טיול בתי קליה
-
איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
שלום לכולם,
מזה זמן רב שאני וחברי רוצים ללכת ולעשות טיול יקבים בצפון. הבעיה העיקרית היא השילוב הזה שבין אלכוהול לנהיגה שגורם לנו להעדיף להמשיך בחיינו.
ואז זה עלה לי: למה שלא נעשה טיול בין בתי קליה? קפאין ונהיגה הם חברים טובים - תשאלו את נהגי המוניות והמשאיות.
בעצם, הם גם בטח ימליצו על אלכוהול ונהיגה.. הממ. בכל מקרה:
מה אתם אומרים? ואיזה מסלול הייתם ממליצים לעשות?
מזה זמן רב שאני וחברי רוצים ללכת ולעשות טיול יקבים בצפון. הבעיה העיקרית היא השילוב הזה שבין אלכוהול לנהיגה שגורם לנו להעדיף להמשיך בחיינו.
ואז זה עלה לי: למה שלא נעשה טיול בין בתי קליה? קפאין ונהיגה הם חברים טובים - תשאלו את נהגי המוניות והמשאיות.
בעצם, הם גם בטח ימליצו על אלכוהול ונהיגה.. הממ. בכל מקרה:
מה אתם אומרים? ואיזה מסלול הייתם ממליצים לעשות?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
תתחילו כמובן ב"אווא", חיפה על הכביש הראשי, אני מניח שצריך לתאם מראש סיבוב בבית הקליה שצמוד לחנות.
יש גם את אמיגו באזור (קצת יותר צפונה מאווא).
אני מניח שיוסי יוכל לספר על בתי קליה נוספים באזור נצרת ...
תהנו
יש גם את אמיגו באזור (קצת יותר צפונה מאווא).
אני מניח שיוסי יוכל לספר על בתי קליה נוספים באזור נצרת ...
תהנו
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איזה רעיון גדול!!!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
איתןאוהבקפה
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 189
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
חיכיתי להודעה כזאתכפיר_ש כתב:יאללה בואו נעשה טיול מאורגן ונשכור איזה אוטובוס ונשים שלט מקדימה קבוצת HTCAFE![]()
מי יהיה המדריך ?...
NEGRO.
איפה NEGRO,נדמה לי שהסתבכת,אוטובוס שלם מחכה להזמנה שלך.
אווה ואמיגו נדמה לי שלא עובדים בשבת, הבתי קליה האחרים לא נראה לי שהם מרשימים במיוחד מבחינת קליה וציוד, בדרך כלל מדובר בבתי קליה שמתמחים גם בדברים אחרים-תבלינים,פיצוחים וכדומה.
האמת שזה תהליך די משעמם,אם אין ליווי והסברים של בעל ידע רציני בנושא,(שאול מאמיגו,מיכה מאווה בהחלט יכולים להפוך סיור כזה למרתק).
אווה ואמיגו נדמה לי שלא עובדים בשבת, הבתי קליה האחרים לא נראה לי שהם מרשימים במיוחד מבחינת קליה וציוד, בדרך כלל מדובר בבתי קליה שמתמחים גם בדברים אחרים-תבלינים,פיצוחים וכדומה.
האמת שזה תהליך די משעמם,אם אין ליווי והסברים של בעל ידע רציני בנושא,(שאול מאמיגו,מיכה מאווה בהחלט יכולים להפוך סיור כזה למרתק).