חיבור ממיר של הוט לפלזמה של LG - PX4 42 אינץ - צורת החיבור
שלום,
ברשותי פלזמה 42 של LG דגם PX4. אני מחובר דרך HOT וכרגע הממיר מחובר לטלויזיה עם כבל שיוצא מהממיר - SCART 21 פינים ומצידו השני 3 יציאות אדום, לבן, צהוב שמחובר לפלזמה (AV4).
נאמר לי שניתן לשפר את איכות החיבור מכיוון שלפלזמה יש כניסת RGB ואם ארכוש כבל שבצידו האחד SCART 21 פינים שיחובר לממיר ובצידו האחר 3 יציאות - אדום, ירוק , כחול שיחוברו לכניסת RGB בפלזמה (מהי? איך יודעים?) זה ישפר משמעותית את איכות התמונה.
אכן כך?
יש סוג מומלץ של כבל?
תודה, גילי
ברשותי פלזמה 42 של LG דגם PX4. אני מחובר דרך HOT וכרגע הממיר מחובר לטלויזיה עם כבל שיוצא מהממיר - SCART 21 פינים ומצידו השני 3 יציאות אדום, לבן, צהוב שמחובר לפלזמה (AV4).
נאמר לי שניתן לשפר את איכות החיבור מכיוון שלפלזמה יש כניסת RGB ואם ארכוש כבל שבצידו האחד SCART 21 פינים שיחובר לממיר ובצידו האחר 3 יציאות - אדום, ירוק , כחול שיחוברו לכניסת RGB בפלזמה (מהי? איך יודעים?) זה ישפר משמעותית את איכות התמונה.
אכן כך?
יש סוג מומלץ של כבל?
תודה, גילי
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
קודם כל ברוך הבא לאתר targili ,
תבדוק האם יש לך חיבור SCART במסך שלך (נראה לי שבדגם הזה יש) - במידה וכן זה סוג החיבור הממומלץ מבחינתך
פשוט חבר את הממיר למסך בעזרת כבל SCART TO SCART ותוודא שביציאת וידאו בממיר אתה מוגדר על RGB.
(אם יש לך שני כניסות SCART וודא שאתה מחבר לכניסת FULL SCART שתומכת ב-RGB).
תבדוק האם יש לך חיבור SCART במסך שלך (נראה לי שבדגם הזה יש) - במידה וכן זה סוג החיבור הממומלץ מבחינתך
פשוט חבר את הממיר למסך בעזרת כבל SCART TO SCART ותוודא שביציאת וידאו בממיר אתה מוגדר על RGB.
(אם יש לך שני כניסות SCART וודא שאתה מחבר לכניסת FULL SCART שתומכת ב-RGB).
-golan-
טוב כמה הסברים לגבי ה PX4 יש לי את הפלאזמה הזאת כבר 4 חודשים החיבור הכי טוב מבחינתך הוא סקארט לסקארט ב RGB שים לב שרק סקארט מספר 1 תומך ב RGB זה הסקארט העליון שני הסקארטים הנוספים לא תומכים ב RGB אז לתשומת ליבך.
חוץ מזה תתחדש אם תרצה הסברים לגבי כיול התמונה הכי טוב בפלאזמה אז תפנה אליי.
חוץ מזה תתחדש אם תרצה הסברים לגבי כיול התמונה הכי טוב בפלאזמה אז תפנה אליי.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
יש כמובן סוגים שונים של SCART TO SCART מבחינת המחירים , אך אין שום צורך לקנות כבל יקר , במקרה הזה כבל SCART רגיל (30 ש"ח) יעשה את העבודה בסדר גמור.
לגבי הגדרות של הממיר - אתה צריך להכנס ל-SEVICES > הגדרות המערכת > תמונה > לשנות ביציאת וידאו ל-RGB > לשמור את ההגדרות.
לגבי הגדרות של הממיר - אתה צריך להכנס ל-SEVICES > הגדרות המערכת > תמונה > לשנות ביציאת וידאו ל-RGB > לשמור את ההגדרות.
-golan-
טוב מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על כפתור ה MENU בשלט להשאיר אותו לחוץ ואז ללחוץ ביחד על הכפתור MENU בטלוויזיה עצמה אתה צריך להחזיק את שני הכפתורים לחוצים בערך כ 5 שניות ואז יופיע לך תפריט שאתה לא מכיר חשוב לציין שפה אתה לא נוגע בכלום אלא רק מסתכל על הנתון של כמה שעות עבד הפאנל זה נמצא למעלה אחרי שראית כמה שעות עבד הפאנל אתה לוחץ בשלט על כפתור ה EXIT ויוצא מהתפריט הזה.
חשוב לציין שאתה לא נוגע ולא משנה כלום כי אתה יכול לגרום נזק אין בעיה אם אתה נכנס רק להסתכל.
חשוב לציין שאתה לא נוגע ולא משנה כלום כי אתה יכול לגרום נזק אין בעיה אם אתה נכנס רק להסתכל.
אוקיי עכשו אני יתן לך את הפרמטרים חשוב לציין שזה שאלה של טעם אבל אתה יכול לתקן אחר כך תיקונים קטנים לפי טעמך.
בתפריט אתה נכנס ל PICTURE חשוב לציין שזה לשידורי טלוויזיה לא ל DVD
פה אתה משנה לפי:
87=CONTRAST
67=BRIGHTNESS
53=COLOUR
54=SHARPNESS
תגיד לי אם אהבת את התמונה.
בתפריט אתה נכנס ל PICTURE חשוב לציין שזה לשידורי טלוויזיה לא ל DVD
פה אתה משנה לפי:
87=CONTRAST
67=BRIGHTNESS
53=COLOUR
54=SHARPNESS
תגיד לי אם אהבת את התמונה.
לגבי השטיפה הלבנה לפי הוראות יצרן רצוי להפעיל פעם בחודש למשך כ 15 דקות.
פורמט תמונה העדיף בצפייה בטלוויזיה הוא ה SPECTACLE במצב הזה אין לך בכלל עיוות תמונה במעבר מ 4:3 למסך רחב.
האם יש לך גם DVD מחובר לפלאזמה.
האם אתה משתמש גם ברמקולים של הפלאזמה ואם כן קבל גם פרמטרים שלהם שנשמעים הכי טוב.
תחת SOUND בתפריט אתה משנה:
65=TREBLE
67=BASS
אתה תשמע הכי טוב ככה.
הנתונים שאתה מקבל זה אחרי הרבה נסיונות ושינויים עד שהגעתי למצב הטוב ביותר.
תהנה.
פורמט תמונה העדיף בצפייה בטלוויזיה הוא ה SPECTACLE במצב הזה אין לך בכלל עיוות תמונה במעבר מ 4:3 למסך רחב.
האם יש לך גם DVD מחובר לפלאזמה.
האם אתה משתמש גם ברמקולים של הפלאזמה ואם כן קבל גם פרמטרים שלהם שנשמעים הכי טוב.
תחת SOUND בתפריט אתה משנה:
65=TREBLE
67=BASS
אתה תשמע הכי טוב ככה.
הנתונים שאתה מקבל זה אחרי הרבה נסיונות ושינויים עד שהגעתי למצב הטוב ביותר.
תהנה.