בזה הרגע קניתי POPCORN C200 ב EBAY
ראשית מקווה שעשיתי בחירה טובה...
קניתי את הדגם עם הרדיסק פנימי 320 גיגה וכן קורא בלוריי.
הכל יחד 456$.
האם יש מכס או רק מע"מ על המוצר ?
קניתי מוצר משומש בן חודש האם יש לזה משמעות עבור המכס אם יש כזה?
עכשיו חסר לי רק NAS....
תודה
קניתי את הדגם עם הרדיסק פנימי 320 גיגה וכן קורא בלוריי.
הכל יחד 456$.
האם יש מכס או רק מע"מ על המוצר ?
קניתי מוצר משומש בן חודש האם יש לזה משמעות עבור המכס אם יש כזה?
עכשיו חסר לי רק NAS....
תודה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
קודם כל, תתחדש!
מוצר נהדר, אני משתמש בו באופן קבוע ואני מאוד מרוצה.
בקרוב הוא אמור לקבל עדכון משמעותי שיכלול ממשק ייחודי וג'וקבוקס מובנה.
על מוצר כזה יש מכס וגם מע"מ, סה"כ סביבות 32%.
אני לא יודע מה המדיניות לגבי מוצר משומש...
תבדוק את הנושא כדי שלא יהיו לך הפתעות.
כמו שארז ציין, המחיר נשמע מעט יקר, מוצר חדש מהחברה יעלה כ-1,800 ש"ח (כולל מיסים ושליח עד הבית).
אמנם המחיר שהוזכר לא כולל נגן וכונן, אך ניתן להשיג אותם בארץ בכ-300 ש"ח (כל אחד).
מוצר נהדר, אני משתמש בו באופן קבוע ואני מאוד מרוצה.
בקרוב הוא אמור לקבל עדכון משמעותי שיכלול ממשק ייחודי וג'וקבוקס מובנה.
על מוצר כזה יש מכס וגם מע"מ, סה"כ סביבות 32%.
אני לא יודע מה המדיניות לגבי מוצר משומש...
תבדוק את הנושא כדי שלא יהיו לך הפתעות.
כמו שארז ציין, המחיר נשמע מעט יקר, מוצר חדש מהחברה יעלה כ-1,800 ש"ח (כולל מיסים ושליח עד הבית).
אמנם המחיר שהוזכר לא כולל נגן וכונן, אך ניתן להשיג אותם בארץ בכ-300 ש"ח (כל אחד).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תתחדש ותהנה!
לצערך הרב - ככל הידוע לי - משומש או לא - יש מכס.
השאלה הגדולה היא על כמה הוא הצהיר שהמוצר שווה - ואיך הוא שולח אותו.
לצערך הרב - ככל הידוע לי - משומש או לא - יש מכס.
השאלה הגדולה היא על כמה הוא הצהיר שהמוצר שווה - ואיך הוא שולח אותו.
למה אתם מציינים שהמחיר יקר ?
1800 ש"ח מהיצרן = 476 $ לפי 3.8
כונן 2.5 320 גיגה של היטאצי עולה כ 100 $
כונן בלו ריי גם כן 100$
ערכת שלט IR עוד כמה עשרות דולרים
סה"כ 700$ לא פחות.
נניח שאדרש לשלם מכס ומע"מ על סכום של 300$ (שהרי אנשי המכס לא מכירים את התוספות..)אזי אדרש לשלם 100$.
סה"כ העיסקה תעלה לי 456+100=556 שהם חיסכון של 150 דולר ע"פ החישוב שלי.
היכן אני טועה ?
ובכל מקרה מקווה שעשיתי בחירה נכונה בהבט סוג המזרימדיה שבחרתי לקנות.
כונן 2.5 320 גיגה של היטאצי עולה כ 100 $
כונן בלו ריי גם כן 100$
ערכת שלט IR עוד כמה עשרות דולרים
סה"כ 700$ לא פחות.
נניח שאדרש לשלם מכס ומע"מ על סכום של 300$ (שהרי אנשי המכס לא מכירים את התוספות..)אזי אדרש לשלם 100$.
סה"כ העיסקה תעלה לי 456+100=556 שהם חיסכון של 150 דולר ע"פ החישוב שלי.
היכן אני טועה ?
ובכל מקרה מקווה שעשיתי בחירה נכונה בהבט סוג המזרימדיה שבחרתי לקנות.
קבלתי סוף סוף את ה POPCORN C200
ראשית המוצר נראה במציאות טוב משחשבתי, הפנל הקדמי נראה טוב ועשוי מאלומיניום איכותי.
גירסת הפירמוור 02-02-100428-19-POP-408-000
המוצר עובד טוב ובכל זאת מספר דברים :
1. אם אני מכבה בלחיצה קצרה ובודדה המכשיר עובר לצבע אדום(הנורה) אבל ההרדיסק בפנים ממשיך להסתובב. מעין סטאנדבי ??? זה נכון ? רק בלחיצה ארוכה הוא באמת נכבה אבל אז ההדלקה ארוכה-כ 30 שניות. מה לעשות ? להשאיר את המכשיר חצי עובד 24 שעות ?
2. יש לי את שתי ערכות השלטים. אם מחברים את כבל השליטה באמצעות ה IR אזי השליטה באמצעות שלט ה RF מתבטלת. מדוע ?
3. השליטה באמצעות שלט ה RF איטית מעט ומעצבנת, כאילו נדרש ללחוץ חזק כדי שיקרה מה שרוצים.
4. כונן הבלורי הפנימי שלי הוא LIGHTON 104.8 3. נגון הבלו ריי מתבצע חלק כולל התפריטים אבל ניגון DVD רגיל מוגן ע"י אזורים ונדרש להחליפו בעזרת STOP ומספרים. לא מצאתי גרסת RC1 לנ"ל. יש למשהו?
5. השלטים בלילה פחות טובים משחשבתי - אומנם מוארים אבל התאורה כזאת שלא רואים את הכיתוב מעל הלחצן שכן האור מסנוור.
בנוסף יש המון אפליקציות NMT מהי המלצתכם להתקנה ?
תודה
KOBBI
1. אם אני מכבה בלחיצה קצרה ובודדה המכשיר עובר לצבע אדום(הנורה) אבל ההרדיסק בפנים ממשיך להסתובב. מעין סטאנדבי ??? זה נכון ? רק בלחיצה ארוכה הוא באמת נכבה אבל אז ההדלקה ארוכה-כ 30 שניות. מה לעשות ? להשאיר את המכשיר חצי עובד 24 שעות ?
2. יש לי את שתי ערכות השלטים. אם מחברים את כבל השליטה באמצעות ה IR אזי השליטה באמצעות שלט ה RF מתבטלת. מדוע ?
3. השליטה באמצעות שלט ה RF איטית מעט ומעצבנת, כאילו נדרש ללחוץ חזק כדי שיקרה מה שרוצים.
4. כונן הבלורי הפנימי שלי הוא LIGHTON 104.8 3. נגון הבלו ריי מתבצע חלק כולל התפריטים אבל ניגון DVD רגיל מוגן ע"י אזורים ונדרש להחליפו בעזרת STOP ומספרים. לא מצאתי גרסת RC1 לנ"ל. יש למשהו?
5. השלטים בלילה פחות טובים משחשבתי - אומנם מוארים אבל התאורה כזאת שלא רואים את הכיתוב מעל הלחצן שכן האור מסנוור.
תודה
KOBBI
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
גם אני מתפעל ממנו כל יום מחדש רק שבכיוון השלילי , נכון לעכשיו.erezsolan כתב:לגבי המוצר C-200 לדעתי קנית את המוצר הכי נכון.
אני כל יום מתפעל ממנו מחדש....
מזל שלא מכרתי עדין את המיני הקשיש שלי שנותן לי גיבוי .
1. לא מאפשר לשמוע פורמטים חדשים בקבצי M2TS בודדים
2. לא מאפשר להצמיד תרגום לקבצים הבודדים.
3.בניגון פורמטי BD מלאים עם תרגום חיצוני הנ"ל אוהב להתקע לקראת סוף הסרט
4.ניגון BD בתצורת ISO לא תמיד עובד.
5.דרושים הרבה איתחולים על מנת להנות מצפיה רצופה בסרט ללא תקיעות.
אני יודע ,שאפשר להפעיל תוכנות כאלו או אחרות על מנת לעקוף את הבעיות, אבל דחילק כמה אפשר להתקשקש עם הקובץ?
בקיצור מכשיר עם פוטנציאל אבל כרגע עדין לא בשל מספיק לעבודה רציפה ללא תקיעות ובעיות כל רגע.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
Re: קבלתי סוף סוף את ה POPCORN C200
תשובותkobbi כתב:ראשית המוצר נראה במציאות טוב משחשבתי, הפנל הקדמי נראה טוב ועשוי מאלומיניום איכותי.
תודה
KOBBI...
1.במידה והוא לא מתחמם לך יתר על המידה ואתה לא רוצה להמתין הרבה זמן(המלצה שלי היא כן לחכות עד שהוא מבצע אתחול, כי אתה תלמד שעל מנת להנות ממנו דרושים המוןןןןןןןןן איתחולים
2.ככה זה אין מה לעשות. אבל למה אתה צריך שני שלטים בטכנולוגיה שונה בשימוש בו זמנית?
3.אצלי זה עובד מהר וטוב. אולי יש אצלך איזו בעיית קליטה.
4.לא יודע
5.צודק. תעבור לשלט הרמוני ותאפסן את השלטים המקוריים בארון.
בהצלחה והכי חשוב לא להתעצבן כי צפויות לך המון הפתעותתתתתתתתת מעצבנות.
סבלנות(לשדרוגי הקושחות) זה שם המשחק פה.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
Re: קבלתי סוף סוף את ה POPCORN C200
אתה בטוח שחיברת את אנטנת ה RF מאחורי המכשיר? היא קריטית לקליטה טובה של שלט ה RF.kobbi כתב: 3. השליטה באמצעות שלט ה RF איטית מעט ומעצבנת, כאילו נדרש ללחוץ חזק כדי שיקרה מה שרוצים.
KOBBI...
תודה לעונים. לא קבלתי תשובה ל..
ראשית תודה
שנית לא נתקלתי עדיין בכל הבעיות שתארתם שכן ניגנתי דברים בסיסים ולא עסקתי כל בנושא כתוביות.
יש ברשותכם תשובה לגבי אפליקציות מומלצות וקישור להורדה ?
תודה רבה
קובי
שנית לא נתקלתי עדיין בכל הבעיות שתארתם שכן ניגנתי דברים בסיסים ולא עסקתי כל בנושא כתוביות.
יש ברשותכם תשובה לגבי אפליקציות מומלצות וקישור להורדה ?
תודה רבה
קובי