תמונה קפואה ביס מקס HD.בעיה בממיר בממיר בכבל או בטלוויזיה?
-
xman123123123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לאחרונה לעיתים קרובות יש לי בעיה של תמונה קפואה ביס מקס HD,הממיר מחובק בכבל HDMI .
כאשר אני מדליק את הטלוויזיה לעיתים קרובות התמונה קפואה עם צבע סגלגל/ורוד ורק הפעלה מחדש של הממיר מחדשת את פעולתו.
האם זוהי בעיה מוכרת בממיר שכן יש לי טלוויזיה חדשה PK550 ,האם זה יכול להיות בעיה של הטלוויזיה?
יום טוב,
מודאג מאוד,
כאשר אני מדליק את הטלוויזיה לעיתים קרובות התמונה קפואה עם צבע סגלגל/ורוד ורק הפעלה מחדש של הממיר מחדשת את פעולתו.
האם זוהי בעיה מוכרת בממיר שכן יש לי טלוויזיה חדשה PK550 ,האם זה יכול להיות בעיה של הטלוויזיה?
יום טוב,
מודאג מאוד,
נערך לאחרונה על ידי xman123123123 ב 18/06/2010 12:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
xman123123123
-
- חבר שרק התחיל

אבל האם זוהי בעיה ידועה של היס מקס?זורו44 כתב:תעבור לחיבור קומפוננט.כל רגע מיותר....
-
xman123123123
-
- חבר שרק התחיל

זוהי תקלה בחיבור בHDMI?זורו44 כתב:כן,
כמו הידועה בציבור ......
האם צפי לתיקון הבעיה הנ"ל ?
-
xman123123123
-
- חבר שרק התחיל

אני פשוט די מודאג,האם אני אקבל איכות זהה בקומפוננט ובHDMI?xman123123123 כתב:זוהי תקלה בחיבור בHDMI?זורו44 כתב:כן,
כמו הידועה בציבור ......
האם צפי לתיקון הבעיה הנ"ל ?...
הבעיה של המקס HD זה בתמיכה בHDMI?
המצב של המקס רק מדרדר...
תודה
לילה טוב
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
חיבור קומפוננט יתן לך איכות זהה לHDMI ממקסHD.xman123123123 כתב:אני פשוט די מודאג,האם אני אקבל איכות זהה בקומפוננט ובHDMI?xman123123123 כתב:זוהי תקלה בחיבור בHDMI?זורו44 כתב:כן,
כמו הידועה בציבור ......
האם צפי לתיקון הבעיה הנ"ל ?...
הבעיה של המקס HD זה בתמיכה בHDMI?
המצב של המקס רק מדרדר...
תודה
לילה טוב...
אחרי שתחבר בקומפוננט ותראה שהכל בסדר...תנסה לחבר כבל HDMI אחר.
אם חיברת עם הכבל שYES סיפקו לך, יכול להיות ששם הבעיה....עדיף לחבר עם כבל בעלות של יותר משקל וחצי...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
השאלה היא האם הבעיה היא ב-HDMI.
בדיקה פשוטה תבדוק זאת - תנתק את ה-HDMI ואז חבר אותו בחזרה. אם זה לא עוזר, רוב הסיכויים שהבעיה היא בכלל במקום אחר.
יתכן שזה חימום יתר (קיץ עכשיו).
יתכן גם שזו בעיית קליטה או בעיה בדיסק של המכשיר. במקרה כזה, צריך להזמין טכנאי.
בדיקה פשוטה תבדוק זאת - תנתק את ה-HDMI ואז חבר אותו בחזרה. אם זה לא עוזר, רוב הסיכויים שהבעיה היא בכלל במקום אחר.
יתכן גם שזו בעיית קליטה או בעיה בדיסק של המכשיר. במקרה כזה, צריך להזמין טכנאי.
-
xman123123123
-
- חבר שרק התחיל

שלום,oferlaor כתב:השאלה היא האם הבעיה היא ב-HDMI.
יתכן גם שזו בעיית קליטה או בעיה בדיסק של המכשיר. במקרה כזה, צריך להזמין טכנאי....
בחיבור בין היס מקס HD לטלוויזיה יש 3 גורמים:
יס מקס HD
כבל HDMI
טלוויזיה
לעיתים קרובות כפי שתיארתי אני מקבל תמונה קפואה בגווני ורוד.הדבר קרה לי אך ורק כאשר הדלקתי את הטלוויזיה ואז אני מקבל תמונה קפואה בגווני ורוד,לעיתים גם אני מדליק את הטלוויזיה מקבל תמונה בגווני ורוד ומיד נתקעת וכן לפעמים מסך ורוד מלא.ניתקתי את הכבל HDMI וחיברתי חזרה אך הדבר לא עזר.לפני מספר ימים היה טכנאי שטען שעוצמת הקליטה נמוכה והוא החליף לי כבלים אך שוב לאחר 4 ימים הבעיה חזרה.
כמו גם ניסיתי לעשות *עדכון גרסה ידנית אך המכשיר לאחר העדכון נשאר על 202.
ממה יכולה להיות הבעיה,
האם כאשר יש את הבעיה ואני אחליף כבל ולחיבור במקום אחר בטלוויזיה יוכל לנטרל שמדובר בעייה ביס מקס?
מאוד מודאג,זוהי טלוויזיה חדשה ואני לא יודע ממה נובעת הבעיה
*מדריך לעדכון גירסה ידנית ביס מקס HD:
נתק את המכשיר מהחשמל
חבר את המכשיר לחשמל
כאשר מופיע מסך סגול וכתוב מאתחל ,לחץ על הכפתורים הבאים:
-חזור
-חזור
-2465
יום טוב
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
חבל שאתה לא טורח לקרוא את התשובות וליישם אותם:קומפוננט או החלפת כבל.xman123123123 כתב:שלום לאחרונה לעיתים קרובות יש לי בעיה של תמונה קפואה ביס מקס HD,הממיר מחובק בכבל HDMI .
יום טוב,
מודאג מאוד,...
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
-
xman123123123
-
- חבר שרק התחיל

בנוסף לזאת כאשר התמונה קפואה שאני מנסה להחליף ערוצים הממיר כלל אינו מגיב כלומר הנורה הירוקה אינה מהבהבת ובצג של המכשיר לא נראה כי הוא מחליף ערוצים,זורו44 כתב:חבל שאתה לא טורח לקרוא את התשובות וליישם אותם:קומפוננט או החלפת כבל.xman123123123 כתב:שלום לאחרונה לעיתים קרובות יש לי בעיה של תמונה קפואה ביס מקס HD,הממיר מחובק בכבל HDMI .
יום טוב,
מודאג מאוד,......
האם לעוד אנשים יש בעיה כזאת?
במקרה שיש לי תקיעת מסך ואני אחליף כבל HDMI ועדיין המסך ישאר תקוע האם ניתן להוכיח כי זוהי בעיה של הממיר,או שאני יהיה חייב לעשות RESTART אחרי החלפת הכבל?
אני אנסה להחליף כבל HDMI,
תודה
xman123123123 כתב:בנוסף לזאת כאשר התמונה קפואה שאני מנסה להחליף ערוצים הממיר כלל אינו מגיב כלומר הנורה הירוקה אינה מהבהבת ובצג של המכשיר לא נראה כי הוא מחליף ערוצים,זורו44 כתב:חבל שאתה לא טורח לקרוא את התשובות וליישם אותם:קומפוננט או החלפת כבל.xman123123123 כתב:שלום לאחרונה לעיתים קרובות יש לי בעיה של תמונה קפואה ביס מקס HD,הממיר מחובק בכבל HDMI .
יום טוב,
מודאג מאוד,......
במקרה שיש לי תקיעת מסך ואני אחליף כבל HDMI ועדיין המסך ישאר תקוע האם ניתן להוכיח כי זוהי בעיה של הממיר,או שאני יהיה חייב לעשות RESTART אחרי החלפת הכבל?
תודה...
מנסיון אני יכול לומר לך שהחיבור קומפוננט שחיברתי לפלסמה נותן לי את איכות התמונה הכי טובה שיש (אני גם לא חושב שיש הבדל משמעותי בין שני החיבורים)
-
xman123123123
-
- חבר שרק התחיל

תודה,ddp כתב:xman123123123 כתב:בנוסף לזאת כאשר התמונה קפואה שאני מנסה להחליף ערוצים הממיר כלל אינו מגיב כלומר הנורה הירוקה אינה מהבהבת ובצג של המכשיר לא נראה כי הוא מחליף ערוצים,זורו44 כתב:חבל שאתה לא טורח לקרוא את התשובות וליישם אותם:קומפוננט או החלפת כבל.xman123123123 כתב:שלום לאחרונה לעיתים קרובות יש לי בעיה של תמונה קפואה ביס מקס HD,הממיר מחובק בכבל HDMI .
יום טוב,
מודאג מאוד,......
תודה...
מנסיון אני יכול לומר לך שהחיבור קומפוננט שחיברתי לפלסמה נותן לי את איכות התמונה הכי טובה שיש (אני גם לא חושב שיש הבדל משמעותי בין שני החיבורים)...
אני רק מנסה להבין בהנחה שהחלפתי כבל ועדיין יש את הבעיה,ממה יכולה להיות הבעיה?
אני מעוניין לפתור את זה עם חיבור HDMI ולא ע"י לקומפוננט.
תודה
- טלHD
- גורו

מה זאת אומרת "בהנחה"? החלפת כבל ל HDMI אחר או לא?אני רק מנסה להבין בהנחה שהחלפתי כבל ועדיין יש את הבעיה,ממה יכולה להיות הבעיה?
תודה...
-
xman123123123
-
- חבר שרק התחיל

מה שאני עשיתי,במצב שהייתה תמונה קפואה ניתקתי את הכבל והחזרתי אותו,הדבר לא עזר כמו גם כיביתי והדלקתי את הטלוויזיה אך הדבר לא עזר,רק ביצוע RESTART של הממיר עזר.טלHD כתב:מה זאת אומרת "בהנחה"? החלפת כבל ל HDMI אחר או לא?אני רק מנסה להבין בהנחה שהחלפתי כבל ועדיין יש את הבעיה,ממה יכולה להיות הבעיה?
תודה......
בהנחה שהבעיה בכבל HDMI האם כאשר אני אחליף לכבל תקין בזמן שהתמונה קפואה האם התמונה תחזור ולא תיתקע?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בהנחה שתחבר קומפוננט
בהנחה שתחבר קומפוננט לא תיתקל בתמונה קפואה או מסך ורוד.
הכל "בהנחה" שבתוכנה של הממיר לא יהיו באגים נוספים.

אל תשכח זוג חוטים נוספים לסאונד

אל תשכח זוג חוטים נוספים לסאונד
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- טלHD
- גורו

Re: בהנחה שתחבר קומפוננט
הוא רוצה ומתעקש להישאר על HDMI ומשום מה לא מנסה להחליף את הכבל על מנת לבדוק את מקור הבעיה...זורו44 כתב:בהנחה שתחבר קומפוננט לא תיתקל בתמונה קפואה או מסך ורוד.
אל תשכח זוג חוטים נוספים לסאונד...
אם כבל ה HDMI הנוחכי הוא כבל פשוט של YES או כבל שכופף, 99,9% שהבעיה היא מהכבל.
- xman123123456456
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
Re: בהנחה שתחבר קומפוננט
שלום זה xman123123123 פשוט יש לי בעיה עם החשבון,טלHD כתב:הוא רוצה ומתעקש להישאר על HDMI ומשום מה לא מנסה להחליף את הכבל על מנת לבדוק את מקור הבעיה...זורו44 כתב:בהנחה שתחבר קומפוננט לא תיתקל בתמונה קפואה או מסך ורוד.
אל תשכח זוג חוטים נוספים לסאונד...
אם כבל ה HDMI הנוחכי הוא כבל פשוט של YES או כבל שכופף, 99,9% שהבעיה היא מהכבל....
לפני כמה שעות היה לי שוב תקיעה בממיר כאשר פתחתי את הטלוויזיה קיבלתי תמונה קפואה בגווני ורוד,במצב זה השלט אינו מגיב אך ניתן ניסיתי לשחק עם הכפתורים של הממיר והוא זז ונתקע אך עדיין התמונה בגווני ורוד.
במצב שבו התמונה קפואה החלפתי כבל HDMI אך הדבר לא עזר כמו גם חיברתי לHDMI שונה בטלוויזיה אך הדבר לא עזר.מה הבעיה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78832
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- xman123123456456
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
אין לי כבל קומפוננט,אני יוכל לבדוק זאת עם כבל קומפוזיט?oferlaor כתב:למה לעסוק ב"אם ו...".
נסה - אם זה לא עובד, נחשוב הלאה....
בכבל HDMI כאשר יש איתו בעיה לדוגמא אני מקבל מסך ורוד או תקיעה האם כאשר אני אחליף את הכבל לכבל תקין תיאורטי זה אמור להסתדר או שצריך לעשות RESTART למכשיר לאחר החלפת הכבל? אני פשוט מנסה להבין כיוון שHDMI הוא דיגיטלי אם זה היה אנלוגי זה היה ברור לי יותר.
האם זאת בעיה שמישהו נתקל בה?כי אני קראתי על בעיות של מסך ורוד\ירוק אך לא על מצב בדומה לשלי,
תודה,