:כותרת: מה אתם אומרים על זה? << נגן DIVX
Re: שווה לקנות
תלוי מה הצרכים שלך....mimo כתב:או שעדיין עדיף htpc ?...
אם אתה מעוניין במדיה בלבד אז שווה לך.
אם אתה רוצה גם מדיה וגם אינטרנט + משחקים + + + + + אז עדיף HTPC
תכנסו לשרשור שפתחתי לפניכם של כל הנושא של מדיה סנטר ( תגובה על מאמר TVIX5000 )
ומכשירם שונים כולל השנים האלו שנמכרים בארץ- TVIX5000\MVIX4000\MVIX5000
ההראשון נראה כמו פחית העולה 4200 שקל שאמנם היא HD אבל גם
hd 3520 modixהוא HD מלא והוא נמכר בחול רק ב- 250$
http://www.divxtech.com/product.html
Modix hd-3520 = 239.90 $
Modix hd-3510 = 199.90 $
אין בכלל מה להשוות עם HTPC - מי צריך אינטרנט בטלויזיה בסלון לצורך גלישה ??
המכשירים מדיה סנטר - יש לחלקם גם חיבור לרשת הביתיית ואז תוכל לקבל את כל הSTREEMING של רדיו וטלויזיה וסרטים מהרשת קרי מאינטרנט - ישר דרך הקופסא הצמודה למערכת בסלון.
וכול זה במכסימום 400 דולר ולא 1500 דולר שעולה לבנות HTPC נורמלי
עמי
ומכשירם שונים כולל השנים האלו שנמכרים בארץ- TVIX5000\MVIX4000\MVIX5000
ההראשון נראה כמו פחית העולה 4200 שקל שאמנם היא HD אבל גם
hd 3520 modixהוא HD מלא והוא נמכר בחול רק ב- 250$
http://www.divxtech.com/product.html
Modix hd-3520 = 239.90 $
Modix hd-3510 = 199.90 $
אין בכלל מה להשוות עם HTPC - מי צריך אינטרנט בטלויזיה בסלון לצורך גלישה ??
המכשירים מדיה סנטר - יש לחלקם גם חיבור לרשת הביתיית ואז תוכל לקבל את כל הSTREEMING של רדיו וטלויזיה וסרטים מהרשת קרי מאינטרנט - ישר דרך הקופסא הצמודה למערכת בסלון.
וכול זה במכסימום 400 דולר ולא 1500 דולר שעולה לבנות HTPC נורמלי
עמי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
amief,
ניסית את זה? זה יציב?
אם התמחור כ"כ מפריע לך, למה שלא תתחיל לייבא את זה?
ניסית את זה? זה יציב?
אם התמחור כ"כ מפריע לך, למה שלא תתחיל לייבא את זה?
האתר הרשמי של TVIX בארה"ב
עפר
יש לי תחושה שאנו מתחילים לשחק יותר מדי אישית -אתה מתחיל לדקור אותי בהערות שלא מתאימות למנהל פורום ולא נראה לי שהחברים נהנים מהסגנון.
אז בוא תרד מהסגנון האישי ובוא נהיה יותר מקצועיים ויותר עניניים.
המכשיר שאתה בדקת וכתבתה עליו מאמר כל כך יפה - הוא יציב יותר מכל המכשירים הטכנולוגיים שמגיעים לשוק - טרם שבדקו אותם עד הסוף ופתרו את כל הבאגים !!!???
המכשיר הזה TVIX HD 5000U לידיעתך התעכב בהכרזה שלו למעלה משמונה חודשים בשנת 2005 ועד היום האתר הרשמי של TVIXUSA בארה"ב לא מציג אותו למכירה למרות הלחץ המתמיד שיש עליו בכל הפורומים שם.
לדענתם המוצר הספציפי הזה עדין "איננו בוגר" ===ציטוט שלהם
תפנה לאתר
http://www.tvixusa.com/default.asp?id=0&mnu=&ACT=14
ואחרי שתרשם תכנס לפורום HD M-5000U Availability
ושם תקבל את ההסבר מדוע הם עדין לא מוכרים את המוצר הזה בחנות online store
ושוב אל תשכח - הם האתר והחנות הרשמית של TVIX בארה"ב
אני חושב שהספיק לי -אני הולך לראות סרט
יש לי תחושה שאנו מתחילים לשחק יותר מדי אישית -אתה מתחיל לדקור אותי בהערות שלא מתאימות למנהל פורום ולא נראה לי שהחברים נהנים מהסגנון.
אז בוא תרד מהסגנון האישי ובוא נהיה יותר מקצועיים ויותר עניניים.
המכשיר שאתה בדקת וכתבתה עליו מאמר כל כך יפה - הוא יציב יותר מכל המכשירים הטכנולוגיים שמגיעים לשוק - טרם שבדקו אותם עד הסוף ופתרו את כל הבאגים !!!???
המכשיר הזה TVIX HD 5000U לידיעתך התעכב בהכרזה שלו למעלה משמונה חודשים בשנת 2005 ועד היום האתר הרשמי של TVIXUSA בארה"ב לא מציג אותו למכירה למרות הלחץ המתמיד שיש עליו בכל הפורומים שם.
לדענתם המוצר הספציפי הזה עדין "איננו בוגר" ===ציטוט שלהם
תפנה לאתר
http://www.tvixusa.com/default.asp?id=0&mnu=&ACT=14
ואחרי שתרשם תכנס לפורום HD M-5000U Availability
ושם תקבל את ההסבר מדוע הם עדין לא מוכרים את המוצר הזה בחנות online store
ושוב אל תשכח - הם האתר והחנות הרשמית של TVIX בארה"ב
אני חושב שהספיק לי -אני הולך לראות סרט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
(n)
amief,
תשמע, אתה נכנס לאתר ומפוצץ אותנו בשרשורים ובהודעות על מוצרים שונים שאתה לא מכיר אישית + על כמה שהמחירים של מוצרים כאלה או אחרים לא הוגנים. זה לא האופי של האתר ואני מבקש שתתאים את עצמך לאופי של האתר ולא ההיפך.
אין ספק שזה מתחיל להיות אישי. אני מציע שאתה תפסיק את המגמתיות הזו ונוכל לחזור לשגרה.
אני לא מתייחס לאתר זה או אחר (כולל של חברות עצמן) אלא נוטה להאמין פשוט למה שרואות עיני.
את ה-Z500 בדקתי, את ה-JVC 100U בדקתי ואת ה-TVIX5000 בדקתי. בדקתי גם (בדיקה ראשונית, אך לא מספקת) את ה-NC500.
אני משתדל לא להתייחס למכשירים שאני לא בודק אישית, או שאין לי ידע עליהם. לדעתי זו מקצועיות בהתגלמותה...
אגב, ממש לא אמרתי שהמכשיר מושלם בשום מקום, הצבעתי על כל היתרונות שלו ועל החסרונות שלו, אני משאיר לכם להחליט אם זה מתאים לצרכים שלכם.
תשמע, אתה נכנס לאתר ומפוצץ אותנו בשרשורים ובהודעות על מוצרים שונים שאתה לא מכיר אישית + על כמה שהמחירים של מוצרים כאלה או אחרים לא הוגנים. זה לא האופי של האתר ואני מבקש שתתאים את עצמך לאופי של האתר ולא ההיפך.
אין ספק שזה מתחיל להיות אישי. אני מציע שאתה תפסיק את המגמתיות הזו ונוכל לחזור לשגרה.
אני לא מתייחס לאתר זה או אחר (כולל של חברות עצמן) אלא נוטה להאמין פשוט למה שרואות עיני.
את ה-Z500 בדקתי, את ה-JVC 100U בדקתי ואת ה-TVIX5000 בדקתי. בדקתי גם (בדיקה ראשונית, אך לא מספקת) את ה-NC500.
אני משתדל לא להתייחס למכשירים שאני לא בודק אישית, או שאין לי ידע עליהם. לדעתי זו מקצועיות בהתגלמותה...
אגב, ממש לא אמרתי שהמכשיר מושלם בשום מקום, הצבעתי על כל היתרונות שלו ועל החסרונות שלו, אני משאיר לכם להחליט אם זה מתאים לצרכים שלכם.