יהודה קיסר-למי איכפת?
-
ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
חבר היה היום בשוק של טירה!זה אפילו לא השוק בתא או ירושלים,,,השוק של טירה
הביא מגבר קטן ,מנגן ומחכה שאנשים יזרקו מטבעות,,,,,,זה אמיתי?
אני לא מחסידי המיזרחית אבל רבותי-בסגנון הזה הייחודי לו שהוא ממציאו בדיוק כמו הנדריקס
אין שני לו,,באיזה הפקה לא השתתף,בהכל,,,והוא יודע לנגן!חבל על הזמן
אז איפה כל אלה שגדלו על מאות ההפקות שבהן השתתף,בוא נאמר אלה בעלי האמצעים שמתוכם?
או שיש לכם הצעות?אני שומע גאז קלאסי לרוב,אבל האיש הזה צריך עזרה ורצוי כספית
יש לכם רעיונות חוץ מלשלוח אותי לתת לו כסף?כי לבד אין לי הרבה
הביא מגבר קטן ,מנגן ומחכה שאנשים יזרקו מטבעות,,,,,,זה אמיתי?
אני לא מחסידי המיזרחית אבל רבותי-בסגנון הזה הייחודי לו שהוא ממציאו בדיוק כמו הנדריקס
אין שני לו,,באיזה הפקה לא השתתף,בהכל,,,והוא יודע לנגן!חבל על הזמן
אז איפה כל אלה שגדלו על מאות ההפקות שבהן השתתף,בוא נאמר אלה בעלי האמצעים שמתוכם?
או שיש לכם הצעות?אני שומע גאז קלאסי לרוב,אבל האיש הזה צריך עזרה ורצוי כספית
יש לכם רעיונות חוץ מלשלוח אותי לתת לו כסף?כי לבד אין לי הרבה
אמן מייסר
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3864
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
עצוב לקרוא
אומן- יוצר מפיק וגיטריסט בעיקר בזמר המזרחי . בנאדם טוב שעזר ותרם הרבה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7% ... 7%A1%D7%A8
תמיד מופיע עם הכובע השחור ...
אומן- יוצר מפיק וגיטריסט בעיקר בזמר המזרחי . בנאדם טוב שעזר ותרם הרבה
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7% ... 7%A1%D7%A8
תמיד מופיע עם הכובע השחור ...
And the meek shall inherit the earth
...
...
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
ד"א בלהיט החדש של הדג נחש- שיר נחמה, הגיטריסט הוא יהודה קיסר... מומלץ מאוד.
כן......לא ממש נעים
סיפור כואב ועצוב .......על איפה היית אתמול..... ואיפה אתה יכול להיות היום או מחר.
הייתה עליו אפילו כתבת חדשות גדולה ,איך שהוא חי באוטו עם הגיטרה באיזה חניון ליד בית מעריב.
עשו לו גם ערב הצדעה ותרומה בברבי לא ממש מזמן. כנראה שהאיש שקוע דיי עמוק. שמעתי הרבה סיפורים.........לא יודע מה נכון יותר או פחות...........אבל כנראה שלא ידע לכלכל את מעשיו נכון.........ומשם הנפילה הייתה מהירה.
אין ספק שהאיש אגדה בתחום הזמר הים תיכוני ואין הפקה או זמר מיזרחי שהוא לא ניגן איתו.
נאחל לו רק טוב......... ושיבואו לו עוד ימים יפים בעתיד. דיי כואב לראות לאיפה אנשים מגיעים משיא של תהילה.........
רפי_א
הייתה עליו אפילו כתבת חדשות גדולה ,איך שהוא חי באוטו עם הגיטרה באיזה חניון ליד בית מעריב.
עשו לו גם ערב הצדעה ותרומה בברבי לא ממש מזמן. כנראה שהאיש שקוע דיי עמוק. שמעתי הרבה סיפורים.........לא יודע מה נכון יותר או פחות...........אבל כנראה שלא ידע לכלכל את מעשיו נכון.........ומשם הנפילה הייתה מהירה.
אין ספק שהאיש אגדה בתחום הזמר הים תיכוני ואין הפקה או זמר מיזרחי שהוא לא ניגן איתו.
נאחל לו רק טוב......... ושיבואו לו עוד ימים יפים בעתיד. דיי כואב לראות לאיפה אנשים מגיעים משיא של תהילה.........
רפי_א
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
זה בגלל שכל הערסים ששומעים מזרחית לא קונים דיסקים - הם רק צורבים .
סליחה על הסקפטיות - חיפשתי בגוגל ובפנדר קום הוכחה - לא מצאתי - אולי זו המצאה של כלי זמר? - לפנדר אין אפקט על שמו של אריק גונסון - אז קיסר who? יש לך איזה לינק?
shmilo כתב:עד כמה הוא נחשב .אפשר ללמוד מכך שחברת פנדר .באפקטים שמוכרת לגיטרות יש אפקט שקרוי על שמו של יהודה קיסר....
סליחה על הסקפטיות - חיפשתי בגוגל ובפנדר קום הוכחה - לא מצאתי - אולי זו המצאה של כלי זמר? - לפנדר אין אפקט על שמו של אריק גונסון - אז קיסר who? יש לך איזה לינק?
GO VEGAN
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
גם האשכנזים לא קונים דיסקים. היום כמעט אף אחד כבר לא קונה דיסקים בלי קשר לעדות או מגזרים.Eff כתב:זה בגלל שכל הערסים ששומעים מזרחית לא קונים דיסקים - הם רק צורבים ....
Need more cowbell
Eff כתב:זה בגלל שכל הערסים ששומעים מזרחית לא קונים דיסקים - הם רק צורבים ....
1 - צריבה היא תופעה חוצת גבולות/מינים/ג'אנרים/עדות/ודתות
2 - למרות הצריבה , אמנים ובמיוחד אלו שמופיעים עושים כסף
יש דעות שהפדרציה לא תאשר לפרסם אותם , שחלקם מרוויחים אפילו יותר
- shmilo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- שם מלא: מיכאל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
Eff כתב:זה בגלל שכל הערסים ששומעים מזרחית לא קונים דיסקים - הם רק צורבים .shmilo כתב:עד כמה הוא נחשב .אפשר ללמוד מכך שחברת פנדר .באפקטים שמוכרת לגיטרות יש אפקט שקרוי על שמו של יהודה קיסר....
סליחה על הסקפטיות - חיפשתי בגוגל ובפנדר קום הוכחה - לא מצאתי - אולי זו המצאה של כלי זמר? - לפנדר אין אפקט על שמו של אריק גונסון - אז קיסר who? יש לך איזה לינק?[/quote
לפני כמה שנים באחת החנויות באנגליה ( מקביל לרחוב אוקספורד , רחוב של חנויות לכלי נגינה וגיטרות לכל סוגיהן במיוחד . שם גם נתוודענו לגיטרות ספרדיות בעשרות אלפי דולרים וגם חשמליות במעט פחות , אבל הרחוב שאיני זוכר את שממו הוא חוויה לכל חובב מוזיקה וגיטרות במיוחד )
אבל לעיניננו ,אז שם באחת החנויות כאשר שמע המוכר שאנו מישראל ,האיר את תשומת ליבנו לאפקט של פנדר ,לאומן ישראלי וזה היה של קיסר.
ואפילו נתן לנו במתנה את החוברת , ששם זה הופיע. כשראיתי את השירשור נזכרתי בזה ,אבל את החוברת המדהימה ביופיה בפירוט שלה ובצילומים , אני לא מוצא בספריה ואני מקווה לבצע חיפוש יותר מסיבי לכשאתפנה ( בעסה לי )....