USB

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
שלח תגובה
hifi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
מחפש חנות בארץ או בחו"ל שמוכרת כבל USB איכותי (" A to B") (כמו שמחברים למדפסת )
אני צריך את זה כדי לחבר כרטיס קול למחשב
ובנוסף האם יש דבר כזה כבל מיני DVI (יציאת הווידאו במקבוק פרו שלי) לHDMI? או שחייב לחבר את הקונקטור של אפל (מיני DVI ל VGA) בקיצור איך אני מחבר את המק שיש לו רק יציאת מיני DVI לטלוויזיה שלי כדי לצפות ב FULL HD? (בטלביזיה יש את הכניסות הבאות :VGA , HDMI ,SCART )

hifi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תיקון קטן

שליחה #2 

לא מדובר במיני DVI אלא ב Mini display port שיש ב Macbook pro 17''

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

כרטיס קול:
USB זה דיגיטלי, אם זה עובד אז זה עובד, כבל איכותי/יקר יותר לא יתן לך כלום.

מסך:
מה הדגם המדויק של המחשב? למקים ישנים יש חיבור Mini DVI ולמקים חדשים שיוצרו לאחר 2008 יש חיבור Mini DisplayPort.

hifi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תיקנתי קודם...

שליחה #4 

תיקנתי בתגובה הקודמת מדובר ב Mini Display Port במק בוק פרו שנקנה בסוף 2009 (היציאה שלו לפי דעתי מוציאה רק תמונה ולא מעבירה גם סאונד,בדגמים של 2010 היא מוציאה גם סאונד)
*מצאתי באתר של אפל בחול מעביר כזה של חברה שנקראת MOSHI שפותר חצי מהבעיה(כי צריך לחבר לו HDMI ל HDMI) יש פתרון קסם אחר?
לגבי הכרטיס קול,אני אכתוב את זה ממש בקצרה כי זה לא קשור לפורום הזה /לאתר , אני DJ ועובד עם מידי קונטרולרים (ולפעמים גם כרטיס קול) שמחוברים למחשב ומסונכרנים עם תכנת DJ הדיוק שבהעברת "המידע" שבין ציוד המידי למחשב חשוב נורא בקומבינציה הזאת כדי למנוע טעויות. אני פשוט רוצה כבלי USB איכותיים ולמי שזה ממש מציק לו אז גם אם זה נותן בדיוק את אותה תוצאה עם כבלים זולים (זה לא... אבל נניח שכן בשביל ה"שקט הנפשי" שלכם המגיבים)אז בו נניח שאין לי בעיה לבזבז כסף על כבל איכותי אשמח אם פשוט תשתפו מידע לגבי חנויות שמוכרות כבלים כאלה בארף או בחול,אני מדבר על כבלים באורך של 6 FEET במחירים שלא יעלו על 250$

ZiggyMan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 277 פעמים

שליחה #5 

במחירים של עד 250$ תוכל לרכוש פילפיני קטן שיעביר לך את הבייטים אחד אחד, וגם ינקה אותם על הדרך. אין שום משמעות לאיכות של כבל USB באורך כזה. לעומת זאת, תמיד תוכל למצוא כאלו שימכרו לך את אותם כבלים של 2$ במחיר של 250$ ואף 500$. בשביל השקט הנפשי שלך אני מוכן לעשות בשבילך את השירות הבא; אתה תתרום לי את הסכום שאתה מוכן לשלם, ואני אעביר לך בתמורה כבל איכותי של חברת שקר כלשהו.
..

hifi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

ובכל זאת...??

שליחה #6 

:lol: :lol: :lol: ובכל זאת??...

מוקי27
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #7 

יש לי כרטיס קול USB של חברת Roland. לא צריך כבל USB יקר, גם כזה של שלושה דולר (ואפילו פחות) באיביי יהיה מצויין. הדבר היחידי הוא שהייתי קונה כזה עם ferrite cores (שתי בנגולות בכל קצה של הכבל), כי זה מונע הפרעות בתדרים גבוהים, או משהו בסגנון (בחוברת של Roland רשום שיש להשתמש בכבל בעל ליבות ferrite). תעשה באיביי חיפוש usb cable ferrite ותראה על מה אני מדבר.
אגב, זה לא ישפיע על המידע שעובר בUSB, אבל יכול לעזור למנוע רעשי רקע ביציאות של כרטיס הקול.

nivminkov1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 111

שליחה #8 

לייק על התגובה ZiggyMan :מת מצחוק:

למיטב זכרוני בדיל אקסטרים היה ניתן למצוא מתאם mini display port ל DVI

שווה חיפוש dealextreme.com

בהצלחה

שלח תגובה