מה אתם מעדיפים XTREAMER או A200?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46354
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
רק דגים מתים שוחים עם הזרם.
(הכוונה במשפט שלי הינה לומר שלא תמיד הפתרון שמתאים לאחרים, מתאים עבור אחר).
(הכוונה במשפט שלי הינה לומר שלא תמיד הפתרון שמתאים לאחרים, מתאים עבור אחר).
אני מסכים איתך , אבל אני רוצה לראות אם אנשים שקנו את המכשיר , החוות דעת השליליות (אם יש).ziv_r כתב:רק דגים מתים שוחים עם הזרם.
(הכוונה במשפט שלי הינה לומר שלא תמיד הפתרון שמתאים לאחרים, מתאים עבור אחר)....
שאולי ירתיעו אותי ממכשיר מסויים.
אני להרבה אנשים היו את הלבטים מה לבחור . בסוף עשו בחירה אז מעניין אותי לדעת אם הם היו מרוצים ואם לא אז למה ?
למה על הSIDEWINDER , סה"כ צלעות קירור לא ? , המאורר מרעיש מדי ?yuria כתב:בחרתי את ה-XTREAMER PRO אבל בפועל הייתי הולך על ה-XTREAMER SIDEWINDER...
אפשר לשים משטח קירור של לאפטופ נראה לי
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
קודם כל ה-sidewinder נראה יותר יפה ויזואלית ,אחרי שימוש של כחצי שנה עם ה-XTREAMER הרעש של המאווררים
מופיע בהפעלה ראשונית (כמו כאשר מדליקים מחשב -המאוורר מתחיל לפעול ואח"כ נהיה שקט )
מופיע בהפעלה ראשונית (כמו כאשר מדליקים מחשב -המאוורר מתחיל לפעול ואח"כ נהיה שקט )
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
לי יש את שני המכשירים ואני מוצא את עצמי משתמש כמעט תמיד באקסטרימר, השימוש בו פשוט יותר ונוח לי יותר, למרות שהשלט היה קטסטרופה אז אני נאלץ להשתמש באוניברסלי.
בA200 יש לי הרגשה של מוצר למתקדמים יותר והוא דורש הגדרות רבות יותר, את האקסטרימר רק חיברתי וישר הוא עבד.
בA200 יש לי הרגשה של מוצר למתקדמים יותר והוא דורש הגדרות רבות יותר, את האקסטרימר רק חיברתי וישר הוא עבד.
אני מדי פעם גם חושב על השאלה הזו, נניח הפופקורן 110 שלי שובק חיים (והוא כבר מראה סימנים לזה) , מה אקנה?
אני מניח שאמשיך עם משפחת פופקורן. אם אסתמך על ה 110, אני בגדול מרוצה ממנו. הוא רחוק משלמות אבל עושה את העבודה.
סה"כ לדעתי שניהם עונים על הצרכים שלי.
אותי JUKEBOX לא מעניין, ובעתיד הקרוב גם הזרמה של תכנים מרשת לא מעניינת אותי.
כל מה שאני עושה איתו זה ניגון מכונן חיצוני או לפעמים מפנימי של 2.5. חשוב לי תמיכה בפורמטים החדשים וחשוב לי מדי פעם לנגן BD מלא (אבל לא מעניינים אותי התפריטים).
מראה חיצוני ורעש גם לא מעניינים אותי, אני לקוח עם צרכים פשוטים
אני מניח שאמשיך עם משפחת פופקורן. אם אסתמך על ה 110, אני בגדול מרוצה ממנו. הוא רחוק משלמות אבל עושה את העבודה.
סה"כ לדעתי שניהם עונים על הצרכים שלי.
אותי JUKEBOX לא מעניין, ובעתיד הקרוב גם הזרמה של תכנים מרשת לא מעניינת אותי.
כל מה שאני עושה איתו זה ניגון מכונן חיצוני או לפעמים מפנימי של 2.5. חשוב לי תמיכה בפורמטים החדשים וחשוב לי מדי פעם לנגן BD מלא (אבל לא מעניינים אותי התפריטים).
מראה חיצוני ורעש גם לא מעניינים אותי, אני לקוח עם צרכים פשוטים
בעיות כרגע...
כרגע למשל, הוא לא נותן לי לי לראות את אותן תיקיות שהאקסטרימר כן נותן לי וכותב שהשרת לא מאושר, הדרך היחידה שאני כן מצליח לראות היא בהגדרה ידנית דרך SMB
בשלב מסויים הוא אפילו לא רואה לפעמים את ה MYIHOME.
בנוגע לסאונד, משום מה אני צריך לשנות בסרטים שונים את ההגדרות כדי שהוא יצליח לנגן בסראונד (הוא לא מצליח לזהות אוטומטית) ועוד כל מיני.
בשלב מסויים הוא אפילו לא רואה לפעמים את ה MYIHOME.
בנוגע לסאונד, משום מה אני צריך לשנות בסרטים שונים את ההגדרות כדי שהוא יצליח לנגן בסראונד (הוא לא מצליח לזהות אוטומטית) ועוד כל מיני.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46354
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
ddotan,
האם תוצאות המשאל לאחר מספר ימים באמת עוזרים לך לבחור את המכשיר המתאים לך?
האם תוצאות המשאל לאחר מספר ימים באמת עוזרים לך לבחור את המכשיר המתאים לך?