מה דעתכם? אפשר להציע שירותי התקנה בתשלום?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
GoodGuys פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום!

היום ביקש ממני אחד מחבריי לעבודה להסביר לו מה זה ה-PVR שאני מדי פעם מזכיר.
השיחה התארכה, ובסופה הוא אמר לי:
"אתה יכול לגבות כסף על הידע הזה. לך תציע את זה לאנשים."

אני בהחלט מסוגל להרים עמדת HTPC עבור אחרים. אני מעריך שניתן בסדר גודל זמן של עד שבועיים לארגן את כל הציוד והתוכנה וההתקנות, ואני יודע בדיוק איפה לחפש את הציודים לפי דרישות ה"לקוח", וגם מסוגל להציע מגוון רחב של אפשרויות.

לפני שאני מציע שירות כזה בתשלום, הייתי רוצה לנסות ולאמת את ההנחות שלי, ולכן אני מציע כאן ועכשיו, לבנות (כולל ללמד אם יש רצון כזה) לאחד או שניים הראשונים שיפנו אליי מערכת HTPC לפי דרישתו.

כל ההוצאות על ציודים יהיו על המזמין, כמובן. ההתקנות והקינפוג עליי. רק באזור המרכז, בבקשה (רעננה, כפר-סבא, הוד-השרון, הרצליה, תל-אביב, פתח-תקוה ...).

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה,

GGF (עמית מרגלית)

שחרץ
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

וואו איזה timing.

אני אשמח לשלם לך גם עבור ה"הרצה" - התכוונתי לפנות לפורום ולשאול בדיוק אם מישהו נותן שירותים כאלו.
אני בקשר כרגע עם שלושה ספקים / חנויות כדי לקנות את החלקים ל-HTPC מהחלומות (תקציב של 15-20K ש"ח) ולא מצליח לסגור על איזה תצורה ומה בדיוק להתקין. אשמח ליצור אתך קשר ולשלם לך תמורת העזרה - וכמובן להיות ממליץ שלך בהמשך בהינתן שזה יעבור טוב. איזור המרכז.
נערך לאחרונה על ידי שחרץ ב 17/04/2006 21:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

tamiral
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1171
שם מלא: תמיר אלוש

שליחה #3 

שחרץ,
מומלץ לא לרשום את כתובת האימייל באתר בצורה כזו.
יש סקריפטים שמחפשים בדיוק את זה, בשביל הפצת SPAM.

אגב, הייתי בראיון עבודה בחברה שלך, לצערי בסופו של דבר לא התקבלתי... :cry:

התנאים הכי טובים שהוצעו לי עד היום.

GoodGuys,
לשאלתך, לדעתי כל מי שקונה היום HTPC יש לו קצת מעבר להבנה בסיסית במחשב.
אגב - חלק מהעניין אצל חלק גדול מהאנשים זה לבנות לפי הצרכים שלך ולהנות מהבנייה עצמה.

בהצלחה!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78838
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5387 פעמים

שליחה #4 

יש הרבה שמציעים HTPC בנוי מראש, אני לא יודע מה היתרון היחסי שלך יהיה בקטע הזה.

בכל מקרה, שירותי יעוץ בתחום הזה לא נוחלים המון הצלחה, פרט ליעוץ לגופים גדולים (וזה נישה מאוד קטנה ובד"כ תפוסה על ידי חברות פרוייקטים למינהם).

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

תדע שבזק מתכנן שירותי התקנות כאלה... כחלק ממסגרת בית חכם בהמשך.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה #6 

השאלה היא כמה כסף אתה חושב לקחת על זה. תאר לך שמישהו יתעקש דווקא על מפרט שבסופו של דבר לא יעבוד יחד... אני הרכבתי מחשב אצל מנש מדיגיטייז. הבחור מזמן החליט שלא משתלם לו להתקין אז הוא מקסימום מרכיב חלקים ונותן לך לשחק עם זה. אני בחרתי להרכיב וגם להתקין. ההרכבה היתה חוויה מהנה, במיוחד לאור העובדה שגיליתי שכרטיס המסך הפסיבי (6600gt) של ג'יגבייט גבוה מדי למארז (בחרתי מארז של ahanix MCE601 שהיו בו firewire ו- usb מקדימה וקורא כרטיסים שהיו מעולים לחיבור מצלמת הוידיאו והכרטיסים של מצלמות הסטילס). מנש החליף לי אותו לכרטיס של leadtek אבל עם מאוורר שהיה רועש מדי לסלון ונאלצתי להחליף לו למאוורר של arctic cooling. בסופו של דבר היה מושלם אבל לעומת זאת ההתקנה.... אח..סיפור עצוב...

משום מה כרטיס המסך שלי פשוט לא בא לו לעבוד עם המחשב בהרמוניה (leadtek 6600gt THD extreem). יש לי win mce, לוח אם של גיגבייט, מעבד 3700 athlon סאן דייגו סוקט 939, זיכרון של קינגסטון ddr2 2G, שני כרטיסי pvr של האופאג, שני כוננים של WD (80 ו-250).לכאורה מערכת מושלמת ויפהפיה....התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס, המחשב קרס לפחות פעם ביום, התקנתי את הדרייברים של nvidia המיועדים לwin mce ועדיין אותו דבר, המחשב קורס (לפעמים סתם כך, לפעמים באמצע סרט) !!!
בסופו של דבר הורדתי את הכרטיס וחיברתי ל-on-board והמחשב מאז עובד שבוע שלם בלי ליפול....

מה המסקנה?
לגופו של מחשב החלטתי שזו בעיית דרייברים או התאמה של כרטיס המסך לחלק אחר במחשב או שספק הכח בעייתי. מחברת leadtekטוענים שזו בעיית התחממות ושאשלח להם הכרטיס כדי לבדוק. לי זה נראה כמו שטות כי המאוורר החדש עובד מעולה וגם שקט בצורה מדהימה.

ומה המסקנה לגביך?
יש לך כוח לכל השטויות האלה? יש לך מלאי כרטיסים כדי להחליף ולבדוק אם משהו לא עובד או שכל פעם תרוץ לספק כדי להחליף? אתה מכיר את כל המאפיינים של כל הכרטיסים על מנת לוודא שאתה לא מתאים בין דברים שלא יעבדו לעולם (אגב, הכרטיס של leadtek לכאורה תואם לmce ומופיע באתר של מיקרוסופט כנתמך על ידי מערכת ההפעלה). אתה בוודאי גם עובד... נניח שתמצא כל חודש מישהו שירצה הרכבה והתקנה. בראשון יילך חלק, בשני חלק, בשלישי יבוא נודניק כמוני שיינעל דווקא על מארז מסוים שיחייב פתרון מסוים של כרטיס זה או אחר...ובסוף גם לא יעבוד יחד... במקרה זה תפרפר בלי סוף ותפסיד כסף!!

אגב, שלא יישמע כאילו יש לי ביקורת על מנש. השירות היה מעולה והבחור כריש בתחום אבל...יש דברים שגם הוא טרם התמודד אתם. אני בכל מקרה בינתיים נהנה ומקווה למצוא פתרון לכרטיס כי אני רוצה תמיכה ב-HD וגם לשחק משחקים על ה-HTPC.

GoodGuys פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אתם כולכם צודקים.
אני לא יכול ולא רוצה לגבות על זה מחיר גבוה.
אני בטח שלא יכול לתת אחריות על רכיבים.
הכוונה שלי היא רק לעזור...
העובדה שיש כל כך מהר תגובות וכאלו כמו שלכם, מראה דבר אחד ברור - יש מקום למשהו כזה, אבל הוא צריך להיות יותר מקצועני ממה שאני יכול להציע כיום, אם אני רוצה לדרוש שכר שיהיה לי משתלם.
אז אין דבר - אני אעזור לכמה אנשים, ולא אצליח לעזור לכמה אחרים.
אם התוצאה היא שכמה אנשים יקבלו HTPC עובד, אני אהנה, אלמד, וגם אקבל איזה גמול כלשהו ביחס ישר להצלחה שלי - אז כולם יצאו ברווח.
GGF

yarnic
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה #8 

בהצלחה.. לפחות חלק מהבעיות שתיתקל בהן, יש להן פתרון בפורום הזה
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #9 

GoodGuys, אני אישית חושב שכן יש לזה מקום ותוכל לקחת מחיר של כל טכנאי פיסי במידה ותעמוד בקריטריונים מסויימים.

הדרך שאתה מתחיל בה נראית לי רעיון מצויין, תתחיל בעזרה בחינם ותוסיף את העבודות המרשימות לתיק העבודות שלך, כאשר יהיו לך כאלו מרשימות מספיק (תצטרך לפחות אחת משלך שתוכל להציג ללקוחות פוטנציאליים) זה יסלול לך את הדרך בשילוב עם תימחור הוגן.

בהצלחה.
HiFiMusic IL

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

אני גם סבור שיש לזה מקום

שליחה #10 

אם הייתי נכנס לתחום, הייתי שמח לקבל עזרה מקצועית ויעוץ תמורת מחיר סביר.

יש להניח שגם הייתי יכול לקנות את הציוד יותר בזול ממני, מה שמגדיל את הכדאיות של יועץ בתחום.

יש לזכור שבפורום יש מומחים לתחום, שרובם "ישמחו" להתעסק ולבנות HTPC במשך ימים וחודשים.

אני עדיין מניח שיש שוק, אמנם לא מאד גדול, של כאלה שמעונינים ב HTPC מצד אחד, ולחסוך בכאב הראש מהצד השני.

הבעיה העיסקית היחידה ש HTPC זה עדיין ציוד ל "גיקים", ו"גיקים" פחות נוטים להעזר ביועצים טכניים.

בהצלחה
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

GoodGuys פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

תודה על התמיכה והרעיונות.

GGF

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #12 

אני כרגע רוכש את הידע , לפני "הבועה" שתגיע
כרגע זאת עבודה קשה מדלת לדלת , כאשר העניין יתרומם לקראת סוף 2006 התחלת 2007 תהיה דרושה וגם עבודה רבה
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”