MartinHSabag כתב:il62,
גם אצלי הרבה שואלים איפה הסנטר...
פולו6,
היבואן הוא שמי משיח.
תכין כ-30K ש"ח.......
מרטין במחירים שאתה נותן-שמי משיח יבוא לקנות ממך

איתי היי ותודה על העדכון!איתי_הגיתי כתב:ישראל
אני "עבדתי" עכשיו איזה חודשיים בלי סנטר, כי החלפתי קידמיים והסנטר התעכב.
הפארדיים רפרנס CC הישן שלי לא השתלב טוב עם האלקטרות. ממש שונה.
התרגלתי לסאונד הרך יותר, לפיזור במרחב של הפאנטום. חשבתי שהכל טוב.
עכשיו, שבוע אחרי הוספת הסנטר של הסדרה, השינוי לטובה משמעותי!
הדיבור משופר והדיוק הכיווני מרחבי חזר למה שטכנאי הסאונד התכוונו.
שומעים יותר טוב. הבמה הקדמית מפורטת, רחבה, עמוקה, בלה בלה בלה!
גם הופעות!
כמו שמרטין אמר, ברמה כזו של קידמיים, הסנטר חייב להיות של אותה סדרה. הוא מתוכנן לזה, זה לא סתם רמקול.
וזו דעתי גם על הסראונד!...
...

פיספסת את הרעיון.solo53 כתב:לדעתי הסנטר חשוב ביותר
לסרטים
כי דיבור רגיל בסרט עובר בו
לגם תדרים של 1 עד בערך 3 קילו הרץ
שזה התחום בו עובר הדיבור
לשמוע שני אנשים משוחחים בסראנד
נישמע מוזר וגם לא מובן...
איתי_הגיתי כתב:15???
טוב, זה באמת קצת יקר...
אולי מהסדרה הנמוכה יותר, תראה אם זה אותו הטוויטר לפחות.
כן, זה ה 900, סנטר מדהים, איכות שלא הכרתי מהכיוון הזה...
קיבלתי גם את הסראונדים, 816s, והשדרוג מתקרב לסיום! (מחכה לשני אחוריים ל 7.1 שכרגע עדיין פארדיים)
...
theezway כתב:רציונלית נראה לי (זו רק דעה - לא עובדה אבסולוטית) שעדיף סנטר. בכל זאת זה רמקול שמתמקד בהעברת הדיאולגים, שהם התמצית של 90% מהסרטים (הורדתי את הסרטים של סטלונה וואן דאם). הדברים מסביב באים לתת אמביינס, אווירת רקע ולהכניס אותך לסרט, אבל הדיאלוג הוא מה שלרוב מקדם את קו העלילה.
בלי הסנטר, הדיאלוג נפגע, עם הסנטר - יתכן וההרמוניה והאיזון נפגעים, אבל לפי דעתי אתה באמת תרגיש שהם נפגעו ביום שיהיה לך סנטר של קרמונה ואז תחוש בשיפור (זה לא שתרגיש שהיה רע קודם, אלא תרגיש שעכשיו השתפר).
עכשיו אנו עוברים לשיקול האמוציונלי. הרכבת מערכת מדהימה (השראה לרבים בפורום). הקרמונות הם רמקולים למלכים והפרדיים, מבלי לזלזל באיכויות שלו, הוא לא באותה קלאסה. זה אמנם אגואיסטי ומטופש אבל אני בטוח שהוא לא נותן לך את אותה גאוות בעלות כמו הקרמונות. לכן אם אני הולך על השיקול האמוציונלי - הייתי מוותר על הסנטר. יש לך מערכת מדהימה, שום דבר בה לא מרגיש כמו חולייה חלשה - תוך זמן לא רב תתרגל לצליל החדש ופחות תרגיש במחסור ותוך שנה/שנתיים תעשה את הקווץ' ותשלים לסנטר קרמונה ואז בכלל תרגיש שהגעת לנירוונה (עד ששוב ידגדג לך).
מה הייתי עושה באופן אישי. זה לא מאוד חשוב כי אתה זה שהולך ליהנות מהמערכת שלך ולא אני, אבל אם זה מעניין אותך - אז אני כן רואה חשיבות בסנטר ובהתאמה ולכן הלכתי על סט תואם של 926 וסנטר 900 (קיבלתי את הסנטר אתמול בשעה טובה ומוצלחת). כמה הסנטר התואם יותר טוב מהקודם (שהיה בכלל של celestion)?
עוד מוקדם להגיד, כי אפילו לא הספקתי לכוון מחדש הגדרות, אבל מה שאני כן יכול להגיד כבר עכשיו (ופה בא השיקול האמוציונלי) זה שהסנטר הזה נראה מיליון דולר (הוא בערך בגודל של הרסיבר שלי) וכבר להסתכל עליו, עוד לפני שאני שומע אותו - אני מרגיש איכות וזה מוסיף לי לחוויית ההאזנה (אין מה לעשות במוזיקה ובקולנוע - הרשמים שלנו הם סובייקטיביים ולכן צריך להכיר בכך שיש עוד מדדים מלבד איכות הסאונד שמשחקים תפקיד בהנאה ובהתרשמות שלנו).
מקווה שעזרתי ולו בקצת,
אהוד...