ראשית אני לא יודע, ולכן לא אביע דעה. אני יודע שלהרבה מכשירים חשמליים שמגיעים מאירופה עושים בדיקה חשמלית לאחר הפתיחה. הפתיחה היא משום שלחלקם נדרש להחליף תקע. זה מזכיר לי את הסיפור עם המכונה שלי (רנצ'יליו). הזמנתי, וכמו ישראלי לא-טוב לא התמקחתי על המחיר. ביום שישי (לפני 5 שנים, כן?!) הגיע הטכנאי עם המכונה, הכניס לחשמל, ואז ראה שאין PF. לא נורא הוא אמר, אביא לך PF מקצועי יותר. הלך לרכב חזר עם PF אחר, ואז גילה שעליו להחליף את הקפיץ. טוב, הוא אמר, אביא לך ידית מקורית ביום ראשון. הבנתי שאני והמכונה עומדים להביט זו על זה כל הסופ"ש. החלטתי להזרים מים דרך המכונה כדי שלכוס הראשונה לא יהיה טעם של פלסטיק. מילאתי את מיכל המים והתחלתי להזרים. ומה אני רואה? שרידי קפה! עכשיו סחבק לא ישראלי טוב, אבל גם לא פראייר. אני מסתכל בתעודת האחריות והמק"ט לא מתאים למק"ט המכונה. אשכנזי אשכני, אבל הדם עלה לראש

, וכבר הכנתי את הפח נפט. יום ראשון על הבוקר התקשרתי לחנות ואמרתי להם שיבואו לקחת את המכונה (עם הטפטפה! - רק לחובבי הגשש). המוכר התעניין מה קרה. הסברתי לו שאם אני משלם מחיר מלא אני לא מצפה לקבל מכונה שעברה הדגמה אלא מכונה שלא ראתה אור יום. לסיכומו של עניין תוך יומיים התייצבה בביתי רנצ'יליו חדשה ומפוארת ושבו בנים לגבולם. למה אני מספר את זה? כי הזכרת לי את הסיפור.
מעבר לזה תתחדש! גם אני מתכוון לרכוש אצלו מטחנה כזו (ספר התרשמויות!). יש לו הרבה במלאי?
חוצמזה לקנות מטחנה לפני המכונה זה כמו לקנות דלק ורק אח"כ את האוטו...אבל אני בטוח שתהיה מרוצה!