הבדלים במודלים של טלויזיות בארץ ובארה"ב
שלום לכל חברי הפורום המכובדים,
בשיטוטי ברחבי האינטרנט בחיפוש אחר ביקורות מקצועיות על טלויזיות, אני נתקל הרבה במודלים שלא משווקים בארץ, או שמשווקים תחת שמות מודלים אחרים. האם ישנו באיזשהו מקום מילון ישראלית - אמריקאית לדגמי טלויזיות כדי שאוכל למצוא ביקורות מקצועיות עפ"י שם המודל בארץ?
דוגמא אחת לבלבול הקיים: להלן לינק עם ביקורת על פלסמה LG RZ-42PX4DV - האם זו אותה PX4 שמשווקת בארץ? האם יש דרכים לדעת זאת מלבד השוואה של הנתונים?
http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... iewid=6636
בשיטוטי ברחבי האינטרנט בחיפוש אחר ביקורות מקצועיות על טלויזיות, אני נתקל הרבה במודלים שלא משווקים בארץ, או שמשווקים תחת שמות מודלים אחרים. האם ישנו באיזשהו מקום מילון ישראלית - אמריקאית לדגמי טלויזיות כדי שאוכל למצוא ביקורות מקצועיות עפ"י שם המודל בארץ?
דוגמא אחת לבלבול הקיים: להלן לינק עם ביקורת על פלסמה LG RZ-42PX4DV - האם זו אותה PX4 שמשווקת בארץ? האם יש דרכים לדעת זאת מלבד השוואה של הנתונים?
http://www.homecinemachoice.com/cgi-bin ... iewid=6636
ofers
אני לא מכיר מילון כזה, לפעמים צריך לעשות השוואת נתונים כאשר מס הדגם די דומה כדי לדעת מה ההבדלים לדוגמא במסך שציינת אז הוא מגיע עם טיונר דיגטלי ומה שמשווק בארץ הוא ללא הטיונר הדיגטלי .
יותר נוח יהיה להיכנס לאתרים אירופאים שם הדגמים יותר מקבילים לארץ .
אני לא מכיר מילון כזה, לפעמים צריך לעשות השוואת נתונים כאשר מס הדגם די דומה כדי לדעת מה ההבדלים לדוגמא במסך שציינת אז הוא מגיע עם טיונר דיגטלי ומה שמשווק בארץ הוא ללא הטיונר הדיגטלי .
יותר נוח יהיה להיכנס לאתרים אירופאים שם הדגמים יותר מקבילים לארץ .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
בנוגע לפלאזמה, יש מודלים בארה"ב שהם יחודיים לארה"ב.
דברים שהם שונים משאר העולם:
1. טיונרים אחרים
2. חיבור רק ל-110V
3. אופציות שלא קיימות במודלים בשאר העולם (למשל חיבור לרשת - עבור STREAMING, וכו').
במרבית המקרים, המודלים זהים לחלוטין. המקרים שבהם זה שונה הם היוצא מהכלל כיום.
לגבי מסכי LCD (לא תמיד) ומסכי CRT, יתכנו הבדלים משמעותיים.
דברים שהם שונים משאר העולם:
1. טיונרים אחרים
2. חיבור רק ל-110V
3. אופציות שלא קיימות במודלים בשאר העולם (למשל חיבור לרשת - עבור STREAMING, וכו').
במרבית המקרים, המודלים זהים לחלוטין. המקרים שבהם זה שונה הם היוצא מהכלל כיום.
לגבי מסכי LCD (לא תמיד) ומסכי CRT, יתכנו הבדלים משמעותיים.
בעצם, מה שמעניין אותי בביקורות הנ"ל זה בעיקר איכות התמונה, את שאר הפרמטרים אפשר לקרוא מהמפרט. האם יש איזושהיא דרך להסיק מאיכות התמונה של ה PX4DV על ה PX4RV ? אולי אם אוכל לבדוק אם זה אותו פאנל בדיוק, או משהו אחר?
או אפשר שתעשו לה מבחן פה... (עופר ?)

או אפשר שתעשו לה מבחן פה... (עופר ?)
לא מומחה - אבל מתמחה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
ofers,
אין לנו קשר ליבואן, וכל בדיקה דורשת תיאום עם היבואן. לא כל היבואנים מעוניינים בבדיקות כאלה.
אין לנו קשר ליבואן, וכל בדיקה דורשת תיאום עם היבואן. לא כל היבואנים מעוניינים בבדיקות כאלה.
אני רוצה לייבא, אבל ממש מתוסכל מחוסר היכולת למצוא
משהו ברמה גבוהה אשר יתמוך בשיטת השידור בארץ ויימכר בארה"ב... אם אתה מוצא משהו כזה, אני אשמח מאד אם תגיד לי...
תקציבי הוא עד 4000$ לקנייה בארה"ב.
תקציבי הוא עד 4000$ לקנייה בארה"ב.