oversight לא מזהה כלום ב-Popcorn C200
הי לכם,
התקנתי את ה-oversight STABLE, זה שמופיע ב-CSI על ה-C200 שלי.
יש לי על המכשיר שיתוף SMB בשם Movies (עם M גדולה) שמפנה לתקיית הסרטים על המחשב שלי.
בהגדרות הסריקה ב-oversight הגדרתי ב-Scan_Path=Movies.
הוא "כאילו" סורק (כותב Item26, item 38 וכו'...) אבל לא קורה כלום.
ניסיתי לרשום Movies/ וגם לא קורה כלום.
לפי ההוראות שלהם כך צריך לרשום במידה וזה שיתוף ברשת.
איפה אני טועה??
תודה
התקנתי את ה-oversight STABLE, זה שמופיע ב-CSI על ה-C200 שלי.
יש לי על המכשיר שיתוף SMB בשם Movies (עם M גדולה) שמפנה לתקיית הסרטים על המחשב שלי.
בהגדרות הסריקה ב-oversight הגדרתי ב-Scan_Path=Movies.
הוא "כאילו" סורק (כותב Item26, item 38 וכו'...) אבל לא קורה כלום.
ניסיתי לרשום Movies/ וגם לא קורה כלום.
לפי ההוראות שלהם כך צריך לרשום במידה וזה שיתוף ברשת.
איפה אני טועה??
תודה
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני מניח שחיכית מספיק זמן גם אחרי שהסריקה הסתיימה?
אם הוא כותב שהוא סורק זה לא מופיע מיידית, הוא קודם כל בונה את הנתונים ורק אחרי שהוא מסיים הוא מציג אותם.
אגב, אני לא יודע אם זה דבר חכם לתת לאוברסייט לסרוק תקיית רשת.
מספיק שתהיה נפילת רשת קטנה ואוברסייט לא יצליח לגשת לסרטים בזמן שאתה משתמש בו - הוא ימחק את הסרטים מהרשימות כי הוא יחשוב שהם לא קיימים יותר.
יכול להיות שהוסיפו לזה התמודדות בקוד כשעובדים עם network shares, אבל יש לי הרגשה שלא..
אם הוא כותב שהוא סורק זה לא מופיע מיידית, הוא קודם כל בונה את הנתונים ורק אחרי שהוא מסיים הוא מציג אותם.
אגב, אני לא יודע אם זה דבר חכם לתת לאוברסייט לסרוק תקיית רשת.
מספיק שתהיה נפילת רשת קטנה ואוברסייט לא יצליח לגשת לסרטים בזמן שאתה משתמש בו - הוא ימחק את הסרטים מהרשימות כי הוא יחשוב שהם לא קיימים יותר.
יכול להיות שהוסיפו לזה התמודדות בקוד כשעובדים עם network shares, אבל יש לי הרגשה שלא..
עדכון
OK, עדכון -
אכן לא חיכיתי עד שהוא יסיים הכל ובאמת קמתי בבוקר ואכן היה מידע, אבל משום מה בסופו של דבר הוא סרק את תקיית ה-Video שעל הכונן הפנימי בפופקורן, ולא את תקיית ה-Movies הענקית שבשיתוף. זאת למרות שבכלל לא ביקשתי ממנו לסרוק את ה-HDD הפנימי...
לגבי סריקה של שיתוף רשת, לא ראיתי שהם ממליצים לא לעשות זאת. להיפך - אפילו רשום איך עושים זאת בלינק שאירוס שלח...
אכן לא חיכיתי עד שהוא יסיים הכל ובאמת קמתי בבוקר ואכן היה מידע, אבל משום מה בסופו של דבר הוא סרק את תקיית ה-Video שעל הכונן הפנימי בפופקורן, ולא את תקיית ה-Movies הענקית שבשיתוף. זאת למרות שבכלל לא ביקשתי ממנו לסרוק את ה-HDD הפנימי...
לגבי סריקה של שיתוף רשת, לא ראיתי שהם ממליצים לא לעשות זאת. להיפך - אפילו רשום איך עושים זאת בלינק שאירוס שלח...
- winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
Re: עדכון
איך אתה יודע שהוא סיים לסרוק?bluenote כתב:OK, עדכון -
לגבי סריקה של שיתוף רשת, לא ראיתי שהם ממליצים לא לעשות זאת. להיפך - אפילו רשום איך עושים זאת בלינק שאירוס שלח......
כתוב איפהשהו או נדמה לך?