Zhaolu D2.0 DAC - סוף סוף הוא כאן
למי שהכיר את הגרסא הקודמת של ה-DAC הנ"ל, ולמי שלא, מדובר ב-DAC זול ביותר שנחשב ברמה גבוהה יותר ממכשירים שעלו פי כמה ממנו. עכשיו כמובטח יוצאת גרסא 2.0. מעניין לראות האם מדובר במוצר מוצלח כמו הקודם. במידה וכן, אילו הן בהחלט חדשות טובות, הן לשוק החדשים והן לשוק המשומשים שכן רבים ינהרו לשדרג את ה-1.3 לגרסא 2.0. כיום ישנן רק 3 אפשרויות לשינויים במכשיר, אך מבטיחים שבעתיד יהיו עוד שדרוגים.
http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=176634
http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?t=176634
בהחלט. מדובר בממיר דיגיטל לאנאלוג (לצורך העניין לא חייב רק קומפקט). אני ממש לא יודע האם גם הגרסא החדשה טובה כמו הקודמת, אך הקודמת הייתה מוקפת בהייפ מטורף. היופי בגרסא הקודמת היה מחיר נמוך מאוד, ביצועים טובים מאוד, המון אפשרויות לשדרוג בהתאם לצרכים של הלקוח, מגבר אוזניות (בסיסי) כלול במכשיר...
בקיצור, אני אישית בהחלט מחכה לכמה מהגרסא 1.3 שיימכרו, ואולי אם המחיר יהיה טוב בשבילי אני אקח אחד.
בקיצור, אני אישית בהחלט מחכה לכמה מהגרסא 1.3 שיימכרו, ואולי אם המחיר יהיה טוב בשבילי אני אקח אחד.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
הרעיון של הממיר הוא יפה מאד.
אני אישית לא מבין למה יש מודעות וביקוש כל כך נמוכה לממירי אנלוג לדיגיטאל (DAC) בארץ כי שם נמצא רוב עניין בהעברה מאנאלוגי לדיגטלי, טרסנפורט לדעתי זה חלק פחות חשוב בהמרה מדיגטלי לאנאלוגי יש נאשים ששומעים הבדלים בין טרנספורטים, אני אישית לא רואה בזה חשיבות גדולה כל כך, DAC נותן לך את האופציה שלא לשלם הרבה כסף על טרנספורט, ולבודד את תהליך ההמרה עצמו ולבחור את הטרנספורט (בין אם הוא CD, מחשב, או רדיו דיגיטלי) בעצמך.
אני אישית רואה בזה דרך טובה יותר ואף בטוחה יותר כי אני לא סומך על אף יצרן.
אני אישית לא מבין למה יש מודעות וביקוש כל כך נמוכה לממירי אנלוג לדיגיטאל (DAC) בארץ כי שם נמצא רוב עניין בהעברה מאנאלוגי לדיגטלי, טרסנפורט לדעתי זה חלק פחות חשוב בהמרה מדיגטלי לאנאלוגי יש נאשים ששומעים הבדלים בין טרנספורטים, אני אישית לא רואה בזה חשיבות גדולה כל כך, DAC נותן לך את האופציה שלא לשלם הרבה כסף על טרנספורט, ולבודד את תהליך ההמרה עצמו ולבחור את הטרנספורט (בין אם הוא CD, מחשב, או רדיו דיגיטלי) בעצמך.
אני אישית רואה בזה דרך טובה יותר ואף בטוחה יותר כי אני לא סומך על אף יצרן.
אהלן יאיר, מבחינת הייחוד שלו, לצערי אני לא מבין גדול באלקטרוניק ולכן אני לא יודע מה מיוחד בתכנון שלו. מה שאני כן יודע הוא שהערך שהוא נותן לכסף הוא פשוט עצום.
בנוגע למחיר, גרסת הבסיס עולה 109$ לא כולל שילוח.
בנוגע למחיר, גרסת הבסיס עולה 109$ לא כולל שילוח.
בהחלט, אבל אם אפשר לקבל בעוד יותר זול, למה לא לעשות את זה? במיוחד כשאני לדוגמא ממש לא ממהר את זה, ואקנה בעיקר בגלל הסקרנות, ולא הצורך לקבל איכות קול גבוהה יותר.
נמר כתב:לפי המחיר זה נראה כמו עוד משהו שיצא בשביל הגימיק..
אחרי הכל 400 שקל לממיר נישמע לי זול מידי עד כדי מצחיק.
מעניין איזה רכיבים יש שם?...
נמר, עלות הרכיבים לא ממש קובעת את מחיר המכשיר...
תעשה ניסוי, תבדוק מה עלות הדרייברים ברמקולים שלך.
ילדיעפים, אני ממש לא חושב שמישהו מביא לארץ, אבל הבחור מחול בהחלט אמר לי שהוא ישלח לארץ כשדיברתי איתו על גרסא 1.3, לכן אני דיי בטוח שהוא ישלח גם את גרסא 2.0.
אל דאגה, במידה ואשיג אחד אני אפרסם פה בפורום את רשמיי מהמכשיר, ואז גם אפשר יהיה להגיע אליי לשמוע, וגם ייתכן שנוכל להביא אותו לאיזשהו מפגש (ולחבר אותו ל-t-amp, נשמע מזה מערכת ווליו אמיתית
)