תודה, אבל אני מכיר את השרשורים האלה. (הראשון אפילו מצוטט בסקירה שלי), אבל הם רלוונטים רק ל 2.1 . הדרך לבצע רוט בגרסה 2.2 שונה (מופיעה בסקירה) ,למרות שהתקנת הפונטים בעברית זהה. בכל מקרה, אני לא רואה שיש פתרון לעברית ההפוכה בגרסה 2.2 .
יש בעיה עם Paid Apps (לא החינמיות), אז קחו את זה בחשבון.
...
התקנתי את האפליקציה ובאמת עליתי מ 950 ל 2000+ (אני משתמש ב 2.2 JP3 אז התחלתי מראש בציון טוב יותר). אבל אני לא מבחין בשינוי משמעותי בשימוש יום יומי. חוץ ממבחני הביצועים של Quadrant באלו מקומות אתה רואה שיפור במהירות?
yaronkle
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
שליחה
eagle75,
המכשיר לאחר העדכון ל- JM1 קירטע כל הזמן. היה לוקח המון זמן לפאליקציות כמו Ynet להיפתח. משחקים היו עולים לאט.
הזכיר iPhone 3G ביום לא טוב. כך שהשיפור אצלי היה פנומנלי.
המכשיר היה מהיר לפני העדכון אבל עדיין סבל מהבעיות Lag הידועות מדי פעם.
ניחוש פרוע: אולי הגרסה JM1 כותבת Logs כל הזמן ולכן איטית. בגרסה הזו כשלוחצים על Home לכמה שניות מופיע אופצייה ל- Task Manager.
השיפור בניקוד כולל משחקים ועיבוד גרפי, דברים שלא כולם מריצים ביום יום.
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 29/08/2010 9:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
eagle75
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
שליחה
yaronkle כתב:eagle75,
המכשיר לאחר העדכון ל- JM1 קירטע כל הזמן. היה לוקח המון זמן לפאליקציות כמו Ynet להיפתח. משחקים היו עולים לאט.
הזכיר iPhone 3G ביום לא טוב. כל שהשיפור אצלי היה פנומנלי.
המכשיר היה מהיר לפני העדכון אבל עדיין סבל מהבעיות Lag הידועות מדי פעם.
ניחוש פרוע: אולי הגרסה JM1 כותבת Logs כל הזמן ולכן איטית. בגרסה הזו כשלוחצים על Home לכמה שניות מופיע אופצייה ל- Task Manager.
השיפור בניקוד כולל משחקים ועיבוד גרפי, דברים שלא כולם מריצים ביום יום.
...
הבנתי. גם בגרסה שלי כאשר לוחצים על Home מספר שניות מופיע Recent Tasks עם Task Manager. אני חושב שזה מתוכנן כך ולא טעות. בכל מקרה, אני דיי חדש בעולם הסמארטפונס ואני לא בטוח שאני אזהה לאג כאשר אני אראה אותו. [/eng]
eagle75
חבר במועדון HT
שליחה
עדכון:
החברה ב XDA מדווחים (בדקות אלה) על גרסה "רשמית" חדשה לגלקסי S: פרויו JPC.
אני לא הייתי ממהר להתקין אותה עד שיאפשרו ROOT למכשיר ונוכל להתקין עברית. בינתיים אין התלהבות יתרה מהגרסה. גם לא ממש ברור אם זו הגרסה הרשמית הסופית של 2.2 מכיוון שיש צורך ב test mode ב kies על מנת לעדכן את הגרסה. (מה גם שסמסונג אמורים להוציא את הגרסה הסופית רק בסוף ספטמבר).
eagle75
חבר במועדון HT
שליחה
אני משתמש בגרסה 2.2 JPC עם One Click Lag Fix.
שתי שאלות קטנות שמציקות לי: (ממש בקטנה)
1) האם יש דרך להפריד בין ההתראה של קבלת SMS לבין קבלת EMAIL? אני לא מעוניין לקבל התראות EMAIL אבל כן מעונין שהמכשיר יודיע לי בכל פעם שמגיע SMS.
2) יש לי LAG דיי רציני בסנכרון של השעון. תוך פחות משבוע אני מקבל אופסט של מספר דקות מהזמן האמיתי. חשבתי שהבעיה היא באורנג' (משם הוא מקבל את השעון?) אז התקנתי את clo-ckSync שמסנכרן לי מול שעון אטומי באינטרנט כל מספר שעות. עובד מצוין אבל מעצבן שצריך להשתמש באפליקציה כדי לבצע דבר כל כך טריוואלי. האם זאת בעיה ידועה במכשיר?
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
1. כנס להגדרות של כל אחד מהקליינטים של תיבות המייל שאתה משתמש בהן (ג'ימייל, בזק בינלאומי וכו) ושם בהגדרות יש לך אפשרות להסיר את קבלת ההתראה מה Bar העליון, אתה גם יכול לבטל או להגדיר צליל אחר לכל תיבת דואר (חפש Email Notifications)
2. יש לך בהגדרות Date & Time אפשרות לסמן בשדה הראשון Automatic וסימון זה יסנכרן את השעון לשרת ברשת...אצלי זה עובד בסדר גמור (גם אני באורנג')
osherov כתב:1. כנס להגדרות של כל אחד מהקליינטים של תיבות המייל שאתה משתמש בהן (ג'ימייל, בזק בינלאומי וכו) ושם בהגדרות יש לך אפשרות להסיר את קבלת ההתראה מה Bar העליון, אתה גם יכול לבטל או להגדיר צליל אחר לכל תיבת דואר (חפש Email Notifications)
2. יש לך בהגדרות Date & Time אפשרות לסמן בשדה הראשון Automatic וסימון זה יסנכרן את השעון לשרת ברשת...אצלי זה עובד בסדר גמור (גם אני באורנג')
*רק אל תגיד לי שבגלקסי שלכם אין את ההגדרות האלה
...
תודה! הודעות המייל הפסיקו לצפצף. איזה כיף.
לגבי ה Automatic, sync, לא עוזר במקרה שלי. בדקתי את זה ועדיין יש פיגור בשעה. מול מי הוא בכלל מסנכרן, מול אורנג' או מול האינטרנט?
osherov
גורו Android
שליחה
לדעתי הוא מסנכרן מול שרת אינטרנטי כלשהו....תוודא שמוגדר אצלך שם GMT+3..אם לא תשנה בעצמך ואז תחזיר לאוטו'
אולי זה קשור למערכת ההפעלה שלי, 2.2 JPC ? יש עוד אנשים שמשתמשים בגרסה זו של המכשיר?
לא נראה לי שזו בעיה חומרתית, כי אין פה קשר לתוכנה, כל הסינכרון אמור להעשות בתוכנה.
בנוסף, אני משתמש ב SIM ישן שלי מלפני כ 10 שנים, לפי דעתי הוא אפילו דור 2 ולא דור 3. יכול להיות שהסנכרון מתבצע מול אורנג' והם לא טורחים לעדכן את השעון של דור 2. עד כמה שידוע לי אורנג' לא מעדכנים את השעון (רק פלאפון מעדכנים). כך שזאת לא נראית לי הבעיה...
טוב, אני מניח ש Clo-ckSync יעשה את העבודה בינתיים. הוא עובד מצוין.
osherov
גורו Android
שליחה
הסינכרון לא יכול להתבצע מול אורנג' מכיוון שאף אחד לא הגדיר כתובת שרת של אורנג' על המכשיר....אני רוב הזמן מחובר דרך Wi-Fi ולעולם לא הגדרתי כתובת שרת שעון לסינכרון באורנג' ולכן אני לא רואה דרך למכשיר להסתנכרן דרך השרת שלהם....מה שכן, ייתכן שאורנג' חוסמים לך את הגישה לשרת הזה ולכן אתה לא מקבל עידכון ממנו וככה השעון של המכשיר שלך יוצא מסינכרון...האם אתה מקבל את התופעה הזאת גם כאשר אתה מחובר ב Wi-Fi?
אני מניח שבקרוב אני בכל מקרה אצטרך לשדרג את הסים כדי לאפשר תעבורת data. אני מאמין שזה יפתור את הבעיה, כי לכם זה עובד. יכול להיות שהסים שלי פשוט ישן מדי... תודה.
אצלי מותקן JP3, וגם אני חווה בעיות עם השעון
אני מניח שהגרסאות עדיין לא מספיק יציבות...
אם אני מבצע כיבוי של המכשיר, כשהוא עולה חזרה השעון מסתנכרן, אבל לאט לאט יש סטייה, וזה הולך ומחמיר עם הזמן
שוקל ברצינות לחזור אחרוה ל - 2.1 עד ש - 2.2 תהיה יציבה ותקינה על הסמסונג שלי
kobia כתב:אצלי מותקן JP3, וגם אני חווה בעיות עם השעון
אם אני מבצע כיבוי של המכשיר, כשהוא עולה חזרה השעון מסתנכרן, אבל לאט לאט יש סטייה, וזה הולך ומחמיר עם הזמן
...
תודה רבה על המידע! זה מאשש את התאוריה של בעיה בגרסה. אגב גם אני על JP3, (אני קורא על JPCיותר מדי, שבטעות זכרתי שכבר התקנתי אותה...) .
אתה משתמש בתוכנת סינכרון צד שלישי כדי לתקן את הבעיה?
kobia כתב:אצלי מותקן JP3, וגם אני חווה בעיות עם השעון
...
תודה רבה על המידע! זה מאשש את התאוריה של בעיה בגרסה. אגב גם אני על JP3, (אני קורא על JPCיותר מדי, שבטעות זכרתי שכבר התקנתי אותה...) .
אתה משתמש בתוכנת סינכרון צד שלישי כדי לתקן את הבעיה?
...
לא, כרגע אני "סובל" בשקט
יש הרבה יותר מדי תקלות בגרסא הזו, לכן אין ברירה אלא לחזור ל - 2.1
זה מתחיל בפיצ'רים של סמסונג שלא עובדים, ממשיך בכך שהמכשיר נהיה פתאום איטי וכמובן נושא השעון
אתמול בכלל המכשיר החליט שלא בא לו להטעין את מע' ההפעלה, אז ביצעתי (שוב...) Factory Reset, מה שמוביל אותי הרבה יותר מהר אל החזרה אחורה