שאלה בקשר לפלזמה של סמסונג 42 אינץ מדגם c 450
שלום אני רוצה לדעת כמה שיותר על היתרונות והחסרונות שאתם יודעים מניסיונכם או מידע אישי על דגם זה
אחרי הרבה בירורים ובדיקות אני חושב לקנות אותו ולשים אותו בחדר עם חלון קטן בצד כמו כן החדר יכול להיות מאוד חשוך ,המרחק צפייה הוא כ 3 מטר ואני מתכוון ב35 אחוז מהצפייה לשחק בפלייסטיישן ו35 אחוז סרטי hd ו 30 אחוז ערוצים רגילים כמו ערוץ 2 ו 10 באחת החנויות אמרו לי שהרזולוציה היא 1024 על 768 (זה לא נמוך מידי ואיך זה לעומת 1920 על 1200 והאם זה נחשב hd ready) כמו כן התקציב שלי הוא עד 4800
אז בבקשה תענו לי על שאלותיי ומה אתם אומרים אנשים,ללכת על זה או לא ואם לא אז מה כן וכמובן מה אתם יכולים לספר לי על דגם זה
תודה מראש על העזרה ועל הייעוץ
אחרי הרבה בירורים ובדיקות אני חושב לקנות אותו ולשים אותו בחדר עם חלון קטן בצד כמו כן החדר יכול להיות מאוד חשוך ,המרחק צפייה הוא כ 3 מטר ואני מתכוון ב35 אחוז מהצפייה לשחק בפלייסטיישן ו35 אחוז סרטי hd ו 30 אחוז ערוצים רגילים כמו ערוץ 2 ו 10 באחת החנויות אמרו לי שהרזולוציה היא 1024 על 768 (זה לא נמוך מידי ואיך זה לעומת 1920 על 1200 והאם זה נחשב hd ready) כמו כן התקציב שלי הוא עד 4800
אז בבקשה תענו לי על שאלותיי ומה אתם אומרים אנשים,ללכת על זה או לא ואם לא אז מה כן וכמובן מה אתם יכולים לספר לי על דגם זה
תודה מראש על העזרה ועל הייעוץ
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
thelegend
זה לא נמוך מידי ואיך זה לעומת 1920 על 1200 והאם זה נחשב hd ready) כמו כן התקציב שלי הוא עד 4800
מאיפה הבאת את הרזולוצייה הזאת של 1920-1200 .
למסך בגודל 42 אינצ' מספיקה רזולוצייה של 1024-768 .
זה לא נמוך מידי ואיך זה לעומת 1920 על 1200 והאם זה נחשב hd ready) כמו כן התקציב שלי הוא עד 4800
מאיפה הבאת את הרזולוצייה הזאת של 1920-1200 .
למסך בגודל 42 אינצ' מספיקה רזולוצייה של 1024-768 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
nils3373nils3373 כתב:thelegend,
למרחק הצפיה שלך ולסוגי התכנים (מעל 60% צפיה ב-HD) אני ממליץ על הדגם הגדול יותר - 50 אינץ' - 50C450/430 - תוכל להשיג בפחות מ-5K שקלים....
C-450 50 בפחות מ 5k
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
איך אפשר להשיג בפחות מ5K
יש לכם שמות של חנויות או אתרים שבהם באמת אפשר להשיג את ה 450 c בגודל 50 אינץ ב 5K ??? כי באינטרנט (למשל בזאפ) ראיתי בכמעט 7000 וב9000 ואם אתם אומרים שיש ב 5000 אז בכלל טוב אבל למה יש כאלו הבדלים מטורפים במחיר הרי מדובר באותה טלוויזיה
כמו כן ראיתי גם באתר של חברת jumbo שהגעתי אליו דרך זאפ את הטלויזיה הנ"ל ב 4849 אבל יש רק שנה אחריות ע"י י.שלום והאם זה ההבדל היחיד (לא נראה לי הגיוני הבדל של אלפי שקלים רק בשביל עוד קצת אחריות)
אז מה אתם אומרים זה ממש חשוב כי מחרתיים אח שלי קונה ואני חייב להחליט וברור שאני מעדיך את ה 50 אינץ אבל השאלה זה איפה ראיתם את זה בסביביות ה 5K ולמה באינטרנט יש כל כך הרבה הבדלים במחירים של אותו הדגם
כמו כן ראיתי גם באתר של חברת jumbo שהגעתי אליו דרך זאפ את הטלויזיה הנ"ל ב 4849 אבל יש רק שנה אחריות ע"י י.שלום והאם זה ההבדל היחיד (לא נראה לי הגיוני הבדל של אלפי שקלים רק בשביל עוד קצת אחריות)
אז מה אתם אומרים זה ממש חשוב כי מחרתיים אח שלי קונה ואני חייב להחליט וברור שאני מעדיך את ה 50 אינץ אבל השאלה זה איפה ראיתם את זה בסביביות ה 5K ולמה באינטרנט יש כל כך הרבה הבדלים במחירים של אותו הדגם
כי באינטרנט יש יבוא מקביל ויבוא רשמי לכן יש הבדלים משמעותיים במחיר.
כדי לקבל אינדיקציה יותר טובה על המחירים אתה מוזמן להיכנס לאתר של היבואן ולבדוק אילו אתרים מורשים ואילו לא.
מעבר לכך,מניסיון אתה יכול להוציא את המסך הזה בגודל 50" בסביבות ה-5-6K מכל רשת שקיימת כיום עם אחריות של סמליין.
טיפ:
תתמקח,אבל עם חיוך....
כדי לקבל אינדיקציה יותר טובה על המחירים אתה מוזמן להיכנס לאתר של היבואן ולבדוק אילו אתרים מורשים ואילו לא.
מעבר לכך,מניסיון אתה יכול להוציא את המסך הזה בגודל 50" בסביבות ה-5-6K מכל רשת שקיימת כיום עם אחריות של סמליין.
טיפ:
תתמקח,אבל עם חיוך....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Re: איך אפשר להשיג בפחות מ5K
נראה שאתה מתבלבל עם ה-C550. בכל מקרה לדוגמא ב-BigBox המחיר הרשמי הוא כ-5300 ש"ח כולל הובלה ולאחר מיקוח קצר הציעו בפחות מ-5K כולל התקנה ומשלוח.thelegend כתב:יש לכם שמות של חנויות או אתרים שבהם באמת אפשר להשיג את ה 450 c בגודל 50 אינץ ב 5K ??? כי באינטרנט (למשל בזאפ) ראיתי בכמעט 7000 וב9000 ואם אתם אומרים שיש ב 5000 אז בכלל טוב אבל למה יש כאלו הבדלים מטורפים במחיר הרי מדובר באותה טלוויזיה
אז מה אתם אומרים זה ממש חשוב כי מחרתיים אח שלי קונה ואני חייב להחליט וברור שאני מעדיך את ה 50 אינץ אבל השאלה זה איפה ראיתם את זה בסביביות ה 5K ולמה באינטרנט יש כל כך הרבה הבדלים במחירים של אותו הדגם...
יש הבדל גדול במחיר בין C450 לבין C450. C430 עולה יותר מ 6000.
מתוך סקרנות הסתכלתי על ההבדלים בין שני הדגמים.
http://www.samsung.com/my/consumer/tele ... cification
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... cification
מה ששמתי לב, C450 תומך ב DVB-T, יודע לנגן סרטים מ USB ותומך ביותר פורמטים של אודיו.
לעניות דעתי, לא שווה את התוספת הגדולה במחיר.
את האודיו הממיר יודע לפענח, DVB_T עולה גרושים אם זה רלוונתי בכלל, וDVD שמנגן מ USB עולה 100 שקל.
כל עוד הפאנל והמעבד זהים ואין שום פיצ'רים שמשפרים את התמונה, לא שווה להשקיע ב C450. אפשר להסתפק ב C430.
מתוך סקרנות הסתכלתי על ההבדלים בין שני הדגמים.
http://www.samsung.com/my/consumer/tele ... cification
http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-a ... cification
מה ששמתי לב, C450 תומך ב DVB-T, יודע לנגן סרטים מ USB ותומך ביותר פורמטים של אודיו.
לעניות דעתי, לא שווה את התוספת הגדולה במחיר.
את האודיו הממיר יודע לפענח, DVB_T עולה גרושים אם זה רלוונתי בכלל, וDVD שמנגן מ USB עולה 100 שקל.
כל עוד הפאנל והמעבד זהים ואין שום פיצ'רים שמשפרים את התמונה, לא שווה להשקיע ב C450. אפשר להסתפק ב C430.
השאלה היא...
אוקיי אז השאלה היא האם לדעתכם כדאי להסתפק ב c 450 חמישים אינץ או ללכת על ה c 450 ארבעים ושתיים אינץ ואולי בכלל כדי בכל זאת ללכת על ה c 450 חמישים אינץ שמצאתי באתר jumbo שהגעתי אליו דרך זאפ אבל שם יש לטלויזיה רק שנה אחריות על ידי י.שלום או לקנות אותה ביותר כסף ממקום אחר אבל עם אחריות רצינית יותר ואם אתם מכירים מקום שמוכר אותה בסביבות ה 5K אז תגידו לי ואני באמת לא יודע מה כדאי אז בבקשה פעם אחרונה עזרה ואז אני אחליט
תודה
נ.ב.
אני ממש לא טוב בחיפושים האלו ולא מצאתי אתרים או חנויות שאכן המחירים שם דומים למה שציינתם אז בבקשה תעזרו לי בזה כמו כן מצאתי ב רשת big box את ה c 430 חמישים אינץ בהנחה ממש רצינית והיא עולה רק 4900 ואת ה c 450 חמישים אינץ בכמעט 7K אחרי הנחה ואת ה 42 אינץ c 450 ב 4100 אחרי הנחה כמו כן לא ממש הבנתי מה ההבדלים העיקריים והמשמעותיים בין ה c430 ל c450
ושוב ממש תודה על העזרה והייעוץ והחיפוש שאתם עושים בשבילי
תודה
נ.ב.
אני ממש לא טוב בחיפושים האלו ולא מצאתי אתרים או חנויות שאכן המחירים שם דומים למה שציינתם אז בבקשה תעזרו לי בזה כמו כן מצאתי ב רשת big box את ה c 430 חמישים אינץ בהנחה ממש רצינית והיא עולה רק 4900 ואת ה c 450 חמישים אינץ בכמעט 7K אחרי הנחה ואת ה 42 אינץ c 450 ב 4100 אחרי הנחה כמו כן לא ממש הבנתי מה ההבדלים העיקריים והמשמעותיים בין ה c430 ל c450
ושוב ממש תודה על העזרה והייעוץ והחיפוש שאתם עושים בשבילי
- devil_may_cry
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אני מתעניין אז אודה לכם על תגובות נוספות בנושא