:כותרת:מבצע האונקיו 608 בחנות FUTUREAV
החנות הזו מופיעה כאן בכל מיני באנרי פרסום שונים. שימו לב לא ליפול למלכודת נפוצה (באתר החנות כמו באתרי כשיה אחרים). המחירים המפורסמים באתר החנות, אמנם הם המחירים "המומלצים" עי היבואן לפרסום, אך בפועל הם גבוהים ביותר מ 40% מהמחיר שאפשר לקבל אם מתעקשים. לדוגמה הם מפרסמים "מבצע" רכישת רסיבר אונקיו 608 תמורת החזר טרייד אין של עד 1400 שח עבור רסיבר ישן. כמה מתומחר ה 608 אצלהם? (ואצל מספר חנויות אחרות יש לומר) 5500 שח!!! (עריכה: מעניין נראה שעכשיו הפרסום באתר לרסיבר הנ"ל ירד פתאום ל 4900 שח..) את הרסיבר הזה רכשתי מחנות קטנה בדרום ב 3900 שח (ברשת גדולה אחרת הוא נמכר ב 4500 שח לפני הנחות והתמכחויות, למרות שמחיר המחירון שלו גבוה יותר). כמובן אחריות של טופ-אודיו. גם הפיוניר 819 שרכשתי לחדר השינה לפני שבוע עלה לי באותה חנות 2400 שח. בחנות FUTURE הוא מתומחר (על פי הפרסום באתר) ב 3100 שח, שוב זהו אמנם המחיר המומלץ, אבל כמו עם האונקיו ושאר המוצרים, אם מחליטים לרכוש און ליין מהחנות, אז אין כל המצלה או הזהרה שניתן לקבל מחיר טוב יותר אם מגיעים פיזית לחנות או מתקשרים.
אם רוכשים את ה 608 במסגרת ה"מבצע" , על פי המחיר המפורסם באתר, פשוט נותנים להם את הרסיבר הישן מתנה וגם משלמים יותר. מומלץ לבדוק היטב את מחירי הרחוב באנגליה לפי כל רכישה. הדרך הבטוחה ביותר לדעת את המחיר ההוגן של מוצר, היא לחפש את המוצר באמזון הבריטי. לדוגמה ה 608 של אונקיו נמכר באמזון הבריטי ב 430 פאונד. בשקלים זה יוצא 2450 שח. נוסיף מכס של 25% ומעם של 16% נגיע ל 3555 שח. אז עבור שירות מעולה של טופ אודיו אני בהחלט מוכן לשלם עוד 350 שח, ולכן המחיר שקיבלתי 3900 שח הוא מחיר מצויין למוצר הזה (לפחות עד שהמדינה תחליט להפסיק לשדוד אותנו). לא ברור לי למה יש מכס על מוצר שאין לו תחליף תוצרת הארץ.. אבל זה סיפור אחר...
הערה: נכון למען ההגינות כפי שרשמתי בהודעה המקורית, המחירים המפורסמים באתר החנות הנ"ל מפורסמים גם בחלק מהחנויות האחרות. נכון לא נגשתי לבדוק את המחיר בפועל באותה החנות, אך על סמך בדיקות שערכתי בחנויות אחרות, ברוב המקרים אין כל הבדל בין המחיר המפורסם בחנות לזה שמקבלים ברכישה בפועל. עכשיו, אותה חנות מוכרת דרך האתר בצורה מכוננת. אם אני מבצע רכישה, אין כל שלב שאני מקבל הזהרה או ממחיר חלופי נמוך יותר. מכאן (וזו מטרת השרשור שפתחתי), כל הרוכש מהחנות FUTURE המכוננת, למעשה משלם מחיר גבוה מהמחיר שהוא היה יכול לקבל בשוק. אין שום חוק שמחייב חנות לנכות במחיר "מומלץ". ההיפך, אם רוצים באמת להיות הוגנים, בעיקר אם מדובר בפרסום באתר בו רוב הגולשים מתמחים במוצר, יהיה צריך לרשום "נא להתקשר לגבי המחיר" ולא לרשום מחיר מקסימאלי אפשרי שכל אחד שיקפוץ על אותו מבצע טרייד אין וירכוש בצורה מקוננת דרך האתר, יגלה שהוא שילם כ 40% יותר ממה שהוא היה משלם במקום אחר. אותי זה פשוט מקומם. דווקא מפרסום בפורום הזה אני מצפה ליותר הגינות. אפשר היה גם להציע מחיר לחברי האתר, או כפי שאמרתי, לא לפרסם מחיר, או לא לאפשר רכישה און ליין במחיר מפורסם.
<נערך ע"י איתי: לאחר בדיקתנו מול החנות המספרים שנרשמו לעיל אינם נכונים, בשלב זה, רק הכותרת נערכה>
אם רוכשים את ה 608 במסגרת ה"מבצע" , על פי המחיר המפורסם באתר, פשוט נותנים להם את הרסיבר הישן מתנה וגם משלמים יותר. מומלץ לבדוק היטב את מחירי הרחוב באנגליה לפי כל רכישה. הדרך הבטוחה ביותר לדעת את המחיר ההוגן של מוצר, היא לחפש את המוצר באמזון הבריטי. לדוגמה ה 608 של אונקיו נמכר באמזון הבריטי ב 430 פאונד. בשקלים זה יוצא 2450 שח. נוסיף מכס של 25% ומעם של 16% נגיע ל 3555 שח. אז עבור שירות מעולה של טופ אודיו אני בהחלט מוכן לשלם עוד 350 שח, ולכן המחיר שקיבלתי 3900 שח הוא מחיר מצויין למוצר הזה (לפחות עד שהמדינה תחליט להפסיק לשדוד אותנו). לא ברור לי למה יש מכס על מוצר שאין לו תחליף תוצרת הארץ.. אבל זה סיפור אחר...
הערה: נכון למען ההגינות כפי שרשמתי בהודעה המקורית, המחירים המפורסמים באתר החנות הנ"ל מפורסמים גם בחלק מהחנויות האחרות. נכון לא נגשתי לבדוק את המחיר בפועל באותה החנות, אך על סמך בדיקות שערכתי בחנויות אחרות, ברוב המקרים אין כל הבדל בין המחיר המפורסם בחנות לזה שמקבלים ברכישה בפועל. עכשיו, אותה חנות מוכרת דרך האתר בצורה מכוננת. אם אני מבצע רכישה, אין כל שלב שאני מקבל הזהרה או ממחיר חלופי נמוך יותר. מכאן (וזו מטרת השרשור שפתחתי), כל הרוכש מהחנות FUTURE המכוננת, למעשה משלם מחיר גבוה מהמחיר שהוא היה יכול לקבל בשוק. אין שום חוק שמחייב חנות לנכות במחיר "מומלץ". ההיפך, אם רוצים באמת להיות הוגנים, בעיקר אם מדובר בפרסום באתר בו רוב הגולשים מתמחים במוצר, יהיה צריך לרשום "נא להתקשר לגבי המחיר" ולא לרשום מחיר מקסימאלי אפשרי שכל אחד שיקפוץ על אותו מבצע טרייד אין וירכוש בצורה מקוננת דרך האתר, יגלה שהוא שילם כ 40% יותר ממה שהוא היה משלם במקום אחר. אותי זה פשוט מקומם. דווקא מפרסום בפורום הזה אני מצפה ליותר הגינות. אפשר היה גם להציע מחיר לחברי האתר, או כפי שאמרתי, לא לפרסם מחיר, או לא לאפשר רכישה און ליין במחיר מפורסם.
<נערך ע"י איתי: לאחר בדיקתנו מול החנות המספרים שנרשמו לעיל אינם נכונים, בשלב זה, רק הכותרת נערכה>
נערך לאחרונה על ידי EB1000 ב 14/07/2010 23:43, נערך 4 פעמים בסך הכל.
The more I see People the more like Pigs
- תומר-TopAudio
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 34
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
608
שלום לכולם,
חבל שאתה רושם לפני שאתה בודק איתנו את הדברים...
לא פרסמנו מחיר במבצע איך אתה מסיק מסקנות???
המחיר של הרסיבר לאחר טריד אין הוא הרבה יותר זול ממה שאתה קנית!
בפעם הבאה לפני שאתה מסיק מסקנות סתמיות כדאי שתבדוק את הדברים ולא תתלהם .
עמלנו קשות על מנת שנוכל לתת מחיר אטרקטיבי למוצר חדש עבור חברי הפורום,
אתה מסתכל על מחירי אינטרנט????
המחיר באינטרנט תמיד הרבה יותר גבוה ממה שתקבל בחנות,אם זו הדרך שלך לבדוק מחירים אז כדאי שתחשוב לשנות אותה,
הדרך לקבל מחיר טוב היא להגיע לחנות ,בטח שלא דרך זאפ!!!!
אני שוב חוזר לפני שאתה משמיץ תבדוק את הדברים אתה טועה ומטעה!!!!!
חבל שאתה רושם לפני שאתה בודק איתנו את הדברים...
לא פרסמנו מחיר במבצע איך אתה מסיק מסקנות???
המחיר של הרסיבר לאחר טריד אין הוא הרבה יותר זול ממה שאתה קנית!
בפעם הבאה לפני שאתה מסיק מסקנות סתמיות כדאי שתבדוק את הדברים ולא תתלהם .
עמלנו קשות על מנת שנוכל לתת מחיר אטרקטיבי למוצר חדש עבור חברי הפורום,
אתה מסתכל על מחירי אינטרנט????
המחיר באינטרנט תמיד הרבה יותר גבוה ממה שתקבל בחנות,אם זו הדרך שלך לבדוק מחירים אז כדאי שתחשוב לשנות אותה,
הדרך לקבל מחיר טוב היא להגיע לחנות ,בטח שלא דרך זאפ!!!!
אני שוב חוזר לפני שאתה משמיץ תבדוק את הדברים אתה טועה ומטעה!!!!!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תומר, בעוד שאני מבין את התסכול שלך - גם חבר הפורום צודק וגם אתה. איך זה ?
ובכן- המדיום בו בחרת לפרסם הוא מדיום אינטרנטי, המידע אותו יחפש הגולש יגיע באינטרנט ולא בחנות.
היה חכם אם היית מפנה במודעה כי יש להגיע אל החנות על מנת לקבל פרטים ואת מחיר המבצע מאשר להשאיר את מחיר המוצר זמין באינטרנט.
מה שאני כותב זה - תעשו התאמה בין המדיום בו מפורסם לאיך שאתם רוצים להעביר את המסר. אני מבין את EB1000 ואני בהחלט מבין אותך. אני מקווה שתיקח את דברי לחיוב ולא כביקורת.
ובכן- המדיום בו בחרת לפרסם הוא מדיום אינטרנטי, המידע אותו יחפש הגולש יגיע באינטרנט ולא בחנות.
היה חכם אם היית מפנה במודעה כי יש להגיע אל החנות על מנת לקבל פרטים ואת מחיר המבצע מאשר להשאיר את מחיר המוצר זמין באינטרנט.
מה שאני כותב זה - תעשו התאמה בין המדיום בו מפורסם לאיך שאתם רוצים להעביר את המסר. אני מבין את EB1000 ואני בהחלט מבין אותך. אני מקווה שתיקח את דברי לחיוב ולא כביקורת.
Vocare Ad Regnum
- תומר-TopAudio
-
- עוסק בתחום

608
אני יכול להבין את הכוונה ...
המדיום המפורסם בפרום הוא לחברי הפורום בלבד ולא לכל עם ישראל.
הרסיבר מוצג באתר שלנו במחיר צרכן שמוצג בכל האתרים שמורשים טופ אודיו,
במודעה לא רשמנו מחיר והכנסנו לשונית של צור קשר...
מי שבאמת רוצה לקנות ולא להשמיץ התקשר לברר מחיר או הגיע לחנות,
אנחנו עובדים מאוד קשה כדי לתת מחירים טובים למי שמגיע אלינו או פונה אלינו טלפונית,
היה הרבה יותר קל להתקשר ולברר מאשר לרשום את ההודעה ,אבל כנראה שהיה הרבה יותר נוח להתלהם ולרשום "אזהרה" כאילו מדובר בנוכלים שמחר יראו אותם בכולבוטק.
בארבעה חודשים האחרונים עשינו מספר שיתופי פעולה ארועים ירידים ומבצעים לטובת חברי האתר,
לקוחות מהפורום שקנו אצלנו יכולים להעיד שקיבלו שרות מצויין ומחירים מאוד אטרקטיבים,
ישנם לא מעט שרשורים והמלצות עלינו בפורום,(חפשו תחת FUTURE )
האדון הנכבד שפתח את השרשור מעולם לא דיבר איתנו או ביקר אצלנו ולכן אני לא מצליח להבין את ההתלהמות שלו,
הדבר הפשוט ביותר שהוא היה צריך לעשות זה ליצור איתנו קשר ואם לאחר מכן הוא עדיין היה חושב את מה שכתב הייתי בהחלט מבין.
אנחנו עובדים מאוד קשה כדי לתת מחירים טובים למי שמגיע אלינו או פונה אלינו טלפונית,
היה הרבה יותר קל להתקשר ולברר מאשר לרשום את ההודעה ,אבל כנראה שהיה הרבה יותר נוח להתלהם ולרשום "אזהרה" כאילו מדובר בנוכלים שמחר יראו אותם בכולבוטק.
בארבעה חודשים האחרונים עשינו מספר שיתופי פעולה ארועים ירידים ומבצעים לטובת חברי האתר,
לקוחות מהפורום שקנו אצלנו יכולים להעיד שקיבלו שרות מצויין ומחירים מאוד אטרקטיבים,
האדון הנכבד שפתח את השרשור מעולם לא דיבר איתנו או ביקר אצלנו ולכן אני לא מצליח להבין את ההתלהמות שלו,
הדבר הפשוט ביותר שהוא היה צריך לעשות זה ליצור איתנו קשר ואם לאחר מכן הוא עדיין היה חושב את מה שכתב הייתי בהחלט מבין.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זו נראית לי הודעה קנטרנית.
המינימום הנדרש לפני הודעה כזו (במיוחד עם כותרת מפוצצת כפי ששמעתי שהיתה לה) ה לפחות לבדוק עם החנות.
המינימום הנדרש לפני הודעה כזו (במיוחד עם כותרת מפוצצת כפי ששמעתי שהיתה לה) ה לפחות לבדוק עם החנות.
Re: 608
כפי שרשמתי והגבתי לך בהודעה פרטית. כל מה שרשמת נכון, ואם רק זה היה המצב אז אכן הייתי מתנצל וחוזר בי. אבל יש רק בעיה אחת, ותקן אותי אם כאן אני טועה, כאשר אני לוחץ על הבאנר ומגיע לאתר המכירות המקונן של החנות, מופיעה בפני האפשרות לבצע רכישה און ליין (לאחר רישום). בכל שלבי הרכישה, לא ראיתי כל המלצה להתקשר או להגיע פיזית לחנות כדי לקבל מחיר אחר, שונה מהמחיר המפורסם המומלץ. לזה ורק לזה קראתי "מלכודת" וממנה הזהרתי. אבל שוב, אותה שיטת המכירה מופיע באתרים רבים אחרים, וזה לא בלעדי לחנות שלך. מה שחבל הוא שלהבדיל מחנויות אחרות, הפרסום שלך מופיע בפורום שכזה, היה צריך להעשות באופן שנותן קצת יותר קרדים לחברי הפורום (שימוש בקופון מיוחד, או המלצה להתקשר ולהזדהות כחבר פורום כדי לקבל מחיר יותר ריאלי והוגן).תומר-FUTURE כתב:אני יכול להבין את הכוונה ...
הדבר הפשוט ביותר שהוא היה צריך לעשות זה ליצור איתנו קשר ואם לאחר מכן הוא עדיין היה חושב את מה שכתב הייתי בהחלט מבין....
לילה טוב
- תומר-TopAudio
-
- עוסק בתחום

608
כמו שכבר אמרתי לך הפרסום הזה מופיע רק בפורום,מי שנכנס דרך זאפ לא רואה את הדף ששתול באתר רק מי שמקליק על הלינק מגיע אליו,ומי שמקליק על הלינק לא רואה מחיר רואה רק לשונית של צור קשר ואודות פיוצ'ר,
המחירים בזאפ בכל החנויות שמורשות "טופ אודיו " הם בדיוק באותו המחיר....
יכול מאוד להיות שלא הבנת שצריך ליצור קשר על מנת לקבל מחיר למרות שבפרסום רשום במפורש עד 1400 ש"ח ,זה לא אומר לך שאתה צריך לבדוק כמה אתה יכול לקבל על הרסיבר שלך? באתר ב"זאפ" זה בטח לא יופיע,תתקשר תשאל כמה עולה הרסיבר,כמה זיכוי תקבל עבור הרסיבר שלך?אין אפשרות באתר לבצע טרייד אין,אני חושב שזה מספיק מובן שהמבצע הוא לחברי הפורום בלבד והם צריכים ליצור קשר כדי לקבל פרטים,
לילה טוב
המחירים בזאפ בכל החנויות שמורשות "טופ אודיו " הם בדיוק באותו המחיר....
יכול מאוד להיות שלא הבנת שצריך ליצור קשר על מנת לקבל מחיר למרות שבפרסום רשום במפורש עד 1400 ש"ח ,זה לא אומר לך שאתה צריך לבדוק כמה אתה יכול לקבל על הרסיבר שלך? באתר ב"זאפ" זה בטח לא יופיע,תתקשר תשאל כמה עולה הרסיבר,כמה זיכוי תקבל עבור הרסיבר שלך?אין אפשרות באתר לבצע טרייד אין,אני חושב שזה מספיק מובן שהמבצע הוא לחברי הפורום בלבד והם צריכים ליצור קשר כדי לקבל פרטים,
לילה טוב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
EB1000 - רק תסביר לי איך עושים טרייד אין דרך האתר המקוון? אתה חשבת לשלוח במייל את הרסיבר?
ד"א - כתוב - הבא רסיבר ישן, קבל עד 1,400 ש"ח. איך אתה יודע כמה יתנו על הרסיבר שלך?
בקיצור - מקור היציאה שלך לא ברור בכלל.
דרך אגב - אם יש הודעת פרסום שיש עימה בעייה - אתה יכול ללחוץ דווח או לשלוח הודעה לאחר המנהלים - אני בטוח שזה יטופל ברצינות.
ד"א - כתוב - הבא רסיבר ישן, קבל עד 1,400 ש"ח. איך אתה יודע כמה יתנו על הרסיבר שלך?
בקיצור - מקור היציאה שלך לא ברור בכלל.
דרך אגב - אם יש הודעת פרסום שיש עימה בעייה - אתה יכול ללחוץ דווח או לשלוח הודעה לאחר המנהלים - אני בטוח שזה יטופל ברצינות.
TANDBERG כתב:תומר, בעוד שאני מבין את התסכול שלך - גם חבר הפורום צודק וגם אתה. איך זה ?
מה שאני כותב זה - תעשו התאמה בין המדיום בו מפורסם לאיך שאתם רוצים להעביר את המסר. אני מבין את EB1000 ואני בהחלט מבין אותך. אני מקווה שתיקח את דברי לחיוב ולא כביקורת....
אני אתן עוד דוגמה, לא מזמן בחור נחמד עם ניק בשם BARKO אם אני לא טועה, פרסם כאן שרשור לגבי בעית שלט לרסיבר פיוניר LX82. בין שאר השרורים הוא ציין שהוא שילם 16200 שח על הרסיבר. לא ברור לי מהיכן הוא רכש, אני בטוח שלא און ליין. מעניין אבל גם בחנות FUTURE כמו בחניות און ליין רבות אחרות, הרסיבר הנ"ל מתומחר ב 16200. את הרסיבר הזה הציעולי במחיר נמוך בכמעט 4000 שח!! שיא החוצפה זה שלצד המחירים "המומלצים" יש קישור בשם "הוסף לסל". ועם כל הכבוד למר תומר, וכפי שאמרתי אין לי שום דבר אישי נגדו, אני לא קונה את התענה שהייתי יכול לקבל מחיר שונה אם הייתי מגיע לרכוש. נכון, אם הייתי מגיע לחנות ומתעקש לשלםפחות, אני בטוח שהייתי מקבל הנחה אולי גם משמעותית. אבל מה היה קורה (ככל הנראה מה שקרה למר BARKO) שאם הייתי מגיע לכל חנות שיש לה פרסום מחיר מומלץ באתר והייתי מבקש פשוט לרכוש. אני בטוח שהיו מגהצים לי את הכרטיס עם אותו מחיר מומלץ..
מה שניסיתי לומר ולהזהיר הוא ששיטת המכירה הזו היא בפירוש מלכודת. חבל מאד שחנות שמפרסמת כאן נוהגת באותה שיטה ערמומית...
- תומר-TopAudio
-
- עוסק בתחום

608
EB
אף אחד לא ביקש ממך לקנות בחנות און ליין,ביקשו ממך ליצור קשר!!!!
אתה כנראה באמת לא מבין....
אם אחרי שכתבו לך כ"כ הרבה ועדיין לא הבנת אז....
שיהיה לך לילה טוב
אף אחד לא ביקש ממך לקנות בחנות און ליין,ביקשו ממך ליצור קשר!!!!
אתה כנראה באמת לא מבין....
אם אחרי שכתבו לך כ"כ הרבה ועדיין לא הבנת אז....
שיהיה לך לילה טוב
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

EB1000 - זה בין הפטיש לסדן כמו שאומרים
כשאני משוטט בין אתרי רכישות למינהם, מרגיז אותי לראות אתרים שאין בהם מחירים, מרגיש לי לא טבעי ונותן לי תחושה שמשהו כאן לא כשר.
מצד שני - העובדה שיש אתרים שמציינים מחירים גבוהים ממה שאפשר להשיג בחנות היא גם בעייתית כמובן.
בעולם אופטימלי - הכל היה באותו מחיר בכל העולם, כל המכשירים היו משתדרגים אוטומטית, ולא היה צריך לעבוד.
מה לעשות אנחנו בישראל. בפעם האחרונה שבדקתי. שוק קטן שבו כולם מכירים את כולם.
כשאני משוטט בין אתרי רכישות למינהם, מרגיז אותי לראות אתרים שאין בהם מחירים, מרגיש לי לא טבעי ונותן לי תחושה שמשהו כאן לא כשר.
מצד שני - העובדה שיש אתרים שמציינים מחירים גבוהים ממה שאפשר להשיג בחנות היא גם בעייתית כמובן.
בעולם אופטימלי - הכל היה באותו מחיר בכל העולם, כל המכשירים היו משתדרגים אוטומטית, ולא היה צריך לעבוד.
מה לעשות אנחנו בישראל. בפעם האחרונה שבדקתי. שוק קטן שבו כולם מכירים את כולם.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
בלי לקחת צד ב"סיפור" הזה, אני חושב שהמחירים שמצויינים באתר הם מחירי מחירון, קרי המחירים שהיבואן קובע ובפועל הם נמכרים בפחות.
לדוגמא לפני 10 חודשים בהשקה של הליין החדש של מסכי פנסוניק ה V10 תומכרה ב 13,900 (מחיר מחירון) שבוע לאחר מכן הלכתי לחנות לבצע הזמנה מוקדמת וקיבלתי מחיר של 12,500.
מחיר ה v10 באתר של future הוא 13,900 (מחיר מחירון).
לא יודע מה איתך (EB1000) אבל אני לא מאמין שיש חבר באתר שירכוש על עיוור מלינק כלשהו שמפורסם באתר בלי לדעת מה המחיר הריאלי של אותו מוצר.
לדוגמא לפני 10 חודשים בהשקה של הליין החדש של מסכי פנסוניק ה V10 תומכרה ב 13,900 (מחיר מחירון) שבוע לאחר מכן הלכתי לחנות לבצע הזמנה מוקדמת וקיבלתי מחיר של 12,500.
מחיר ה v10 באתר של future הוא 13,900 (מחיר מחירון).
לא יודע מה איתך (EB1000) אבל אני לא מאמין שיש חבר באתר שירכוש על עיוור מלינק כלשהו שמפורסם באתר בלי לדעת מה המחיר הריאלי של אותו מוצר.
שחר
- תומר-TopAudio
-
- עוסק בתחום

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

בהמשך לדברי spacedude אני חושב שהאתר יותר מכל דוחף את המשתמשים פה - ללכת לראות/לשמוע בחנויות המתמחות - כמו Future - ולא לקנות על עיוור. לא משנה אם מדובר במערכת ב3K או 30K.
בלי קשר לחנות הספציפית אני דיי מסכים EB1000, אז נכון שאנחנו לא נזמין מוצר כזה או אחר ללא סקר שוק, אבל בתור בן אדם עצלן אני יכול להעיד שכשאני(או רוב האנשים שאני מכיר) מחפש מוצר כלשהו אני עושה את הסקר שלי בשלבים. מתחיל באניטרנט ועובר לחנויות. אם אני בתור לקוח רואה באתר X מחיר מסויים ובחנות Y יקר ב 1K שקל מבחינתי החנות הזאת או חבורה של שקרנים (סליחה על הצרפתית שלי) או סתם גנבים.
אז נכון שהחנות הספציפית מחוייבת ע"י היבואן להציג מחיר מסויים אבל היא לא אוסרת לרשום "ניתן לגשת לחנות על מנת לקבל מחירים אטרקטיביים" ואני מניח שזה מה שהרגיז את פותח השירשור.
מה שיותר עיצבן אותו זה שהוא יודע את המחיר ה"אמיתי" של המוצר.אבל... אם הוא היה משקיע 20% מהזמן שלקח לו לפתוח את השירשור לבדוק חנויות מורשות אחרות הוא היה שם לב שכל החנויות "גונבות" לך כסף מהכיס כשמדובר ברכשיה און ליין ועם זה אני מסכים!
אז נכון שהחנות הספציפית מחוייבת ע"י היבואן להציג מחיר מסויים אבל היא לא אוסרת לרשום "ניתן לגשת לחנות על מנת לקבל מחירים אטרקטיביים" ואני מניח שזה מה שהרגיז את פותח השירשור.
מה שיותר עיצבן אותו זה שהוא יודע את המחיר ה"אמיתי" של המוצר.אבל... אם הוא היה משקיע 20% מהזמן שלקח לו לפתוח את השירשור לבדוק חנויות מורשות אחרות הוא היה שם לב שכל החנויות "גונבות" לך כסף מהכיס כשמדובר ברכשיה און ליין ועם זה אני מסכים!
- תומר-TopAudio
-
- עוסק בתחום

608
הבהרה:הפרסום לא נועד לרכישה און ליין,
לא ניתן לבצע טרייד אין ברכישה של און ליין,
ולכן לא פורסם מחיר אלא אפשרות ליצור קשר,
פותח השרשור לא טרח אפילו להרים טלפון אבל לבדוק את כל המוצרים באתר היה לו הרבה זמן...
פותח השרשור לא טרח אפילו להרים טלפון אבל לבדוק את כל המוצרים באתר היה לו הרבה זמן...
Re: 608
אל תכעס, לא דיברתי על הנושא הספציפי.תומר-FUTURE כתב:הבהרה:הפרסום לא נועד לרכישה און ליין,
פותח השרשור לא טרח אפילו להרים טלפון אבל לבדוק את כל המוצרים באתר היה לו הרבה זמן......
ולא שאני גאון גדול בפרסום, אבל בתור לקוח,ממולץ לרשום "ליצור קשר" כשזה מה שרוצים שיקרה.
- תומר-TopAudio
-
- עוסק בתחום

- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
דיון מעניין...
רוב הטענות נכונות מצד המתבונן והמתלונן.
למרות זאת, דבר אחד לא ברור לי, למרות שזה כבר נאמר...
EB, איך בדיוק תכננת לעשות טריידאין? ואם באמת רשום עד 1400 איך ידעת כמה זה?
אמרו את זה לפני, אבל לא הבנתי בדיוק איך?
אני לא בעד חנויות, אני לא עוסק בתחום, אני צרכן בלבד.
לפני כל רכישה של מגבר/טלוזיה ולמען האמת כל מוצר חשמלי שישמש אותי לטווח ארוך אני מגיע לחנות.
כמה פעמים רבת עם חברה כלשהי שנותנת שירות כדוגמאת סלקום/אורנג/פלאפון/הוט/יאס ונוכחת לדעת שדרך הטלפון מאוד קשה לקבל שירות קל וחומר להתמקח על מחיר???
אני אגיד לך משהו, ולכולם כאן בפורום, אדם שנותן דעה חיובית יביא 2-3 לקוחות לחנות שלא בטוח יקנו אבל יגיעו
אדם שנותן דעה שלילית ימנע מהרבה מאוד לקוחות שקראו את המודעה להגיע בכלל לחנות (כלומר בוודאות לא לרכוש בה)
וזה לא משנה אם הדעה שלו נכונה או לא, הם פשוט לא יגיעו.
לפני שאתה משמיץ כך אתה צריך להיות בטוח בצדקתך, כלומר להיות בטוח שבררת עד תום את הפרטים ולקבל את תגובתו של בעל החנות.
בפועל גם אם הוא רמאי וגנב אתה גוזל את פרנסתו, אני בעד שהאמת תצא לאור אך בתנאי שהיא אמת מבוססת ומגובה עד תום.
אם יש צל צילו של ספק אני חושב שאסור להשתלח כך בפורום, אתה גוזל את פרנסתו של אדם אחר אל תשכח את זה.
זה נשמע מאוד אכזרי אבל זו האמת, בנאדם בונה מוניטין ואתה במחי אצבע הורס אותה.
יש מקום בהחלט לדעות בונות, שאלות וכיוצ"ב, יכולת לפנות בפרטי או לנסח את הודעתך בצורה יותר עדינה ושאלתית מאשר נוקבת ותוקפת.
אנחנו בני אדם, גם אם החנות עשתה טעות לא בטוח שהיא צריכה לשלם מחיר כזה!!!
לסיכום, באמת אנשים תחשבו פעמיים לפני שאתם בעצבים הורסים משהו שאנשים בונים לאורך זמן ארוך...
הכל ברוח טובה
לילה טוב
רוב הטענות נכונות מצד המתבונן והמתלונן.
למרות זאת, דבר אחד לא ברור לי, למרות שזה כבר נאמר...
EB, איך בדיוק תכננת לעשות טריידאין? ואם באמת רשום עד 1400 איך ידעת כמה זה?
אמרו את זה לפני, אבל לא הבנתי בדיוק איך?
אני לא בעד חנויות, אני לא עוסק בתחום, אני צרכן בלבד.
לפני כל רכישה של מגבר/טלוזיה ולמען האמת כל מוצר חשמלי שישמש אותי לטווח ארוך אני מגיע לחנות.
כמה פעמים רבת עם חברה כלשהי שנותנת שירות כדוגמאת סלקום/אורנג/פלאפון/הוט/יאס ונוכחת לדעת שדרך הטלפון מאוד קשה לקבל שירות קל וחומר להתמקח על מחיר???
אני אגיד לך משהו, ולכולם כאן בפורום, אדם שנותן דעה חיובית יביא 2-3 לקוחות לחנות שלא בטוח יקנו אבל יגיעו
אדם שנותן דעה שלילית ימנע מהרבה מאוד לקוחות שקראו את המודעה להגיע בכלל לחנות (כלומר בוודאות לא לרכוש בה)
וזה לא משנה אם הדעה שלו נכונה או לא, הם פשוט לא יגיעו.
לפני שאתה משמיץ כך אתה צריך להיות בטוח בצדקתך, כלומר להיות בטוח שבררת עד תום את הפרטים ולקבל את תגובתו של בעל החנות.
בפועל גם אם הוא רמאי וגנב אתה גוזל את פרנסתו, אני בעד שהאמת תצא לאור אך בתנאי שהיא אמת מבוססת ומגובה עד תום.
אם יש צל צילו של ספק אני חושב שאסור להשתלח כך בפורום, אתה גוזל את פרנסתו של אדם אחר אל תשכח את זה.
זה נשמע מאוד אכזרי אבל זו האמת, בנאדם בונה מוניטין ואתה במחי אצבע הורס אותה.
יש מקום בהחלט לדעות בונות, שאלות וכיוצ"ב, יכולת לפנות בפרטי או לנסח את הודעתך בצורה יותר עדינה ושאלתית מאשר נוקבת ותוקפת.
אנחנו בני אדם, גם אם החנות עשתה טעות לא בטוח שהיא צריכה לשלם מחיר כזה!!!
לסיכום, באמת אנשים תחשבו פעמיים לפני שאתם בעצבים הורסים משהו שאנשים בונים לאורך זמן ארוך...
הכל ברוח טובה
לילה טוב