מישהו יודע פרטים על חנות זולה ל GALAXY S בפראג ?
אני צריך לדעת משהו ? האם המכשיר יעבוד עם הסים שלי בסלקום דור שני הישן והטוב ? (לפני 9 שנים) מה לגבי האינטרנט ?
כבר יצאה גרסת ? FROYO 2.2
GPS הבנתי כבר תוקן , אגב מתי תצא IGO ל GALAXY כי אין ברשותי אינטרנט אז חייב תוכנה שעובדת רק על ה GPS בעברית
מה לגבי עברית ? SMS ? מסדר את האותיות\מספרים כמו שצריך או הפוך ?
ROOT = פריצה בעצם ? מה שאומר שאוכל להוריד משחקים בעלות ולהעבירם למכשיר פרוצים ? (כמו HACKLUS של אייפון ? )
(אייפונר לשעבר אז לא מתמצא בכלל באנדרואיד)
תודה !
פראג עוד יום !GALAXY S- לקנות SIM FREE או אפשר גם בלי ?
אצלי הוא עובד עם סים בין 8 שנים. אני משתמש רק ב WiFi ואין לי data plan מהסלולר.asd1301 כתב:מישהו יודע פרטים על חנות זולה ל GALAXY S בפראג ?
אני צריך לדעת משהו ? האם המכשיר יעבוד עם הסים שלי בסלקום דור שני הישן והטוב ? (לפני 9 שנים) מה לגבי האינטרנט ?
כבר יצאה גרסת ? FROYO 2.2
GPS הבנתי כבר תוקן , אגב מתי תצא IGO ל GALAXY כי אין ברשותי אינטרנט אז חייב תוכנה שעובדת רק על ה GPS בעברית
מה לגבי עברית ? SMS ? מסדר את האותיות\מספרים כמו שצריך או הפוך ?
ROOT = פריצה בעצם ? מה שאומר שאוכל להוריד משחקים בעלות ולהעבירם למכשיר פרוצים ? (כמו HACKLUS של אייפון ? )
(אייפונר לשעבר אז לא מתמצא בכלל באנדרואיד)
תודה !...
יצאה גרסת פרויו 2.2 לא רשמית. עובדת מצוין. לא נתקלתי בבעיות עם ה GPS.
יש גרסה שנקראת MotoNav שהיא בעצם iGo עם סקין של מוטורולה. עובד נהדר. עברית מלאה כולל ממשק.
SMS בעברית מצוין יש עדיין מספר בעיות עם מספרים הפוכים בתוכנות מאוד ספציפיות כגון הנושאים של גוגל. אפשר לפתור זאת על ידי מעבר לגרסה 2.1 למזרח התיכון או על ידי התקנה של תוכנות צד שלישי שבהם אין את הבעיה הזו.
לגבי השאלה האחרונה, רוט מאפשר לך להוריד אפליקציות לא חוקיות, אבל אתה באמת רוצה לעשות זאת? מדובר על 1$~ לתוכנה. קצת (וזה באמת קצת) פירגון למפתחים לא יזיק.
בהצלחה.
המממממ ......
מה לגבי ה SOUND QUALITY שמחברים אזניות 3.5 ? שמעתי שהבעיה רצינית ביותר (איכות הקול במוסיקה) עד כאשר כמובן משחקים עם ההגדרות אבל זה ממש מסובך (לא הגדרות בתוך המכשיר הכוונה ממש לתכנת משהו אחר ולהכניס למכשיר)
Re: המממממ ......
באופן אישי לא ניתקלתי בזה, אבל אני יודע שיש תיקון לבעיה הזאת:asd1301 כתב:מה לגבי ה SOUND QUALITY שמחברים אזניות 3.5 ? שמעתי שהבעיה רצינית ביותר (איכות הקול במוסיקה) עד כאשר כמובן משחקים עם ההגדרות אבל זה ממש מסובך (לא הגדרות בתוך המכשיר הכוונה ממש לתכנת משהו אחר ולהכניס למכשיר)...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=735918
פשוט תוריד את האפליקציה ותריץ.