עזרה בבחירת LCD (או פלזמה)
שלום לכולם,
גם אני מבין המתלבטים לפני רכישה.
הרגלי הצפייה שלנו הנם : 70% - YES
30% - DVD או DIVX .
מרחק צפייה - כ 3 מטר.
תקציב : עד 16000 ש"ח .
אז ככה , קצת "הפחידו" אותי בעבר מפלאזמה (צריבה, טכנולוגייה שהולכת ודועכת וכו' ).
אולם , כאן בפורומים אני רואה הרבה המלצות. אם זה רק בגלל שהיא יותר זולה אז אני מעדיף לשלם עוד 2000 ש"ח ולקנות LCD (בתנאי שזה יותר טוב כמובן). חשוב לציין אני מאוד רוצה להיות מצוייד ב H.D למה ? לא יודע , אמרו שכדאי להיות ערוכים.
ראיתי את אלו שדיברו על שידורי ספורט ב LCD ועל מריחות , האם זה קיים גם במסכים עם זמן תגובה נמוך ? (8 MS למשל).
הרבה אמרו שכדאי גם שיהיה חיבור HDMI . אגב במסכים הזולים יותר של SHARP אין בכלל חיבור כזה.
לגבי LCD - המליצו לי על 37WL58E או 37WL58 או 37WL66 כאשר תצא לשוק בארץ (כולם מתוצרת TOSHIBA ).
סליחה על ריבוי השאלות אבל זה בגלל גודל ההוצאה ...
תודה מראש לכל המשיבים.
גם אני מבין המתלבטים לפני רכישה.
הרגלי הצפייה שלנו הנם : 70% - YES
30% - DVD או DIVX .
מרחק צפייה - כ 3 מטר.
תקציב : עד 16000 ש"ח .
אז ככה , קצת "הפחידו" אותי בעבר מפלאזמה (צריבה, טכנולוגייה שהולכת ודועכת וכו' ).
אולם , כאן בפורומים אני רואה הרבה המלצות. אם זה רק בגלל שהיא יותר זולה אז אני מעדיף לשלם עוד 2000 ש"ח ולקנות LCD (בתנאי שזה יותר טוב כמובן). חשוב לציין אני מאוד רוצה להיות מצוייד ב H.D למה ? לא יודע , אמרו שכדאי להיות ערוכים.
ראיתי את אלו שדיברו על שידורי ספורט ב LCD ועל מריחות , האם זה קיים גם במסכים עם זמן תגובה נמוך ? (8 MS למשל).
הרבה אמרו שכדאי גם שיהיה חיבור HDMI . אגב במסכים הזולים יותר של SHARP אין בכלל חיבור כזה.
לגבי LCD - המליצו לי על 37WL58E או 37WL58 או 37WL66 כאשר תצא לשוק בארץ (כולם מתוצרת TOSHIBA ).
סליחה על ריבוי השאלות אבל זה בגלל גודל ההוצאה ...
תודה מראש לכל המשיבים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תוסיף עוד 2000 ש"ח ויש לך מסך HD פלאזמה.
לדעתי זה יותר כדאי.
לגבי LCD מול פלאזמה - זה חוזר על עצמו, יש על כך מאמרים ושרשורים יעודיים.
לדעתי זה יותר כדאי.
לגבי LCD מול פלאזמה - זה חוזר על עצמו, יש על כך מאמרים ושרשורים יעודיים.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
bazuka28 - לא ניתן להסביר על רגל אחת את ההבדלים בין פלזמה לבין LCD ובטח שלא לרשום
את זה ביתרון אחד לפה או לשם.
אין באמת דבר כזה יתרון מוחלט של LCD אל מול הפלזמה - לא ניתן כלל להשוות - כפי שנאמר כאן לא פעם
בפורום - זה תפוחים וזה תפוזים...
יש לטכנולוגיה הזאת יתרונות בדברים מסויימים ויש יתרונות לטכנולוגיה השנייה בדברים אחרים.
כדאי שתריץ חיפוש באתר (כפי שעופר הציע) יש חומר על שני הטכנולוגיות וגם מאמר על פלזמה מול LCD...
כל אחד שחושב לקנות צריך לעשות חישוב של השימושים שהוא הולך לעשות במסך וע"י כך להחליט
במקרה שלך אני חושב שבאמת עדיף מסך פלאזמה(יותר מתאים לשידורי טלויזיה רב ערוצית).
את זה ביתרון אחד לפה או לשם.
אין באמת דבר כזה יתרון מוחלט של LCD אל מול הפלזמה - לא ניתן כלל להשוות - כפי שנאמר כאן לא פעם
בפורום - זה תפוחים וזה תפוזים...
יש לטכנולוגיה הזאת יתרונות בדברים מסויימים ויש יתרונות לטכנולוגיה השנייה בדברים אחרים.
כדאי שתריץ חיפוש באתר (כפי שעופר הציע) יש חומר על שני הטכנולוגיות וגם מאמר על פלזמה מול LCD...
כל אחד שחושב לקנות צריך לעשות חישוב של השימושים שהוא הולך לעשות במסך וע"י כך להחליט
במקרה שלך אני חושב שבאמת עדיף מסך פלאזמה(יותר מתאים לשידורי טלויזיה רב ערוצית).
נערך לאחרונה על ידי golan-rca ב 26/04/2006 20:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-golan-
bazuka28 מעבר לעיון בשירשורים לגבי יתרונות/חסרונות LCD או פלזמה .תלך תראה ותבדוק את ההיצע בחנויות בעין.
כמובן תבדוק בסוגי שידור שונים (כבלים DVD וכו') ותבין שבכל אופן אף טכנולוגיה לא מושלמת (לפחות כרגע) .
הכי חשוב זה לדעת לקחת בחשבון את החסרונות במוצר שתבחר ותבין למה בחרת בו למרות חסרונותיו.
אף אחד בסופו של דבר לא יוכל לבחור במקומך.
לגבי המלצות מבין הדגמים שבחרת:
לפי מיטב ידיעתי אין הבדל ביןWL58E 37 לבין WL58 37 (וזה לא קשור ליבוא פרלל כמו שזרקו כבר באתר)
וה66 דגם חדש יותר עם קוטרסט גבוהה יותר (1200) אך לא בהכרח טוב יותר.(גם אין לו כניסה לכרטיסי זכרון-אם זה מעניין אותך)
בהצלחה בבחירה.
כמובן תבדוק בסוגי שידור שונים (כבלים DVD וכו') ותבין שבכל אופן אף טכנולוגיה לא מושלמת (לפחות כרגע) .
הכי חשוב זה לדעת לקחת בחשבון את החסרונות במוצר שתבחר ותבין למה בחרת בו למרות חסרונותיו.
אף אחד בסופו של דבר לא יוכל לבחור במקומך.
לגבי המלצות מבין הדגמים שבחרת:
לפי מיטב ידיעתי אין הבדל ביןWL58E 37 לבין WL58 37 (וזה לא קשור ליבוא פרלל כמו שזרקו כבר באתר)
וה66 דגם חדש יותר עם קוטרסט גבוהה יותר (1200) אך לא בהכרח טוב יותר.(גם אין לו כניסה לכרטיסי זכרון-אם זה מעניין אותך)
בהצלחה בבחירה.