גם לי יש DESIRE חדש
קניתי אותו בניופאן, אין לי מושג איך אני בודק איזה רום יש לי, סתם בשביל לדעת, כי בינתיים הכל עובד יפה. וכל תוכנה שאני מוצא מותקנת ללא בעיות. וגם העברית בסדר.
בכל זאת יש לי עוד שאלה , אם אני רוכש את המגן שנראה בתמונה המצורפת המכשיר עדיין יתאים לתושבת שגם תמונתה מצורפת??
תודה מראש למשיבים ושנה טובה לכולם
בכל זאת יש לי עוד שאלה , אם אני רוכש את המגן שנראה בתמונה המצורפת המכשיר עדיין יתאים לתושבת שגם תמונתה מצורפת??
תודה מראש למשיבים ושנה טובה לכולם
Re: תתחדש. האם אתה במקרה באורנג'?
לא אורנג' , סלקום.theezway כתב:ואם כן - מה ההגדרות שלך של הAPN?...
theezway, אלה הגדרות ה APN של אורנג' (ככה זה מוגדר ועובד תקין על הנקסוס שלי)
1. הגדרות אינטרנט:
[left]Name: Orange 3G
APN: uinternet
Username: orange
Password: orange
MMC: 425
MNC: 01
APN type: default[/left]
2. הגדרות MMS:
[left]Name: Orange MMS
APN: wap.orange.co.il
MMSC: http://192.168.220.15/servlets/mms
MMS port: 8080
MCC: 425
APN type: mms[/left]
1. הגדרות אינטרנט:
[left]Name: Orange 3G
APN: uinternet
Username: orange
Password: orange
MMC: 425
APN type: default[/left]
2. הגדרות MMS:
[left]Name: Orange MMS
APN: wap.orange.co.il
MMSC: http://192.168.220.15/servlets/mms
MMS port: 8080
MCC: 425
APN type: mms[/left]
dani133,
רום זאת מילה כללית למספר רכיבים במערכת שמותקנים אצלך ולכן אתה לא רואה תמיד את המילה רום באחת השדות שם....
הנה פירוט קצר על השדות בתפריט ה about:
Model number: זה סוג המכשיר (לדוגמה Nexus One, HTC Dream וכו)
Android Version: זאת גירסת האנדרואיד שהרום מריץ על המכשיר (כגון 2.2, 2.1, 1.6 וכו)
Baseband version: זאת גירסת רכיב הרדיו שמותקן על המכשיר (הרכיב הזה מטפל בכל הנושאים הקשורים לחיבוריות כגון WiFi, 3G וכו), חלק מהרומים מחייבים גם שימוש בגירסת רדיו מסוימת
Kernel Version: זאת גירסת הלינוקס קרנל שמותקנת על המכשיר (כשמדברים על רום, אז הקרנל הוא כמעט תמיד חלק ממנו)...אתה יכול לראות בשדה הזה גירסאות הפצה רשמיות של אנדרואיד או קרנלים מקוסטמים ע"י קהילת המפתחים (במידה והתקנת רום מבושל ולא רשמי)
Mod Version:זאת גירסת הרום שמותקנת אצלך על המחשב (זה בחיבור הקרנל מכילים את מה שאנחנו קוראים לו רום, דוגמה לרום כזה הוא CyanogenMod-6.0.0-DS)
Build number: זה גירסת ה build של האנדרואיד שיש לך במכשיר (דוגמה ל build-ים לאנדרואיד 2.2 הם FRF91, FRF83 וכו)
רום זאת מילה כללית למספר רכיבים במערכת שמותקנים אצלך ולכן אתה לא רואה תמיד את המילה רום באחת השדות שם....
הנה פירוט קצר על השדות בתפריט ה about:
Model number: זה סוג המכשיר (לדוגמה Nexus One, HTC Dream וכו)
Android Version: זאת גירסת האנדרואיד שהרום מריץ על המכשיר (כגון 2.2, 2.1, 1.6 וכו)
Baseband version: זאת גירסת רכיב הרדיו שמותקן על המכשיר (הרכיב הזה מטפל בכל הנושאים הקשורים לחיבוריות כגון WiFi, 3G וכו), חלק מהרומים מחייבים גם שימוש בגירסת רדיו מסוימת
Kernel Version: זאת גירסת הלינוקס קרנל שמותקנת על המכשיר (כשמדברים על רום, אז הקרנל הוא כמעט תמיד חלק ממנו)...אתה יכול לראות בשדה הזה גירסאות הפצה רשמיות של אנדרואיד או קרנלים מקוסטמים ע"י קהילת המפתחים (במידה והתקנת רום מבושל ולא רשמי)
Mod Version:זאת גירסת הרום שמותקנת אצלך על המחשב (זה בחיבור הקרנל מכילים את מה שאנחנו קוראים לו רום, דוגמה לרום כזה הוא CyanogenMod-6.0.0-DS)
Build number: זה גירסת ה build של האנדרואיד שיש לך במכשיר (דוגמה ל build-ים לאנדרואיד 2.2 הם FRF91, FRF83 וכו)