מחשב עם חיבור HDMI לרסיבר לטלויזיה - אין סאונד
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9800GT של nvidia בעבר השתמשתי לחיבורו ישירות לטלויזיה והיה גם וידיאו וסאונד עובדים, כעת קניתי רסיבר של פיוניר 520K עם רמקולים של jamo 406 והכל עובד פשוט מדהים עם הפליסטיישן 3, החיבור נעשה כך :
מ - PS3 עם HDMI לרסיבר וממנו לטלויזיה.
אותו דבר עם המחשב מכרטיס המסך.
ניסיתי וחיברתי עם ה HDMI ישירות לטלויזיה כמו בעבר ואז חיברתי עם כבל analog מהלוח אם לרסיבר וזה עבד, אבל אם מחברים את שניהם לרסיבר - אין סאונד.
בדקתי גם דרך ה sound and hardware ב windows 7, וזה מראה לי שהוא בעצם עובד, Digital Audio (S/PDIF), high definition audio device, default device
וזה מראה אפילו את הגלים של סאונד עליו כשאני מפעיל איזה מוזיקה וכו'.
כמובן גם עשיתי disable לדברים אחרים כמו "speakers" ו "headphones".
יש עצות ?
תודה מראש.
מ - PS3 עם HDMI לרסיבר וממנו לטלויזיה.
אותו דבר עם המחשב מכרטיס המסך.
ניסיתי וחיברתי עם ה HDMI ישירות לטלויזיה כמו בעבר ואז חיברתי עם כבל analog מהלוח אם לרסיבר וזה עבד, אבל אם מחברים את שניהם לרסיבר - אין סאונד.
בדקתי גם דרך ה sound and hardware ב windows 7, וזה מראה לי שהוא בעצם עובד, Digital Audio (S/PDIF), high definition audio device, default device
וזה מראה אפילו את הגלים של סאונד עליו כשאני מפעיל איזה מוזיקה וכו'.
כמובן גם עשיתי disable לדברים אחרים כמו "speakers" ו "headphones".
יש עצות ?
תודה מראש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בסדרת הזו של אנוידיה אין לכרטיס המסך התקן קול משלו ואתה צריך לחבר כבל SPDIF פנימי מזה שנמצא בלוח האם אל חיבור שנמצא על הכרטיס עצמו (Header בתוך המחשב).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
כן האדום לבן (לבחור מלעלה) מצטער אני פעם ראשונה עם רסיבר ולומד את הנושא.pixies כתב:בסדרת הזו של אנוידיה אין לכרטיס המסך התקן קול משלו ואתה צריך לחבר כבל SPDIF פנימי מזה שנמצא בלוח האם אל חיבור שנמצא על הכרטיס עצמו (Header בתוך המחשב)....
אתה בטוח שצריך לחבר SPDIF עם הלוח אם לכרטיס מסך ? כי זה עבד בלי זה לטלויזיה (כולל סאונד)
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אם עבד סאונד בטלויזיה אז אני מניח שפיקסיז טעה או שכבר מישהו חיבר בשבילך.lirantal2 כתב:כן האדום לבן (לבחור מלעלה) מצטער אני פעם ראשונה עם רסיבר ולומד את הנושא.pixies כתב:בסדרת הזו של אנוידיה אין לכרטיס המסך התקן קול משלו ואתה צריך לחבר כבל SPDIF פנימי מזה שנמצא בלוח האם אל חיבור שנמצא על הכרטיס עצמו (Header בתוך המחשב)....
אתה בטוח שצריך לחבר SPDIF עם הלוח אם לכרטיס מסך ? כי זה עבד בלי זה לטלויזיה (כולל סאונד)...
ד"א, מה PS3 ב HDMI לרסיבר שומעים?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אם כך אז יכול להיות שהבעיה היא בהגדרות של הרסיבר בכלל. אני לא מכיר אותו אז יהיה לי קשה לעזור. נסה לקרוא את חוברת ההסבר של הרסיבר. נסה גם לשאול בפורום "אודיו רב ערוצי"
קנית את הרסיבר מהאינטרנט או מחנות? אם מחנות, נסה להעזר במוכרים של החנות.
קנית את הרסיבר מהאינטרנט או מחנות? אם מחנות, נסה להעזר במוכרים של החנות.
lirantal2
אם אתה לא יודע עדיין אז הרסיבר נותן לא רק סאונד אלא גם תמונה
זה פשוט מאוד
1-כבל HDMI ממחשב לרסיבר
2-כבלHDMI מרסיבר לטלויזיה
ואז אתה מדליק את המכשירים
בטלויזיה אתה שם על היציאה שיש HDMI
וגם ברסיבר ביציאה
ואז תוכל לראות וגם לשמוע
כל עוד לא שונה כלום במחשב
זה פשוט מאוד
1-כבל HDMI ממחשב לרסיבר
2-כבלHDMI מרסיבר לטלויזיה
ואז אתה מדליק את המכשירים
בטלויזיה אתה שם על היציאה שיש HDMI
וגם ברסיבר ביציאה
ואז תוכל לראות וגם לשמוע
כל עוד לא שונה כלום במחשב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תחבר שוב את המחשב לטלויזיה - יש אודיו? אז משהו בהגדרות שלך ברסיבר לא נכון.