האם הראש shure v-15
ל-PROJECT 1 XPRESSION ?
או לthorens 160
ואיזה מהם יותר טוב?

מה שהוא אמר, אבל בדיוק להיפך. הראש הזה הוא Good Enough לטורנס, אבל לפרוג'קט הייתי משקיע במשהו קצת יותר מעניין. ה-Debut סביר לכשעצמו אבל לא מדהים, ובכל מקרה עדיף על הטורנס בגלל הקלות של הטיפול בו וגם עקב הקילומטרז' הנמוך. רצוי מאד להעמיד אותו על משטח שיבודד מרעידות, למשל פלטת שיש עם רגליות מגומי תעשייתי דחוס.dragon כתב:בשביל הפרוג'קטים הוא יותר מדי טוב. הטורנס עדיף, בהנחה שהוא שמור ומתוחזק כראוי....

אין הבדל תהומי בין 2 הדגמים הנ"ל. הם חולקים אותו תכנון בסיסי. אני עדיין טוען שכפטיפון, הטורנסים הנושנים הללו עדיפים על הפרוג'קטים החדשים יותר, בתנאי שנשמרו וטופלו כהלכה. עם זאת צריך לזכור שבישראל קשה למצוא אקזמפלרים במצב מצוין.nat67 כתב:תודה
הטורנס עדיף זה מעניין...
![]()
מה יותר טוב ה טורנס 166 או
145 ?...

מתאיםnat67 כתב:היי
רגע אז זה אפשרי להרכיב את הshure v-15
על הפרוג'קט?
או שהוא לא מתאים?...

סליחה על הבורותKosh כתב:לי יש פרוג'קט אקספריישן X1 שאני מאוד נהנה ממנו,עם פלטה אקרילית וספיד בוקס,ופונוסטייג' TUBE BOX MKII עם
מנורות NOS.היה לי מותקן עליו בהתחלה ראש גראדו סילבר,שכנראה מחוסר התאמה לפטיפון או כיוונון לא נכון,היה נשמע
איום.החלפתי לראש MC של אודיו טכניקה,AT30E,ומאז הפטיפון נשמע נהדר.דגמי האקספריישן והדביוט דומים מאוד,פרט
לכך שהזרוע באקספריישן היא מקרבון (סיבי פחמן) ובדביוט היא ממתכת....

איזה ראש התאמת לו?go_go כתב:גם לי יש את הפרוג'קט RPM1 עם ספיד בוקס,ופונוסטייג' TUBE BOX MKII עם מנורות NOS ,אני מאד נהנה מהפטיפון,הוא נשמע מצויין.במחיר שלו הוא עדיף על טורנס ישן שצריך לשפץ.יש לו יבואן עם שרות מעולה.בקיצר, שווה כל אגורה פטיפון מעולה ברמת הכניסה.מומלץ...

מה זה RUMBLE,?chalmh כתב:אני אולי מעורר וויכוח קטנטן. לפרוג'קט יש זרוע קלה מאוד (זאת העשוייה מסיבי פחם) יחסית לזרועות של פטפונים ברמת כניסה. זה יתרון משמעותי המשפיע ישירות על איכות הצליל. אני מניח שהזרוע של הטורנס כבדה בהרבה.
בגלל הזרוע הקלה של הפרוג'קט ניתן להרכיב על הפטפון ראשים "רגישים" יחסית בעלי CANTILEVER דק שמאפשר להאזין לתקליטים בפירוט מושלם. הזרוע הקלה מנחיתה אינטרמודולציה של רזוננס הזרוע בתחום צלילי הבס והוא פשוט נשמע מדהים ומדוייק (מנסיון).
ישנה בעיה אחרת לפרוג'קטים והיא RUMBLE (לפחות בחלק מהם) של המנוע (מנוע AC סיכרוני) שניתנת לפתרון ומציבה את הפטפון שתי ליגות גבוה יותר ממה שהוא במקור.
לך על הפרוג'קט ואם יש לו RUMBLE, פנה אלי בפרטי כדי לפתור את הבעיה....