חוו"ד לגבי DENON PMA-1500AE
שלום לכולם, וחג שמח
אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות בבקשה:
אני מעוניין בשדרוג המערכת שלי.
עד היום שמעתי מוסיקה ברסיבר לק"ב והגעתי למסקנה שלרוב אני שומע מוסיקה ולא רואה סרטים,ולכן עדיף לי ללכת על מגבר סטריאו איכותי.
בנוסף הרסיבר הנוכחי שלי מותאם לעבודה עם 8 אוהם ומעלה והרמקולים שלי הם 4 אוהם מה שמאד מקשה על המגבר הנוכחי "לפתוח" אותם.
אז ככה,
1.אני יודע שזה קצת מאוחר,אבל אתמול קניתי אינטגרייטד של DENON (הדגם בכותרת ההודעה), ורציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי התרשמות כללית ממנו ו/או מהמגברים של דנון בכלליות(עדיפות לדגמים מהשנים האחרונות).
2.אחת הסיבות שבגללן שבחרתי במגבר זה היא שהוא מספק זרם גבוה ומתאים לרמקולים בעלי עכבה נמוכה יחסית.(יש לי רמקולים CELECTION תוצרת אנגליה עם עכבה של 4 אוהם ונצילות 91db)
האם לדעתכם המגבר יתאים להם? קישור למגבר:
http://www.denon.co.uk/site/frames_main ... il&Pid=253
3. האם לדעתכם טרנזיסטורים של MOS-FET אכן משפרים את איכות השמע?
תודה, ולא לשכוח את החוות דעת...
אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות בבקשה:
אני מעוניין בשדרוג המערכת שלי.
עד היום שמעתי מוסיקה ברסיבר לק"ב והגעתי למסקנה שלרוב אני שומע מוסיקה ולא רואה סרטים,ולכן עדיף לי ללכת על מגבר סטריאו איכותי.
בנוסף הרסיבר הנוכחי שלי מותאם לעבודה עם 8 אוהם ומעלה והרמקולים שלי הם 4 אוהם מה שמאד מקשה על המגבר הנוכחי "לפתוח" אותם.
אז ככה,
1.אני יודע שזה קצת מאוחר,אבל אתמול קניתי אינטגרייטד של DENON (הדגם בכותרת ההודעה), ורציתי לשאול אם מישהו יכול לתת לי התרשמות כללית ממנו ו/או מהמגברים של דנון בכלליות(עדיפות לדגמים מהשנים האחרונות).
2.אחת הסיבות שבגללן שבחרתי במגבר זה היא שהוא מספק זרם גבוה ומתאים לרמקולים בעלי עכבה נמוכה יחסית.(יש לי רמקולים CELECTION תוצרת אנגליה עם עכבה של 4 אוהם ונצילות 91db)
האם לדעתכם המגבר יתאים להם? קישור למגבר:
http://www.denon.co.uk/site/frames_main ... il&Pid=253
3. האם לדעתכם טרנזיסטורים של MOS-FET אכן משפרים את איכות השמע?
תודה, ולא לשכוח את החוות דעת...
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם כבר קנית אותו, אז הדבר היחיד שחשוב הוא, האם אתה שומע את ההבדל והאם אתה נהנה מאיך שזה נשמע.
דנון באופן כללי חברה מכובדת מאוד בתחום הרסיברים, אך בתחום הסטריאו אין לה עדיין מקום של כבוד בשל היעדר היסטוריה ארוכה בתחום. אין פירוש הדבר כמובן שמדובר במכשיר לא טוב, חלילה.
תהנה, זה מה שחשוב.
דנון באופן כללי חברה מכובדת מאוד בתחום הרסיברים, אך בתחום הסטריאו אין לה עדיין מקום של כבוד בשל היעדר היסטוריה ארוכה בתחום. אין פירוש הדבר כמובן שמדובר במכשיר לא טוב, חלילה.
תהנה, זה מה שחשוב.
עוד לא קיבלתי אותו,אבל מה בנוגע לנתונים יבשים?
האם לדעתך הוא יתאים לרמקולים?
הרמקולים הם רמקולים רצפתיים
הרמקולים הם רמקולים רצפתיים
על פניו, הנתונים היבשים נראים כמתאימים לרמקולים שלך.
אבל ! את מידת ההתאמה תוכל לדעת רק לאחר חיבור המגבר לרמקולים במציאות.
קשה לנבא רק על סמך נתונים תיאורטים.
ככלל, עדיף ואפילו חובה, לשמוע את המגבר מחובר לרמקולים לפני הקניה.
אבל ! את מידת ההתאמה תוכל לדעת רק לאחר חיבור המגבר לרמקולים במציאות.
קשה לנבא רק על סמך נתונים תיאורטים.
ככלל, עדיף ואפילו חובה, לשמוע את המגבר מחובר לרמקולים לפני הקניה.
ליאור
יש לי את המגבר הזה והא אף מופיע בגלריית התמונות שלי.
המגבר מאוד מוזיקלי מתמקד יותר במיד ובגבוהים ופחות בבאס.
נישמע מאוד דומה באופי למגברי מנורות (הרמוניה שניה) וגם התאורה בבורר המקורות בצבע צהוב כתום.
הוא תוצרת יפאן ולא סין העממית.
כדי להנות ממינו בבאס צריך לבחור רמקולים עים שיורדים לתדר נמוך במיוחד או להשתמש בכיוון הבאס.
יש למגבר כח מטורף.... גם העוצמה נוראית אתה לא תחשוב שהיא חזקה כי הוא לא ניכנס לעיווט כל שהוא.
תישמע את המגבר לפני הקניה כל מגבר נישמע שונה עים כל רמקול...
בכל אופן המגבר הזה לא מאכזב ברמת מחיר שלא.
והוא מהבודדים שיש לא יציאת B-AMP
ויטלי שמה אותו אצלי ויכול גם לחוות דעה.
דן
המגבר מאוד מוזיקלי מתמקד יותר במיד ובגבוהים ופחות בבאס.
נישמע מאוד דומה באופי למגברי מנורות (הרמוניה שניה) וגם התאורה בבורר המקורות בצבע צהוב כתום.
הוא תוצרת יפאן ולא סין העממית.
כדי להנות ממינו בבאס צריך לבחור רמקולים עים שיורדים לתדר נמוך במיוחד או להשתמש בכיוון הבאס.
יש למגבר כח מטורף.... גם העוצמה נוראית אתה לא תחשוב שהיא חזקה כי הוא לא ניכנס לעיווט כל שהוא.
תישמע את המגבר לפני הקניה כל מגבר נישמע שונה עים כל רמקול...
בכל אופן המגבר הזה לא מאכזב ברמת מחיר שלא.
והוא מהבודדים שיש לא יציאת B-AMP
ויטלי שמה אותו אצלי ויכול גם לחוות דעה.
דן
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
TASCAM,
ראיתי שיש למגבר יציאות pre-out וגם p.direct.
האם זה משמש כדי להפוך את המגבר(בשילוב עם איזשהו מעבד קול) למערכת קולנוע ביתית?
ואם כן, איך בדיוק מתבצע החיבור? כלומר איך מחברים את מעבד הקול למגבר ולשאר הרמקולים?(אחוריים,קדמיים וכו')
ראיתי שיש למגבר יציאות pre-out וגם p.direct.
האם זה משמש כדי להפוך את המגבר(בשילוב עם איזשהו מעבד קול) למערכת קולנוע ביתית?
ואם כן, איך בדיוק מתבצע החיבור? כלומר איך מחברים את מעבד הקול למגבר ולשאר הרמקולים?(אחוריים,קדמיים וכו')
המגבר יכול לשמש גם כ POWER עצמאי ל 2ערוצים....
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
מחיר מגבר חדש כזה כ 5500 ש"ח ולשם שינוי זה מחירו האמיתי בחנויות.
http://zap.co.il/model.asp?model_id=5854
יש בזאפ גם מגבר מ "תצוגה" מרוטש ומעוך בצד אחד... אבל מחירו 4600 בלבד.
דן
http://zap.co.il/model.asp?model_id=5854
יש בזאפ גם מגבר מ "תצוגה" מרוטש ומעוך בצד אחד... אבל מחירו 4600 בלבד.
דן
רב סרן-רועי קליין.
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
לדנון יש היסטוריה, ארוכה, ומכובדת.
להיסטוריה של דנון - http://usa.denon.com/History.asplogankungfu כתב: .......דנון באופן כללי חברה מכובדת מאוד בתחום הרסיברים, אך בתחום הסטריאו אין לה עדיין מקום של כבוד בשל היעדר היסטוריה ארוכה בתחום. אין פירוש הדבר כמובן שמדובר במכשיר לא טוב, חלילה....
מה הדגם המדוייק של הרמקולים ?
לדעתי כאן אתה בחסרון שכן ע"פ תאור ה 4 אום אני מניח שמדובר בדגם העשוי מאלומיניום בצורת כנף משוכה לאחור . נכון ?
אם כן אזי אילו רמקולים יחסית בעייתים, קשים להנעה ולא מתאימים למוסיקה לדעתי - מנסיון.
עברתי דרך רמקולים רבים אחריהם כולם היו טובים יותר לטעמי והאחרון - TREIANGLE CILEUSE לוקח את כולם בגדול.
בקיצור להערכתי הבעיה היא הרמקולים ולא המגבר.
אם כן אזי אילו רמקולים יחסית בעייתים, קשים להנעה ולא מתאימים למוסיקה לדעתי - מנסיון.
עברתי דרך רמקולים רבים אחריהם כולם היו טובים יותר לטעמי והאחרון - TREIANGLE CILEUSE לוקח את כולם בגדול.
בקיצור להערכתי הבעיה היא הרמקולים ולא המגבר.
לא, זה לא הדגם...
יש לי דגם אחר, רכשתי אותם לפני 8 שנים בערך...
הם בצבע שחור,פשוט מרובעות בלי שטיקים למיניהם...
הם בצבע שחור,פשוט מרובעות בלי שטיקים למיניהם...
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא כתבתי שלדנון אין היסטוריה ארוכה. הכוונה היתה לתחום מגברי הסטריאו. וגם אם בעבר הם עשו כאלה, היסטוריה ארוכה מבחינתי לפחות פירושה גם
מבחר רב של דגמים לאורך זמן. לא זכור לי ששמעתי כמעט אי פעם על מגברי סטריאו של דנון[/b] באתרי ביקורת, פורומים וכו'. לפעמים כן, אבל מעט מאוד.
מבחר רב של דגמים לאורך זמן. לא זכור לי ששמעתי כמעט אי פעם על מגברי סטריאו של דנון[/b] באתרי ביקורת, פורומים וכו'. לפעמים כן, אבל מעט מאוד.