התחדשתי בפיוניר 506 :D
שלום לכולם
סוף סוף לאחר שיפוץ ארוך ומייגע הותקנה הפלאזמה בשעת לילה מאוחרת. אין לי מילים לתאר את ההרגשה לצפות במסך הזה גם בשידורי טלוויזיה רגילים. סוף סוף אישתי הבינה מדוע התעקשתי לרכוש דווקא את המסך הזה למרות המחיר הנכבד ,התגובות של החברים והפיתויים הזולים יותר. המסך הזה הוא גם יפה וגם אופה.
ברצוני להודות לשרגי וערן מלגאסי אודיו על השרות ,העזרה וההתקנה הסופר מיקצועית גם לאחר יום עבודה ארוך. אין ספק שהפסח יהיה שמח במיוחד.
קבלו תמונה (השידה היא פיתרון זמני).
סוף סוף לאחר שיפוץ ארוך ומייגע הותקנה הפלאזמה בשעת לילה מאוחרת. אין לי מילים לתאר את ההרגשה לצפות במסך הזה גם בשידורי טלוויזיה רגילים. סוף סוף אישתי הבינה מדוע התעקשתי לרכוש דווקא את המסך הזה למרות המחיר הנכבד ,התגובות של החברים והפיתויים הזולים יותר. המסך הזה הוא גם יפה וגם אופה.
ברצוני להודות לשרגי וערן מלגאסי אודיו על השרות ,העזרה וההתקנה הסופר מיקצועית גם לאחר יום עבודה ארוך. אין ספק שהפסח יהיה שמח במיוחד.
קבלו תמונה (השידה היא פיתרון זמני).
עוד זוית...
תתחדשו ותהנו
עכשיו תוכלו לראות את ה-
"עשרת הדיברות" כמו שצריך...
וכמו שנאמר - סדר כהילכתו ...
עכשיו תוכלו לראות את ה-
וכמו שנאמר - סדר כהילכתו ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יפה מאוד, עבודה מדהימה!
תתחדש ותהנה
תתחדש ותהנה
Maggies, because you can never be too thin...
הבהרות בבקשה
נראה מצויין,
תוכל לפרט מה רואים כאן- האם מדובר על בניית נישה מגבס, או אולי חציבת נישה בקיר בלוקים קיים? יש פתרון לאוורור מספק לפלזמה?
שרגי וערן אחראים לכל עבודות ההכנה או רק לתלייה על הקיר והשחלת הכבלים?
תוכל לפרט מה רואים כאן- האם מדובר על בניית נישה מגבס, או אולי חציבת נישה בקיר בלוקים קיים? יש פתרון לאוורור מספק לפלזמה?
שרגי וערן אחראים לכל עבודות ההכנה או רק לתלייה על הקיר והשחלת הכבלים?
תתחדש
לי יש גכ 506XDE
ממליץ לך להחליף את ממיר הסמסונג לדוקסיס (ADB7200C) או אפילו HOT MAGIC שגם מקליט -לי יש ואני מרוצה ממנו נותן תמונה יותר טובה מהממיר הישן
דרך אגב איפה הSUBWOFFER שאיני רואה בתמונה
יש רק 2 סטליטים מלפנים מה קורה מאחור?
לי יש גכ 506XDE
ממליץ לך להחליף את ממיר הסמסונג לדוקסיס (ADB7200C) או אפילו HOT MAGIC שגם מקליט -לי יש ואני מרוצה ממנו נותן תמונה יותר טובה מהממיר הישן
דרך אגב איפה הSUBWOFFER שאיני רואה בתמונה
יש רק 2 סטליטים מלפנים מה קורה מאחור?