ניתוק מהכבלים ויכולת הקלטה
-
לאיודעת
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
שלום !
אני מחוברת כיום להוט מג'יק ואני רוצה להתנתק, מכיוון שיש לי בטלויזיה קליטה של הערוצים הדיגיטלים, אין לי צורך בממיר DDT אלא רק באנטנה.
שאלתי היא, האם יש אפשרות בצורה כלשהי להקליט תוכניות לדיסק קשיח ?
או כל אפשרות אחר (מלבד וידאו ו...-DVD מקליט) ?
אני מחוברת כיום להוט מג'יק ואני רוצה להתנתק, מכיוון שיש לי בטלויזיה קליטה של הערוצים הדיגיטלים, אין לי צורך בממיר DDT אלא רק באנטנה.
שאלתי היא, האם יש אפשרות בצורה כלשהי להקליט תוכניות לדיסק קשיח ?
או כל אפשרות אחר (מלבד וידאו ו...-DVD מקליט) ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
עוד אפשרות - אם יש לך בבית מחשב נייח או נייד, אפשר פשוט לחבר אליו מקלט DTT USB קטן (עולה 100-200 ש"ח) ואז ההקלטה תתבצע על הכונן הקשיח של המחשב עצמו. בהנחה שכבר יש לך מחשב, הפתרון הזה זול יותר מהפתרון של ממיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- yoavv
-
- חבר פעיל

- תגובות: 89
וכשאני חושב אם להקליט תוכנית כלשהי, אז בסוף אני מגיע למסקנה שבמקום כל הבלאגן, עדיף פשוט לצפות בצפיה ישירה באתר הערוץ או להוריד.
כמובן, לא לגבי כל התכנים זה עובד.
כמובן, לא לגבי כל התכנים זה עובד.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
DVD מקליט עם הארד דיסק יעשה את העבודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איך בדיוק? יש לה טלוויזיה עם יכולת DTT ולא ממיר DTT...
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

למה היא צריכה ממיר? היום המקליטים מגיעים עם טיונר DTT.pixies כתב:איך בדיוק? יש לה טלוויזיה עם יכולת DTT ולא ממיר DTT......
לפנסוניק שמוכרים בארץ אכן צריך ממיר כי יורוקום מביאים דגם אנלוגי אבל זה לא נורא בכלל.
היא תוכל לצפות בערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר.
-
לאיודעת
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
תודה למגיבים...
האם למישהו יש ניסיון עם ממיר DDT מקליט ? איזה דגם כדאי ? האם ניתן להקליט ערוץ מסויים בזמן שרואים ערוץ אחר ?
ולמי שהמליץ על DVD מקליט עם הארד דיסק, כמה עולה דבר כזה ?
ולמי שהמליץ על DVD מקליט עם הארד דיסק, כמה עולה דבר כזה ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

asaf23, כמובן שאם הוא כולל מקלט DTT מובנה (לא ציינת את זה) אז זה אמור להיות מוצר חביב מאוד.
- yoavv
-
- חבר פעיל

Re: תודה למגיבים...
לי יש קונקה 980 והקלטתי איתו מספר פעמים. עובד בסדר. יש רק בעיה אחת שכאשר רוצים לצפות בקובץ במחשב או להמיר אותו - אז זה כמעט בלתי אפשרי. לפחות בזמנו כשניסיתי זה היה בלתי אפשרי. היום ראיתי שפרסמו את המקודד שאיתו עובד הממיר ולכן זה עכשיו כנראה אפשרי אבל לא ניסיתי.לאיודעת כתב:האם למישהו יש ניסיון עם ממיר DDT מקליט ? איזה דגם כדאי ? האם ניתן להקליט ערוץ מסויים בזמן שרואים ערוץ אחר ?
ולמי שהמליץ על DVD מקליט עם הארד דיסק, כמה עולה דבר כזה ?...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
יואב, אתה יכול לתת קישור למקודד הזה שדיברת עליו?
- yoavv
-
- חבר פעיל

לא זוכר מאיפה הורדתי, אבל מישהו טרח וערך הכל בקובץ PDF עם לינקים והסברים.
http://www.upfile4u.net/Files/9h4i6c.pdf
http://www.upfile4u.net/Files/9h4i6c.pdf
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
אה, את הפתרון הזה כבר הכרתי. לרוע המזל הנגן היחיד שמאפשר לך לצפות בהקלטה הוא KM Player. אני מחפש פתרון קצת יותר נורמלי.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הנחתי שזה מובן מאליו... אני מבלה יותר מדי זמן בפורומים מאירופה, שם זה כבר סטנדרטpixies כתב:asaf23, כמובן שאם הוא כולל מקלט DTT מובנה (לא ציינת את זה) אז זה אמור להיות מוצר חביב מאוד....
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: תודה למגיבים...
עלות DVD מקליט עם הארד דיסק בסביבות 2000 ש"ח.לאיודעת כתב:האם למישהו יש ניסיון עם ממיר DDT מקליט ? איזה דגם כדאי ? האם ניתן להקליט ערוץ מסויים בזמן שרואים ערוץ אחר ?
ולמי שהמליץ על DVD מקליט עם הארד דיסק, כמה עולה דבר כזה ?...
מכשירים מאוד נוחים, בנוסף להקלטה מאפשרים אחסון תמונות ומוסיקה כך שניתן ליצור ספריית סרטים ומוסיקה. את ההקלטות אפשר לערוך ולצרוב לדיסק.
היחידים כיום בארץ עם DTT מובנה הם סוני, אך הדגמים הנוכחיים שלהם לא מוצלחים (עברו משיתוף פעולה עם פיוניר לשיתוף פעולה עם סמסונג). לכן המלצתי היא מקליט פנסוניק + ממיר DTT בסיסי. (או לחכות לדגמים הבאים של סוני). בטלוויזיה תוכלי להשתמש על מנת לצפות בערוץ שונה מהערוץ המוקלט.