אחד החלומות שהיו לי כבעל סט מושלם של רמקולי סונאס פאבר מסדרת ה-"הום" היה לשדרג באחד מן הימים לקרמונה או לאמאטי הומאז' האגדתי!!!
בהזדמנות של פעם בחיים מימשתי את שלב א' של החלום וקניתי את הקרמונות אשר שכנו בכבוד אצל גנאדי.
לצורך רכישה זו נמכרה כמעט כל המערכת הקודמת שלי שכללה פרוססור ופאוור מסדרת הדגל של NAD הסילברליין..כמו כן נמכרו שלישית הצמרת -הרמקולים הקדמיים והסנטר של סונאס ... הDVD המשובח שהיה לי וחלק מסט כבלי הנורדוסט הכסופים ...זהו
הגשמתי את החלום אבל נותרתי בלי מערכת
הקונספט של רמקולים תחילה ובנית המערכת סביבם נהפך למציאות עבורי וכך החל מסע בנית המערכת שמטרותיה:
הפרק של היום
בשלב הראשוני קניתי את מה שידעתי שאקנה לבטח וזהו הרסיבר דנון 3806 ידידי עוד משלב הסקירה שלו כאן באתר,סקירה ששברה אצלי הרבה מיתוסים ונתנה לי חלק מהאומץ לעשות שינוי כל כך אמיץ במערכת המצוינת שהיתה לי ולשנות כיוון.
הדנון המצוין לא איכזב גם הפעם-הROOM CORECTION שלו עבד קשה לעזור לחיות עם עוולות האקוסטיקה של איזור השמיעה שלי ובהחלט עשה את העבודה.ההגברה שלו שלטה והפעילה את הקרמונות ללא עוררין תוך מתן הספק 210 וואט ב4 אוהם לשני ערוצים קדמיים והיום אני בטוח -הדנון הזה יפעיל כל רמקול ויביא אותו לביצועים טובים בלי בעיה.
השלב הבא שהייתי בטוח כי אני מבצע הוא רכישת נגן אוניברסלי כמו דנון 1920 שיתן תמונה משובחת וסאונד לא פחות טוב-אולם נגני הבלו ריי וההיי דפינישן המתדפקים בפתח שינו את החלטתי ולכן נרכש OPPO ביד שניה ובמצב חדש במחיר מעולה(תודה ל-ד' מהרצליה)והוא יהיה נגן הקולנוע הביתי-כיף היה לחזור לOPPO(בעבר היה לי את אחד המכשירים הראשונים ,אך הוא התקלקל והוחזר לארצות הברית)ולראות שהוא רק השתבח עם הזמן והתמונה שלו היא הדבר הכי קרוב להיי דפינישן -ויש לי גם נגן היי דפינישן.
כנגן סטריאו נבחר CAMBRDIGE AUDIO 640 ...עטור השבחים שיגיע בעוד שבוע אליי.
נוצר מצב מוזר שבו בכדי לעמוד במשימת האיכות בסטריאו וקולנוע ביתי יש לי כיום שלשה נגנים:
נגן סטריאו-CAMBRDIGE AUDIO 640
נגן DVD-האופו
נגן היי דפינישן- JVC
אבל ככה זה כשלא מוכנים להתפשר על איכות-לוקחים את הטוב מכל דבר בתקציב הנתון..
מצורפת תמונה של המערכת-ו...להמשך