itzik_vip כתב:ממליץ לכם מאוד לקפוץ לבית הקפה ''פרס קפה'' בבית העיתונאים בת"א
הם מוכרים שם קפה מאורו, אני ממש אהבתי שתיתי אספרסו וקפוצ'ינו והיה תענוג
קפה טוב מצריך בריסטה מיומן, הבריסטה: אלחו הארגנטינאי עשה את העבודה מעל ומעבר
''פרס קפה'' (נני) הם הייבואנים של ר'נצילו ו- Motta בנוסף לבית קפה הם מוכרים שם מכונות קפה, ציוד נלווה וכו'...
ייצא לי להיות שם פעמיים בשבועיים האחרונים מכיוון ששלחתי את הסילביה לטיפול נמרץ הלך למסכנה הגוף חימום.
השירות שלהם (נני, פרס קפה) היה מעולה ומהיר תודות לרועי ''מפרס קפה'' ואלכס מנני
נחזור לאלחו, שאספתי את המכונה מתיקון נשארתי במקום לדבר רבות עם אלחו על עולם הקפה אלחו הדגים לי באדיבות רבה איך הוא משתמש במכונת הסילביה ובמיוחד על הקצפה נכונה
כיף לדבר עם בריסטה שאוהב את העבודה שלו
אני עוד אחזור לשם בקרוב....
...
אז גם אני הייתי שם היום וקיבלתי הדרכה מאלפת על הסילביה מרועי שהיה מאוד אדיב ונחמד (תודה לאלכס מנני).
מה שמעניין הוא שרועי עובד אחרת ממה שלמדתי עד היום, קודם הקצפה, לאחר מכן ניקוי צינורית ההקצפה ובסוף החליטה.
יצא קפה מדהים! כבר הייתי על סף יאוש לפני כן, חשבתי שהסיפורים על הסילביה מוגזמים, אבל רועי הצליח להוציא בקלות מהסילביה קפה משובח ברמה של בית קפה מהטובים שיש, הוא אפילו הסכים לכוון לי את מטחנת הלילית שלי, למרות שהיא לא מוצר שנני מיבאים.
חבל רק שבבית לא הצלחתי לשחזר את הטעם (גם הייתי צריך לכייל את המטחנה מחדש מפני שמשום מה הייתה לי זרימה הרבה יותר מהירה מאשר בבית הקפה לאחר הכיוון של רועי) למרות שהשתמשתי באותו סוג קפה והצלחתי להגיע לזרימה יפה של זנב עכבר.
מעניין אם זה קשור לעובדה שאני עדיין משתמש בטמפר שהגיע עם המכונה, או להקצפת החלב שלי שהיא לא מהמוצלחות שיש.
שוב תודה לאלכס ורועי מנני.