מעוניין לייבא ביבוא אישי פלסמה גדולה (מעל 55 אינץ) עד 5000$
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הבעיה של יבוא אישי כזה היא האריזה, איך תייבא את זה פיזית לארץ (בבודדת, זה מאוד מסוכן למסך).
חשוב מאוד - תוודא שהביטוח מכסה הכל (מפיקסל דפוק ועד לסריטה הכי קטנה)!!!
ב-60", המסך שהכי מצא חן בעיני אישית היה של פנסוניק (65PHD8). יש עכשיו גם לפיוניר וגם לפנסוניק גירסאות 1080P למסכים, שווה לבדוק.
חשוב מאוד - תוודא שהביטוח מכסה הכל (מפיקסל דפוק ועד לסריטה הכי קטנה)!!!
ב-60", המסך שהכי מצא חן בעיני אישית היה של פנסוניק (65PHD8). יש עכשיו גם לפיוניר וגם לפנסוניק גירסאות 1080P למסכים, שווה לבדוק.
מדוע השילוח בעייתי? המוצר מגיע ארוז בקופסא מקורית המוגנת מכל
כיוון אפשרי, כמו שהגיע לארה"ב מארץ הייצור...
המכשירים שהצעת נשמעים מעולים אך עולים בסביבות 10,000$ בערך כפול מהתקציב שיש לי...
המכשירים שהצעת נשמעים מעולים אך עולים בסביבות 10,000$ בערך כפול מהתקציב שיש לי...
eyalgi
בתקציבך לא נכנסים מסכי 60 אינץ אלא רק מסכים של 50-55 אינץ, לדעתי בתחום זה ובסכומים אלו לא כדאי להתעסק עם יבוא אישי מה גם שההפרש הוא לא מצדיק לפחות לטעמי את הסיכון של יבוא מוצר מסוג זה ואני לא מתייחס לשילוח אלא לנושא האחריות על המסך.
בתקציבך לא נכנסים מסכי 60 אינץ אלא רק מסכים של 50-55 אינץ, לדעתי בתחום זה ובסכומים אלו לא כדאי להתעסק עם יבוא אישי מה גם שההפרש הוא לא מצדיק לפחות לטעמי את הסיכון של יבוא מוצר מסוג זה ואני לא מתייחס לשילוח אלא לנושא האחריות על המסך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא מדוייק,
המכשירים הללו הגיעו בקונטיינר שהוא דחוס במכשירים. בד"כ השילוח הוא ימי (מה שמבטיח שהמסך עומד ישר וגם לא חוטף מכות.
כשהמכשיר נשלח לבדו, המצב אחר לחלוטין.
המכשירים הללו הגיעו בקונטיינר שהוא דחוס במכשירים. בד"כ השילוח הוא ימי (מה שמבטיח שהמסך עומד ישר וגם לא חוטף מכות.
כשהמכשיר נשלח לבדו, המצב אחר לחלוטין.