מצאתי
אילת היא עיר א-טריטוריאלית במדינת ישראל המנוהלת על פי חוקים כלכליים שונים,
כחלק מהיותה איזור סחר חופשי!!!
בולט לטובה ניהול המשביר בעיר אשר בניגוד ליתר הסניפים(המצוינים לניהול שלילי)סניף זה כחלק מהאסטרטגיה העסקית באילת הרותמת את תחושת החופש של האנשים לתוצאה של מימוש קניות-רושם תוצאות עסקיות טובות!!!
מרטין אל תכעס
אבל אתה יודע שגם במה שכתבתי פה יש אמת -אילת היא עיר שונה מבחינת גישה כלכלית ולכן גם המשביר מצליח שם-מה שכתבתי קודם לשלילה על המשביר לא נוגע לכושר הניהול של אביך או כל מנהל אחר ברשת אלא לאסטרטגיה והתפיסה העסקית של הרשת..ואני מקווה שתסכים איתי.
וואי וואי איך נפלתי
ועוד ביום שבת
טוב -אני אנסה לצאת מזה ...רגע -הנה מצאתי
אילת היא עיר א-טריטוריאלית במדינת ישראל המנוהלת על פי חוקים כלכליים שונים,
כחלק מהיותה איזור סחר חופשי!!!
בולט לטובה ניהול המשביר בעיר אשר בניגוד ליתר הסניפים(המצוינים לניהול שלילי)סניף זה כחלק מהאסטרטגיה העסקית באילת הרותמת את תחושת החופש של האנשים לתוצאה של מימוש קניות-רושם תוצאות עסקיות טובות!!!
מרטין אל תכעס
אבל אתה יודע שגם במה שכתבתי פה יש אמת -אילת היא עיר שונה מבחינת גישה כלכלית ולכן גם המשביר מצליח שם-מה שכתבתי קודם לשלילה על המשביר לא נוגע לכושר הניהול של אביך או כל מנהל אחר ברשת אלא לאסטרטגיה והתפיסה העסקית של הרשת..ואני מקווה שתסכים איתי.
ובנוסף יש לזכור שכשמוכר אומר משהו כמו "זה המחיר הסופי ואני לא יכול לרדת ממנו", בדרך כלל, זו רק אחת השיטות לפתוח את טקס המו"מ.שני פרסים מנהלים משא ומתן עם מישהוא,
פרסי אחד אומר לשני:
החוכמה היא לזהות מתי המוכר מתחיל נכנס לבלוק או מגיע ל cost....
משה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
את האמת לא מזמן נכנסתי למשביר בקניון הגדול בפתח תקוה, והמחירים שם לא רעים בכלל.
בשיא הרצינות. יש לי את הכרטיס מועדון שלהם, והיה מבצע פצצה, שיצאתי ממנו עם 3 חולצות סוף הדרך של NIKE ב-370 ש"ח.
לא רע בכלל בהתחשב בזה שאחר כך נכנסתי לחנות שלא אציין את שמה, והיו בה 2 מהחולצות האלה ב 340 ש"ח. אז הרווחתי אחת ב-30 ש"ח.
אבל מה אני חופר, זה לא הנושא של השירשור בכלל....
בשיא הרצינות. יש לי את הכרטיס מועדון שלהם, והיה מבצע פצצה, שיצאתי ממנו עם 3 חולצות סוף הדרך של NIKE ב-370 ש"ח.
לא רע בכלל בהתחשב בזה שאחר כך נכנסתי לחנות שלא אציין את שמה, והיו בה 2 מהחולצות האלה ב 340 ש"ח. אז הרווחתי אחת ב-30 ש"ח.
אבל מה אני חופר, זה לא הנושא של השירשור בכלל....
העיקר שאני מסודר
כשכתבתי למרטין שאני חושב שיצאתי מזה....ממה שכתבתי על המשביר-לא ידעתי כמה טוב יצאתי מזה
אלוני -באולינג
רק איתך ראש בראש וכמובן כדורים שחחווררייםם!!!
שווה מפגש פורום בבאולינג כשהמנצחים בכל מסלול עולים לגמר הפורום !!!
הזוכה מקבל את הפאנסוניק 50''וויארה הראשונה שתנחת בארץ!!!
עכשיו צריך ספונסר..
כשכתבתי למרטין שאני חושב שיצאתי מזה....ממה שכתבתי על המשביר-לא ידעתי כמה טוב יצאתי מזה
אלוני -באולינג
שווה מפגש פורום בבאולינג כשהמנצחים בכל מסלול עולים לגמר הפורום !!!
הזוכה מקבל את הפאנסוניק 50''וויארה הראשונה שתנחת בארץ!!!
עכשיו צריך ספונסר..
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: