קניתם משחק יד שנייה? EA רוצה שתשלמו על משחק הרשת
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
http://www.bit-tech.net/news/gaming/201 ... tiplayer/1
EA החליטו שאם תשחקו במשחק הרשת בעותק שרכשתם יד שנייה, תתבקשו לשלם על התענוג 10 דולר. Tiger Woods PGA Tour 11 הוא המשחק הראשון שנוקט בשיטה הזו, אך EA ציינו שכל משחקיה לקונסולות יעברו לשיטה הזו בקרוב. לקוח שרכש משחק חדש יקבל קוד הרשמה שיאפשר לו לשחק חינם במשחק הרשת בעוד שלקוח שרכש יד שנייה יאלץ לשלם 10 דולר על הקוד.
צעד זה הוא תוספת לצעדים שכבר נקטה בחרה במשחקים כגון Battlefield: Bad Company 2, Dragon Age: Origins ו Mass Effect 2 בהם מי שרוכש את המשחק יד שנייה מנוע מלהוריד תוספת/DLC שמקבלים עם רכישת המשחק.
EA החליטו שאם תשחקו במשחק הרשת בעותק שרכשתם יד שנייה, תתבקשו לשלם על התענוג 10 דולר. Tiger Woods PGA Tour 11 הוא המשחק הראשון שנוקט בשיטה הזו, אך EA ציינו שכל משחקיה לקונסולות יעברו לשיטה הזו בקרוב. לקוח שרכש משחק חדש יקבל קוד הרשמה שיאפשר לו לשחק חינם במשחק הרשת בעוד שלקוח שרכש יד שנייה יאלץ לשלם 10 דולר על הקוד.
צעד זה הוא תוספת לצעדים שכבר נקטה בחרה במשחקים כגון Battlefield: Bad Company 2, Dragon Age: Origins ו Mass Effect 2 בהם מי שרוכש את המשחק יד שנייה מנוע מלהוריד תוספת/DLC שמקבלים עם רכישת המשחק.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא מבין למה לדחוף את האנשים לפיראטיות, זו בדיוק ההתנהגות שדוחפת לכך, או לחלופין - לקנות משחקים של מתחרים.
בינינו ד"א - המחירים של חלק מהמשחקים כ"כ נמוכים - שלא שווה למכור, רק לקנות חדש.
בינינו ד"א - המחירים של חלק מהמשחקים כ"כ נמוכים - שלא שווה למכור, רק לקנות חדש.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מבחינת החברות האלה כשאתה קונה משחק אתה בעצם קונה קניין רוחני ולא משהו "גושמי".
אבל מצד שני הן סותרות את עצמן מכיוון ששאם נשרט לי הדיסק בצורה שהמכשיר לא קורא אותו (או לחילופין - נשבר הדיסק), אז הייתי רוצה אפשרות לקבל עותק חדש של הדיסק (ללא קופסא/עטיפה/ספר וכו') במחיר של עלות משלוח בלבד - כמובן שהם יכולים לקבל את העותק הלא תקין בחזרה.
אבל מצד שני הן סותרות את עצמן מכיוון ששאם נשרט לי הדיסק בצורה שהמכשיר לא קורא אותו (או לחילופין - נשבר הדיסק), אז הייתי רוצה אפשרות לקבל עותק חדש של הדיסק (ללא קופסא/עטיפה/ספר וכו') במחיר של עלות משלוח בלבד - כמובן שהם יכולים לקבל את העותק הלא תקין בחזרה.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
מדובר פה על EA SPORTS, כלומר חטיבת משחקי הספורט של החברה. לא היה רשום על החטיבות השונות של EA. בעיני זו ממש חוצפה. EA מפתחת את המשחק בשנה הראשונה שהקונסולה יוצאת ואז רק עושה שינויים ושיפורים קלילים. בשביל רשימה מעודכנת של נתונים ושחקנים ושינויים מינוריים הם דורשים 60 דולר, ועכשיו בנוסף 10 דולר ממי שקונה יד שניה? הם עושים מספיק רווח על המכירה הראשונה ומיקרוסופט וסוני צריכות להתערב ולא לאשר את זה על הקונסולות שלהן. מדובר פה בניצול נוראי של מערכת החנויות והאון ליין של הקונסולות.
המהלך יהיה לגיטימי אם ורק אם EA תמכור את המשחקים במחיר מוזל ב10 דולר, ומי שרוצה און ליין יכול לקנות את הקוד באתר של EA או בחנויות.
יש לי הרגשה שהמהלך הזה ידפוק את EA בצורה נוראית עם מרד צרכנים. יהיה הרבה יותר קשה למכור את המשחקים אם אנשים יצטרכו לשלם עוד כסף לEA בשביל לשחק בהם און ליין, אז אני בספק שזה יחזיק יותר משנה.
המהלך יהיה לגיטימי אם ורק אם EA תמכור את המשחקים במחיר מוזל ב10 דולר, ומי שרוצה און ליין יכול לקנות את הקוד באתר של EA או בחנויות.
יש לי הרגשה שהמהלך הזה ידפוק את EA בצורה נוראית עם מרד צרכנים. יהיה הרבה יותר קשה למכור את המשחקים אם אנשים יצטרכו לשלם עוד כסף לEA בשביל לשחק בהם און ליין, אז אני בספק שזה יחזיק יותר משנה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מהלך הזוי וחצוף.
לפעמים הרעיונות שצצים לחברות האלה בראש פשוט מדהימים אותי.
לפעמים הרעיונות שצצים לחברות האלה בראש פשוט מדהימים אותי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
מצאו עוד דרך להרוויח כסף...
בתור קונה אדוק של "FIFA" יד ראשונה ל PS3 אני לא חושב שזה יפריע לי,
אבל עצם העובדה שאני מעדכן את המהדורות כשיוצאות חדשות כל שנה ומכור את הקודמות לשוק המשומשים
זה פשוט "ידפוק" אותי חזק!
עוד SIDE EFFECT הוא שהם עלולים (בתחום הספורט) להפסיד נתח רציני לקונמי עם מהדורות ה PES שלהם והכדורסל בהתאמה - שלא לדבר על זה שקונמי מבטיחים שה PES הבא יהיה קפיצת מדרגה מטורפת ממה שיש היום (ודי מאכזב)
http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=228102
אבל עצם העובדה שאני מעדכן את המהדורות כשיוצאות חדשות כל שנה ומכור את הקודמות לשוק המשומשים
זה פשוט "ידפוק" אותי חזק!
עוד SIDE EFFECT הוא שהם עלולים (בתחום הספורט) להפסיד נתח רציני לקונמי עם מהדורות ה PES שלהם והכדורסל בהתאמה - שלא לדבר על זה שקונמי מבטיחים שה PES הבא יהיה קפיצת מדרגה מטורפת ממה שיש היום (ודי מאכזב)
http://forums.pesfan.com/showthread.php?t=228102
אתה יודע שזה תקף לכל הקונסולות , ואם אתה משתמש בצרובים ומשחק ברשמת אז גם ככה ימי הקונסולה שלך ספורים . . .yigal33 כתב:עוד סיבה טובה למה יש לי גם אקס בוקס...
לגבי מרד צרכנים - אף אחד לא יעשה פה מרד צרכנים כי האנשים שאמורים לעשות מרד צרכנים הם אלה שקונים את
המשחק כשהוא חדש ולהם זה גם ככה לא משנה .
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
...
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... a-bad-idea
בסקר שנערך 83 אחוז מהלקוחות ענו שלדעתם זה רעיון לא טוב.
בסקר שנערך 83 אחוז מהלקוחות ענו שלדעתם זה רעיון לא טוב.
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... -go-online
ב THQ ראו כי טוב וגם הם קופצים על העגלה. נורא. מזל שאני אישית לא מתחבר למשחקי רשת.
ב THQ ראו כי טוב וגם הם קופצים על העגלה. נורא. מזל שאני אישית לא מתחבר למשחקי רשת.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
עשו את החיים הרבה יותר קלים לפיראטים. צרוב עותק - רוצה לשחק און ליין - שלם 5 דולר.
אחלה - אני אשלם X כסף על המשחק + חמש דולר.
מדהים איך כל ההגנות שבעולם פשוט דופקות אותי כצרכן הוגן. מדהים.
ואם זה נעשה במטרה להרוויח עוד כסף - הדימוי שלי לחברה האלו זה קבצן שנוסע ביגואר ועוד יש לו חוצפה לפשוט יד.
אחלה - אני אשלם X כסף על המשחק + חמש דולר.
מדהים איך כל ההגנות שבעולם פשוט דופקות אותי כצרכן הוגן. מדהים.
ואם זה נעשה במטרה להרוויח עוד כסף - הדימוי שלי לחברה האלו זה קבצן שנוסע ביגואר ועוד יש לו חוצפה לפשוט יד.
Vocare Ad Regnum
-
Huber
- חבר במועדון HT

http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2010/ ... s-better/1
[left]that the video game industry is the most profitable of all entertainment sectors – outdoing film and music with ease.[/left]
[left]that the video game industry is the most profitable of all entertainment sectors – outdoing film and music with ease.[/left]