מחפש רסיבר ק"ב עד 4 k עם אפשרות לשרשור רסיבר סטריאו.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אהלן חבר'ה,
ברשותי כרגע onkyo 702 שעשה את העבודה נאמנה והגיע הזמן להחליף אותו.
בנוסף יש לי xbox 360, טלוויזיה philips 42 7404, ונגן blue ray LG BD370.
הרסיבר סטריאו הוא marantz 2245.
רמקולים (אם זה משנה) קדמיים: b&w 705, סנטר AE EVO CENTER, ואחוריים של AR.
אני מחפש רסיבר שישמש אותי אך ורק לק"ב (לא צריך שיהיה טוב בסטריאו), ושאוכל לשרשר אותו לרסיבר סטריאו של מרנץ.
הייתי רוצה שהרסיבר יתמוך בכל פורמטי הסאונד החדשים, ולפחות עם 3 יציאות HDMI.
בנוסף אם הרסיבר יהיה בעל יכולות upscale טובות מה טוב !
האם בתקציב שלי קיימת כזאת חיה?
אם לא אשמח לשמוע עוד כמה צריך להוסיף בשביל להשביע את רצוני.
אשמח לשמוע המלצות, הערות או הארות.
תודה רבה !
ברשותי כרגע onkyo 702 שעשה את העבודה נאמנה והגיע הזמן להחליף אותו.
בנוסף יש לי xbox 360, טלוויזיה philips 42 7404, ונגן blue ray LG BD370.
הרסיבר סטריאו הוא marantz 2245.
רמקולים (אם זה משנה) קדמיים: b&w 705, סנטר AE EVO CENTER, ואחוריים של AR.
אני מחפש רסיבר שישמש אותי אך ורק לק"ב (לא צריך שיהיה טוב בסטריאו), ושאוכל לשרשר אותו לרסיבר סטריאו של מרנץ.
הייתי רוצה שהרסיבר יתמוך בכל פורמטי הסאונד החדשים, ולפחות עם 3 יציאות HDMI.
בנוסף אם הרסיבר יהיה בעל יכולות upscale טובות מה טוב !
האם בתקציב שלי קיימת כזאת חיה?
אם לא אשמח לשמוע עוד כמה צריך להוסיף בשביל להשביע את רצוני.
אשמח לשמוע המלצות, הערות או הארות.
תודה רבה !
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
זאב,
אולי לפני ההמלצה הגורפת על אונקיו אולי תשים לב לבקשה של פותח השרשור???? פותח השרשור מבקש המלצה לרסיבר קולנוע ביתי עם יכולת שרשור למגבר סטריאו ייעודי. לאונקיו 607 ו 608 אין Pre Out!!!
yan,
לרוב הרסיברים בעלות של 4K אין Pre Out זה שמור לרסיבר קצת יותר יקרים. שני רסיברים ששווה לך לבדוק הם הפניוניר LX-52 והדנון 2310. לשניהם יש Pre Out אך הם יקרים יותר מהתקציב שלך. ~ 5-6K
אולי לפני ההמלצה הגורפת על אונקיו אולי תשים לב לבקשה של פותח השרשור???? פותח השרשור מבקש המלצה לרסיבר קולנוע ביתי עם יכולת שרשור למגבר סטריאו ייעודי. לאונקיו 607 ו 608 אין Pre Out!!!
yan,
לרוב הרסיברים בעלות של 4K אין Pre Out זה שמור לרסיבר קצת יותר יקרים. שני רסיברים ששווה לך לבדוק הם הפניוניר LX-52 והדנון 2310. לשניהם יש Pre Out אך הם יקרים יותר מהתקציב שלך. ~ 5-6K
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אתה למעשה צריך רסיבר שיש לו PRE OUT, ותומך בכל הפורמטים החדשים,
האונקיו 608 שהוצע לך, אינו תומך באופצייה זאת מאחר ואין לו PRE OUT,
יש לו רק יציאה ל SUBWOOFER ולכן אינו מתאים לך! תסכל בפאנל האחורי.
http://www.hd.ca/onkyo/largeimages/txsr608-back.jpg
בתקציב שלך עם חריגה קלה יש לך את היאמאהה 665
http://amazon.bellmktg.com/Yamaha/Recei ... _large.jpg
תסתכל על הפאנל האחורי בצד ימין (תראה את ה PRE OUT),
הרסיבר הזה עולה באיזור ה 4600 ש"ח (+-), ולדעתי הוא טוב.
וכנ"ל ההרמן קרדון AVR355
גם מכיל את הפורמטים החדשים ויש לו PRE OUT
http://www.avland.co.uk/harmankardon/avr355/rearlrg.jpg
עולה כ 4100 ש"ח ממה שראיתי
ממה שראיתי ב ZAP, וקצת חיפוש בגוגל, אלה השניים שעומדים בתקציב שלך,
ושיש להם את פורמטי האוודיו החדשים + PRE OUT
בברכה,
שלומי.
האונקיו 608 שהוצע לך, אינו תומך באופצייה זאת מאחר ואין לו PRE OUT,
יש לו רק יציאה ל SUBWOOFER ולכן אינו מתאים לך! תסכל בפאנל האחורי.
http://www.hd.ca/onkyo/largeimages/txsr608-back.jpg
בתקציב שלך עם חריגה קלה יש לך את היאמאהה 665
http://amazon.bellmktg.com/Yamaha/Recei ... _large.jpg
תסתכל על הפאנל האחורי בצד ימין (תראה את ה PRE OUT),
הרסיבר הזה עולה באיזור ה 4600 ש"ח (+-), ולדעתי הוא טוב.
וכנ"ל ההרמן קרדון AVR355
גם מכיל את הפורמטים החדשים ויש לו PRE OUT
http://www.avland.co.uk/harmankardon/avr355/rearlrg.jpg
עולה כ 4100 ש"ח ממה שראיתי
ממה שראיתי ב ZAP, וקצת חיפוש בגוגל, אלה השניים שעומדים בתקציב שלך,
ושיש להם את פורמטי האוודיו החדשים + PRE OUT
בברכה,
שלומי.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

את ה lx52 הכי זול שראיתי בזאפ זה ב 8500 עם אחריות של היבואן המקורי וזה הרבה מעבר לתקציב שלי...
את הדנון ראיתי במחיר שאני יכול לחרוג אליו, אבל לפי מה שזכור לי כשהשוותי את האונקיו שלי לדנון הוא נשמע לי חנוק ולא מפורט ולבסוף קניתי את האונקיו שאני מאוד מרוצה ממנו.
האם חותמת הצליל של דנון השתנו לאיזה שהוא כיוון הוא שהוא נשאר באותו גוון..?
איזה רסיבר מההמלצות שלכם הכי יתאים לשימושים שלי שהם נטו ק"ב ועם יכולות upscale טובות?
ותסם שאלה.. מי היבואן של harman kardon בארץ?
את הדנון ראיתי במחיר שאני יכול לחרוג אליו, אבל לפי מה שזכור לי כשהשוותי את האונקיו שלי לדנון הוא נשמע לי חנוק ולא מפורט ולבסוף קניתי את האונקיו שאני מאוד מרוצה ממנו.
האם חותמת הצליל של דנון השתנו לאיזה שהוא כיוון הוא שהוא נשאר באותו גוון..?
איזה רסיבר מההמלצות שלכם הכי יתאים לשימושים שלי שהם נטו ק"ב ועם יכולות upscale טובות?
ותסם שאלה.. מי היבואן של harman kardon בארץ?
- LiorDrZ
- חבר ותיק

זאב,
אני ואתה לא מכירים למעט היותנו משתמשים בפורום HT והמונח "נשמות טובות" את האמת קצת פוגע כי אין לי דבר ולו חצי דבר נגדך למעט הקביעה הנחרצת שלך לגבי אונקיו. לא ירדתי נמוך כמוך רק ציינתי עובדה קטנה שלרסיביר שרשמת בנחרצות אין Pre Out. פותח השרשור ביקש בקשה מנומקת עם דרישות מסויומות ואתה ענית ב "אונקיו 608" בלי פירוט למה ואיך. בניגוד אליך אינני נחרץ ואינני מקובע לחברה אחת ואינני דוחף מוצר של חברה אחת כל הזמן! אם תשים לב שכל בקשה של חבר בפורום הזה מסתכמת רק בתשובה אחת שלך א ו נ ק י ו - כל חברה אחרת נקטלת על ידך בטענה ששמעת ולא אהבת ומבחינתך רק אונקיו זה הכי טוב. לפני כמה ימים פנו אליך אנשים פה וביקשו ממך בנימוס תוסיף לכל המלצה שלך על אונקיו את המשפט "לדעתי האישית" דע לך שיש אלטרנטיובות טובות יותר מאונקיו וטוב עשה שלומי שנתן עוד מוצרים של חברות אחרות עם תיאור מוצר ומחירים.
עשה טובה אישית לכל משתתפי הפורום הזה ולפני כל המלצה גורפת שלך תנשום עמוק, תספור עד שלוש ותתן תשובה מנומקת ועיניינית ושלא תסתכם במשפט אחד. ואם מישהו מעיר לך עשה טובה וצא מעמדה מתגוננת וילדותית ואל תכנה את מי שמבקר אותך בתור נשמה טובה.
בברכה ובשבת שלום,
ליאור
אני ואתה לא מכירים למעט היותנו משתמשים בפורום HT והמונח "נשמות טובות" את האמת קצת פוגע כי אין לי דבר ולו חצי דבר נגדך למעט הקביעה הנחרצת שלך לגבי אונקיו. לא ירדתי נמוך כמוך רק ציינתי עובדה קטנה שלרסיביר שרשמת בנחרצות אין Pre Out. פותח השרשור ביקש בקשה מנומקת עם דרישות מסויומות ואתה ענית ב "אונקיו 608" בלי פירוט למה ואיך. בניגוד אליך אינני נחרץ ואינני מקובע לחברה אחת ואינני דוחף מוצר של חברה אחת כל הזמן! אם תשים לב שכל בקשה של חבר בפורום הזה מסתכמת רק בתשובה אחת שלך א ו נ ק י ו - כל חברה אחרת נקטלת על ידך בטענה ששמעת ולא אהבת ומבחינתך רק אונקיו זה הכי טוב. לפני כמה ימים פנו אליך אנשים פה וביקשו ממך בנימוס תוסיף לכל המלצה שלך על אונקיו את המשפט "לדעתי האישית" דע לך שיש אלטרנטיובות טובות יותר מאונקיו וטוב עשה שלומי שנתן עוד מוצרים של חברות אחרות עם תיאור מוצר ומחירים.
עשה טובה אישית לכל משתתפי הפורום הזה ולפני כל המלצה גורפת שלך תנשום עמוק, תספור עד שלוש ותתן תשובה מנומקת ועיניינית ושלא תסתכם במשפט אחד. ואם מישהו מעיר לך עשה טובה וצא מעמדה מתגוננת וילדותית ואל תכנה את מי שמבקר אותך בתור נשמה טובה.
בברכה ובשבת שלום,
ליאור
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב... לאחר שהבנתי שרסיבר שמתאים לצרכי בתקציב הזה לא קיים, אז החלטתי להגדיל את התקציב ל 5 k.
האופציות שבנתיים עומדות בפני הן:
Yamaha 765
Denon 2310
ה LX-52 הרבה מעבר לתקציב (בסביבות 8.5k), וה HK 355 לא נראה כאחד שנותן פייט לרסיברים הרשומים מעלה (תקנו אותי אם אני טועה).
מבלי לדבר על גוון הצליל, איזה רסיבר יותר טוב בק"ב ואיזה מהם בעל upscale יותר טוב?
אם יש עוד איזה רסיבר שמומלץ להוסיף לרשימה אשמח לשמוע.
תודה !
Yamaha 765
Denon 2310
ה LX-52 הרבה מעבר לתקציב (בסביבות 8.5k), וה HK 355 לא נראה כאחד שנותן פייט לרסיברים הרשומים מעלה (תקנו אותי אם אני טועה).
מבלי לדבר על גוון הצליל, איזה רסיבר יותר טוב בק"ב ואיזה מהם בעל upscale יותר טוב?
תודה !
- LiorDrZ
- חבר ותיק

yan,
עזוב אותך מזאפ המחיר של ה LX-52 נמוך משמעותית מ 8500 אך הוא גבוה יותר מ 5K. כנ"ל לגבי הדנון 2310. הרסיברים של דנון מסדרת ה XX10 מצויידים במעבד הוידאו הטוב ביותר שיש היום בשוק ABT 2100 ומעבד זה נמצא בכל הסדרות של דנון מהנמוכה ביותר 1910 ועד 4810. תוכל לקרוא על המעבד הזה ברשת. לגבי גוון צליל והגברה זה עניין אישי בלבד ומחייב לשמוע את הרסיבר עם הרמקולים שיש לך בבית. גם אני משתמש במגבר סטריאו ייעודי למוסיקה דו ערוצית ולי אישית גוון הצליל של הדנון נשמע הכי נכון שיש כי אני אוהב חתימת צליל FLAT ולא נפוחה ואת זה קיבלתי בדנון.
עזוב אותך מזאפ המחיר של ה LX-52 נמוך משמעותית מ 8500 אך הוא גבוה יותר מ 5K. כנ"ל לגבי הדנון 2310. הרסיברים של דנון מסדרת ה XX10 מצויידים במעבד הוידאו הטוב ביותר שיש היום בשוק ABT 2100 ומעבד זה נמצא בכל הסדרות של דנון מהנמוכה ביותר 1910 ועד 4810. תוכל לקרוא על המעבד הזה ברשת. לגבי גוון צליל והגברה זה עניין אישי בלבד ומחייב לשמוע את הרסיבר עם הרמקולים שיש לך בבית. גם אני משתמש במגבר סטריאו ייעודי למוסיקה דו ערוצית ולי אישית גוון הצליל של הדנון נשמע הכי נכון שיש כי אני אוהב חתימת צליל FLAT ולא נפוחה ואת זה קיבלתי בדנון.
- gechts
- חבר ותיק

זה נכון ה 355 הוא אכן נחות, אבל דיברת על 4000 שקל, ולא רציתי לסטות מהדרישות שלך, ה765 רסיבר מצוין,yan כתב:טוב... לאחר שהבנתי שרסיבר שמתאים לצרכי בתקציב הזה לא קיים, אז החלטתי להגדיל את התקציב ל 5 k.
Yamaha 765
Denon 2310
תודה !...
ואם תוכל להרשות לעצמך, אין כמו ה LX-52 (לדעתי כמובן), סידרת ה LX של פיוניר מדהימה!
אבל שוב לדעתי היום תוכל לרכוש את ה LX52 באיזור 6000 ש"ח.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

אני חייב לשאול...
באיזה חנות בדיוק אפשר לרכוש את ה 875/lx52 בסביבות 6000?
ואיך המעבדי תמונה שלהם?
ואיך המעבדי תמונה שלהם?
- gechts
- חבר ותיק

בדוק את פיוז בגבעתיים, אני אבדוק לך את המחיר מולם אני יודע שהם מאוד הוגנים עם המחיריםyan כתב:אני חייב לשאול...
ואיך המעבדי תמונה שלהם?...
ומעבר לזה שהם מאוד מקצועיים!
בברכה,
שלומי.
- gechts
- חבר ותיק

Re: את YAMAHA 765 אתה יכול לקבל ב 4400 ש"ח
נשמע טוב! גם המחיר וגם הרסיבר..יק כתב:ב ZMAX הרצליה פיתוח 3 שנים אחריות....