הרפתקאות מוטי והקפה נטול הקפאין - חלק ב'
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
נטול חדש באמיגו
לפני שקונים מאוא, היום ביקרתי באמיגו בראשון לאסוף הזמנה של קפה ירוק וראיתי שהם ריעננו את מלאי הירוק בסניף לרבות משלוח טרי של נטול.
יש לציין שהנטול נראה הרבה יותר טוב ממה שאתה קיבלת (אולי פשוט סטוק אחר משקים חדשים) והמוכר בסניף טוען שמדובר בנטול בתהליך טבעי של מים ולא חומרים כימיים (גם המחיר קפץ מ 63 ל 71 -> אולי זה קשור).
בקיצור לקחתי שקית אחת ואני מצרף תמונות, נקלה קצת ונדווח האם מדובר במשהו שניתן לשתות או לא.
יש לציין שהנטול נראה הרבה יותר טוב ממה שאתה קיבלת (אולי פשוט סטוק אחר משקים חדשים) והמוכר בסניף טוען שמדובר בנטול בתהליך טבעי של מים ולא חומרים כימיים (גם המחיר קפץ מ 63 ל 71 -> אולי זה קשור).
בקיצור לקחתי שקית אחת ואני מצרף תמונות, נקלה קצת ונדווח האם מדובר במשהו שניתן לשתות או לא.
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
באמת נראה טוב יותר, למרות שכל קפה נטול נראה כמו צרעת.
מזכיר לך שבקליה אתה חייב להיות מאוד קשוב ולא להסתמך על שום דבר למעט פיצוצים.
הקליה מהירה יותר (אצלי לוקח 13 דק' במקום 15 דק' בירוק רגיל).
אני מקווה להביא ירוק מאווה מתישהו, וננסה לטעום גם אותו.
מזכיר לך שבקליה אתה חייב להיות מאוד קשוב ולא להסתמך על שום דבר למעט פיצוצים.
הקליה מהירה יותר (אצלי לוקח 13 דק' במקום 15 דק' בירוק רגיל).
אני מקווה להביא ירוק מאווה מתישהו, וננסה לטעום גם אותו.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

תמונות לאחר הקליה
מוטי, ראיתי את הקפה אצלך והוא נראה קצת יותר כהה משלי, אני עוצר ממש כמה שניות לאחר תחילת פיצוץ שני + הקירור של הג'ין מתקבל משהו בסגנון FC+ מעין חום כהה לא מבריק מידי ללא שמן שמצפה את הפולים.
אני מהמר שאתה קולה עוד כמה שניות יותר ממני.
עכשיו סיימתי עם הנטול, באמת לקח לו קצת פחות אבל לא משהו קיצוני (15.3 דק' על 240 במקום כ 15.8 - 16) והצלחתי לשמוע את הפיצוצים בצורה טובה (לפחות את השני). מה שכן שמתי לב שבאמת יש לנטול פחות שמן וריח אבל עדיין יש ריח נורמאלי וצבע סביר אם כי מעט יותר כהה ממה שצריך להיות בתחילת פיצוץ שני.
אני מצרף תמונות לשיפוטכם ...
אני מהמר שאתה קולה עוד כמה שניות יותר ממני.
עכשיו סיימתי עם הנטול, באמת לקח לו קצת פחות אבל לא משהו קיצוני (15.3 דק' על 240 במקום כ 15.8 - 16) והצלחתי לשמוע את הפיצוצים בצורה טובה (לפחות את השני). מה שכן שמתי לב שבאמת יש לנטול פחות שמן וריח אבל עדיין יש ריח נורמאלי וצבע סביר אם כי מעט יותר כהה ממה שצריך להיות בתחילת פיצוץ שני.
אני מצרף תמונות לשיפוטכם ...
-
- עצירת קליה בג'ין (תחילת פיצוץ שני לאחר כ 15.3 דק' על 240 מע')
-
- תוצר סופי לאחר קירור (SORRY אין לי תאורה טובה בשעה זו)
-
- עוד זווית ...
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

טוב רשמים ראשונים (ואני מניח שהעסק ישתפר עוד יום יומיים כי מדובר בקליה טריה מלפני 20 שע'):
1. אין שום טעם תרופתי ו/או ריח מוזר - מחזק שמדובר בתערובת אחרת ממה שמוטי רכש.
2. ארומה נעימה ועדינה לאחר הטחינה.
3. גוף בינוני+ וקרמה נאה (אם כי פחות סמיכה מקפה ירוק רגיל - כנראה בגלל שיש פחות שמנים בקפה)
4. חמיצות עדינה.
5. מרירות קלה ולא מספקת.
6. טעם פשוט ולא מורכב, קפה פשוט וממש לא רע.
בקיצור קפה בינוני, ממש טוב יחסית לנטול ובהחלט מספק לפתרונות קפה בשעות הערב מבלי לשתות משהו תרופתי ומזעזע ... מומלץ
1. אין שום טעם תרופתי ו/או ריח מוזר - מחזק שמדובר בתערובת אחרת ממה שמוטי רכש.
2. ארומה נעימה ועדינה לאחר הטחינה.
3. גוף בינוני+ וקרמה נאה (אם כי פחות סמיכה מקפה ירוק רגיל - כנראה בגלל שיש פחות שמנים בקפה)
4. חמיצות עדינה.
5. מרירות קלה ולא מספקת.
6. טעם פשוט ולא מורכב, קפה פשוט וממש לא רע.
בקיצור קפה בינוני, ממש טוב יחסית לנטול ובהחלט מספק לפתרונות קפה בשעות הערב מבלי לשתות משהו תרופתי ומזעזע ... מומלץ