USB
היי,
מחפש חנות בארץ או בחו"ל שמוכרת כבל USB איכותי (" A to B") (כמו שמחברים למדפסת )
אני צריך את זה כדי לחבר כרטיס קול למחשב
ובנוסף האם יש דבר כזה כבל מיני DVI (יציאת הווידאו במקבוק פרו שלי) לHDMI? או שחייב לחבר את הקונקטור של אפל (מיני DVI ל VGA) בקיצור איך אני מחבר את המק שיש לו רק יציאת מיני DVI לטלוויזיה שלי כדי לצפות ב FULL HD? (בטלביזיה יש את הכניסות הבאות :VGA , HDMI ,SCART )
מחפש חנות בארץ או בחו"ל שמוכרת כבל USB איכותי (" A to B") (כמו שמחברים למדפסת )
אני צריך את זה כדי לחבר כרטיס קול למחשב
ובנוסף האם יש דבר כזה כבל מיני DVI (יציאת הווידאו במקבוק פרו שלי) לHDMI? או שחייב לחבר את הקונקטור של אפל (מיני DVI ל VGA) בקיצור איך אני מחבר את המק שיש לו רק יציאת מיני DVI לטלוויזיה שלי כדי לצפות ב FULL HD? (בטלביזיה יש את הכניסות הבאות :VGA , HDMI ,SCART )
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כרטיס קול:
USB זה דיגיטלי, אם זה עובד אז זה עובד, כבל איכותי/יקר יותר לא יתן לך כלום.
מסך:
מה הדגם המדויק של המחשב? למקים ישנים יש חיבור Mini DVI ולמקים חדשים שיוצרו לאחר 2008 יש חיבור Mini DisplayPort.
USB זה דיגיטלי, אם זה עובד אז זה עובד, כבל איכותי/יקר יותר לא יתן לך כלום.
מסך:
מה הדגם המדויק של המחשב? למקים ישנים יש חיבור Mini DVI ולמקים חדשים שיוצרו לאחר 2008 יש חיבור Mini DisplayPort.
תיקנתי קודם...
תיקנתי בתגובה הקודמת מדובר ב Mini Display Port במק בוק פרו שנקנה בסוף 2009 (היציאה שלו לפי דעתי מוציאה רק תמונה ולא מעבירה גם סאונד,בדגמים של 2010 היא מוציאה גם סאונד)
*מצאתי באתר של אפל בחול מעביר כזה של חברה שנקראת MOSHI שפותר חצי מהבעיה(כי צריך לחבר לו HDMI ל HDMI) יש פתרון קסם אחר?
לגבי הכרטיס קול,אני אכתוב את זה ממש בקצרה כי זה לא קשור לפורום הזה /לאתר , אני DJ ועובד עם מידי קונטרולרים (ולפעמים גם כרטיס קול) שמחוברים למחשב ומסונכרנים עם תכנת DJ הדיוק שבהעברת "המידע" שבין ציוד המידי למחשב חשוב נורא בקומבינציה הזאת כדי למנוע טעויות. אני פשוט רוצה כבלי USB איכותיים ולמי שזה ממש מציק לו אז גם אם זה נותן בדיוק את אותה תוצאה עם כבלים זולים (זה לא... אבל נניח שכן בשביל ה"שקט הנפשי" שלכם המגיבים)אז בו נניח שאין לי בעיה לבזבז כסף על כבל איכותי אשמח אם פשוט תשתפו מידע לגבי חנויות שמוכרות כבלים כאלה בארף או בחול,אני מדבר על כבלים באורך של 6 FEET במחירים שלא יעלו על 250$
*מצאתי באתר של אפל בחול מעביר כזה של חברה שנקראת MOSHI שפותר חצי מהבעיה(כי צריך לחבר לו HDMI ל HDMI) יש פתרון קסם אחר?
לגבי הכרטיס קול,אני אכתוב את זה ממש בקצרה כי זה לא קשור לפורום הזה /לאתר , אני DJ ועובד עם מידי קונטרולרים (ולפעמים גם כרטיס קול) שמחוברים למחשב ומסונכרנים עם תכנת DJ הדיוק שבהעברת "המידע" שבין ציוד המידי למחשב חשוב נורא בקומבינציה הזאת כדי למנוע טעויות. אני פשוט רוצה כבלי USB איכותיים ולמי שזה ממש מציק לו אז גם אם זה נותן בדיוק את אותה תוצאה עם כבלים זולים (זה לא... אבל נניח שכן בשביל ה"שקט הנפשי" שלכם המגיבים)אז בו נניח שאין לי בעיה לבזבז כסף על כבל איכותי אשמח אם פשוט תשתפו מידע לגבי חנויות שמוכרות כבלים כאלה בארף או בחול,אני מדבר על כבלים באורך של 6 FEET במחירים שלא יעלו על 250$
במחירים של עד 250$ תוכל לרכוש פילפיני קטן שיעביר לך את הבייטים אחד אחד, וגם ינקה אותם על הדרך. אין שום משמעות לאיכות של כבל USB באורך כזה. לעומת זאת, תמיד תוכל למצוא כאלו שימכרו לך את אותם כבלים של 2$ במחיר של 250$ ואף 500$. בשביל השקט הנפשי שלך אני מוכן לעשות בשבילך את השירות הבא; אתה תתרום לי את הסכום שאתה מוכן לשלם, ואני אעביר לך בתמורה כבל איכותי של חברת שקר כלשהו.
..
יש לי כרטיס קול USB של חברת Roland. לא צריך כבל USB יקר, גם כזה של שלושה דולר (ואפילו פחות) באיביי יהיה מצויין. הדבר היחידי הוא שהייתי קונה כזה עם ferrite cores (שתי בנגולות בכל קצה של הכבל), כי זה מונע הפרעות בתדרים גבוהים, או משהו בסגנון (בחוברת של Roland רשום שיש להשתמש בכבל בעל ליבות ferrite). תעשה באיביי חיפוש usb cable ferrite ותראה על מה אני מדבר.
אגב, זה לא ישפיע על המידע שעובר בUSB, אבל יכול לעזור למנוע רעשי רקע ביציאות של כרטיס הקול.
אגב, זה לא ישפיע על המידע שעובר בUSB, אבל יכול לעזור למנוע רעשי רקע ביציאות של כרטיס הקול.
- nivminkov1234
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לייק על התגובה ZiggyMan
למיטב זכרוני בדיל אקסטרים היה ניתן למצוא מתאם mini display port ל DVI
שווה חיפוש dealextreme.com
בהצלחה
למיטב זכרוני בדיל אקסטרים היה ניתן למצוא מתאם mini display port ל DVI
שווה חיפוש dealextreme.com