בקשר למקרן
מישהו מוכר מקרן Barco 701 Multimedia תלת קרן – CRT ב 3000 ש"ח :
"למבינים בלבד - מקרן ברקו תלת קרן - CRT (שלוש שופרפרות) מדהים לקולנוע ביתי, במחיר מגוחך. צבע ו- Contrast Ratio מדהימים.
המקרן בן 7 ועבד כ- 2000 שעות עבודה (אורך החיים של כל שפורפרת הוא 15,000 שעות). הוחלף לו כרטיס Line Doubler לפני שלוש שנים. מידותיו:
משקל - 38 ק"ג אורך - 70 ס"מ רוחב - 55 ס"מ גובה - 28 ס"מ(בחלק של העדשות).
המקרן מגיע עם מתלה לתקרה שנבנה לו במיוחד".
האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת לי חו"ד עליו???
האם זהו מקרן שמציג hd ??? באילו רזולוציות ???
האם המחיר שווה(3000 ש"ח)???
באיזה חיבור ניתן לחברו למחשב ???
yo0924
"למבינים בלבד - מקרן ברקו תלת קרן - CRT (שלוש שופרפרות) מדהים לקולנוע ביתי, במחיר מגוחך. צבע ו- Contrast Ratio מדהימים.
המקרן בן 7 ועבד כ- 2000 שעות עבודה (אורך החיים של כל שפורפרת הוא 15,000 שעות). הוחלף לו כרטיס Line Doubler לפני שלוש שנים. מידותיו:
משקל - 38 ק"ג אורך - 70 ס"מ רוחב - 55 ס"מ גובה - 28 ס"מ(בחלק של העדשות).
המקרן מגיע עם מתלה לתקרה שנבנה לו במיוחד".
האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת לי חו"ד עליו???
האם זהו מקרן שמציג hd ??? באילו רזולוציות ???
האם המחיר שווה(3000 ש"ח)???
באיזה חיבור ניתן לחברו למחשב ???
yo0924
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
חשוב לציין שמקרים מסוג זה מיועדים לחיבור למחשב או מקורות אנלוגיים.
מקרני 7" יכולים להקרין HD, אם כי לא רצוי 1080P, רזולוצית ביניים כמו 960P או 720P יכולים לעבוד לא רע.
אם תרצה לחבר למקורות HD "רשמיים" תאלץ לנסות ולמצוא מכשירים שמורידים הגנת HDCP.
מכיוון שכל המכשירים הרשמיים ידרשו חיבורים דיגיטליים, ללא מכשיר כזה לא תוכל להציג מהם תמונה.
מקרני 7" יכולים להקרין HD, אם כי לא רצוי 1080P, רזולוצית ביניים כמו 960P או 720P יכולים לעבוד לא רע.
אם תרצה לחבר למקורות HD "רשמיים" תאלץ לנסות ולמצוא מכשירים שמורידים הגנת HDCP.
מכיוון שכל המכשירים הרשמיים ידרשו חיבורים דיגיטליים, ללא מכשיר כזה לא תוכל להציג מהם תמונה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ראית פעם מקרן כזה?
זה מקרן מאוד גדול.
התקנה שלו וכיוון שלו חייב להיעשות ע"י בעל מקצוע (לא זול).
אם אני לא טועה זה מקרן 7" מה שאומר שיותר מ-720P יהיה מאוד בעייתי להוציא ממנו.
חיבורים הם אנלוגיים (RGBHV או קומפוננט) ולכן כל חומר HD יוכל לבוא רק ממחשב או מנגן שעושה UPSCALING.
אישית, לא הייתי נכנס להרפקתה כזו, למרות המחיר הכביכול מגוחך.
העיניין הוא פה, ההתקנה, הגודל שלו, הגיל שלו ואי תאימות לחיבורים דיגיטליים (HDCP).
שווה להתייעץ עם רומן או Rittberg שהם המומחים האמיתיים לעינייני מקרני CRT....
זה מקרן מאוד גדול.
התקנה שלו וכיוון שלו חייב להיעשות ע"י בעל מקצוע (לא זול).
אם אני לא טועה זה מקרן 7" מה שאומר שיותר מ-720P יהיה מאוד בעייתי להוציא ממנו.
חיבורים הם אנלוגיים (RGBHV או קומפוננט) ולכן כל חומר HD יוכל לבוא רק ממחשב או מנגן שעושה UPSCALING.
אישית, לא הייתי נכנס להרפקתה כזו, למרות המחיר הכביכול מגוחך.
העיניין הוא פה, ההתקנה, הגודל שלו, הגיל שלו ואי תאימות לחיבורים דיגיטליים (HDCP).
שווה להתייעץ עם רומן או Rittberg שהם המומחים האמיתיים לעינייני מקרני CRT....
תודה אבל...
או קיי לפי מה שהבנתי עד עכשיו:
המכשיר מוציא עד 720P(כולל)
ההתקנה שלו מסובכת ויקרה(חיסרון)
אפשר לחברו רק למקורות אנאלוגיים(אין לי מושג מה זה אומר)?
הדרישות שלי מהמכשיר הם:
חיבורו למחשב ועבודה ברזולוציה של 1024*1280(הצגת משחקים והצגת סרטים מכונן ה dvd שבמחשב או מה hard disc).
חיבורו לממיר "yes", בעיקר לאירועי ספורט (המונדיאל קרב ובא וגם גמר ליגת האלופות, שלא לדבר על הפיינל פור בכדורסל...).
כרגע אני לא ממש מתעניין במדיה רבה ב HD ולכן אם הוא מוציא לי 720P זה בסדר.
בעתיד חיבור לרסיבר או מגבר סטריאו(אם אפשרי).
האם מישהו יכול להגיד לי אם יש מגבלה על אחד מן הדברים שרשמתי פה.
בתודה ,
yo0924
המכשיר מוציא עד 720P(כולל)
ההתקנה שלו מסובכת ויקרה(חיסרון)
אפשר לחברו רק למקורות אנאלוגיים(אין לי מושג מה זה אומר)?
הדרישות שלי מהמכשיר הם:
חיבורו למחשב ועבודה ברזולוציה של 1024*1280(הצגת משחקים והצגת סרטים מכונן ה dvd שבמחשב או מה hard disc).
חיבורו לממיר "yes", בעיקר לאירועי ספורט (המונדיאל קרב ובא וגם גמר ליגת האלופות, שלא לדבר על הפיינל פור בכדורסל...).
כרגע אני לא ממש מתעניין במדיה רבה ב HD ולכן אם הוא מוציא לי 720P זה בסדר.
בעתיד חיבור לרסיבר או מגבר סטריאו(אם אפשרי).
האם מישהו יכול להגיד לי אם יש מגבלה על אחד מן הדברים שרשמתי פה.
בתודה ,
yo0924
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
עפר,
מדובר במקרן 7" עם פוקוס אלקטרו-סטטי. אף על פי שהוא תומך ברזולוצית HD תהיה בעייה רצינית להריץ אותו על רזולוציה זו.
ה-RGB Bandwith של המקרן הוא 45Mhz, לפי מה שאני זוכר זה נמוך מדי להעברה של רזולוצית HD.
בנוסף, גם אם היה לטנק הנ"ל Bandwith מתאים להעברת אות RGB ברזולוצית HD ותעביר לו רזולוציה כזו, יהיה ניתן להבחין בקלי קלות ב-Scan lines (בגלל היעדר פוקוס אלקטרו מגנטי אם איני טועה).
ד"א, קיים מודול HDMI לברקו, אני לא יודע אם יש גם ל-701 אבל ל-Graphics 1209S קיים אחד כזה.
"חיבורו למחשב ועבודה ברזולוציה של 1024*1280(הצגת משחקים והצגת סרטים מכונן ה dvd שבמחשב או מה hard disc)." - לא אפשרי. גם לפי ה-Specs, גם בגלל ה-RGB Bandwith וגם אם 2 הבעיות האלו יעלמו (מה שטכנית לא יכל לקרות בשום מצב) אופי התמונה לא ימצא חן בעיניך ברזולוציות כאלה.
"חיבורו לממיר "yes", בעיקר לאירועי ספורט (המונדיאל קרב ובא וגם גמר ליגת האלופות, שלא לדבר על הפיינל פור בכדורסל...)" - יתכן ודווקא אפשרי
"כרגע אני לא ממש מתעניין במדיה רבה ב HD ולכן אם הוא מוציא לי 720P זה בסדר." - ה-RGB Bandwith לא יאפשר לו אפילו לקבל 720P.
בקיצור, אני חושב שלא סתם המקרן מוצע למכירה במחיר הזה.
למפרטים טכניים של מקרני CRT:
http://www.curtpalme.com/PJSpecs.htm
להסברים, מדריכים ומידע נוסף בנושא:
http://www.curtpalme.com
מדובר במקרן 7" עם פוקוס אלקטרו-סטטי. אף על פי שהוא תומך ברזולוצית HD תהיה בעייה רצינית להריץ אותו על רזולוציה זו.
ה-RGB Bandwith של המקרן הוא 45Mhz, לפי מה שאני זוכר זה נמוך מדי להעברה של רזולוצית HD.
בנוסף, גם אם היה לטנק הנ"ל Bandwith מתאים להעברת אות RGB ברזולוצית HD ותעביר לו רזולוציה כזו, יהיה ניתן להבחין בקלי קלות ב-Scan lines (בגלל היעדר פוקוס אלקטרו מגנטי אם איני טועה).
ד"א, קיים מודול HDMI לברקו, אני לא יודע אם יש גם ל-701 אבל ל-Graphics 1209S קיים אחד כזה.
"חיבורו למחשב ועבודה ברזולוציה של 1024*1280(הצגת משחקים והצגת סרטים מכונן ה dvd שבמחשב או מה hard disc)." - לא אפשרי. גם לפי ה-Specs, גם בגלל ה-RGB Bandwith וגם אם 2 הבעיות האלו יעלמו (מה שטכנית לא יכל לקרות בשום מצב) אופי התמונה לא ימצא חן בעיניך ברזולוציות כאלה.
"חיבורו לממיר "yes", בעיקר לאירועי ספורט (המונדיאל קרב ובא וגם גמר ליגת האלופות, שלא לדבר על הפיינל פור בכדורסל...)" - יתכן ודווקא אפשרי
"כרגע אני לא ממש מתעניין במדיה רבה ב HD ולכן אם הוא מוציא לי 720P זה בסדר." - ה-RGB Bandwith לא יאפשר לו אפילו לקבל 720P.
בקיצור, אני חושב שלא סתם המקרן מוצע למכירה במחיר הזה.
למפרטים טכניים של מקרני CRT:
http://www.curtpalme.com/PJSpecs.htm
להסברים, מדריכים ומידע נוסף בנושא:
http://www.curtpalme.com
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
שרשור מרתק על מקרן שכבר נמכר לפני כחודשיים...
אחלה מקרן במגבלות שהחבר'ה ציינו למעלה, מגיע עם Line Doubler פנימי.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

Re: שרשור מרתק על מקרן שכבר נמכר לפני כחודשיים...
Charny, הבנתי שגם אתה חבר במועדון ה-CRTcharny כתב:אחלה מקרן במגבלות שהחבר'ה ציינו למעלה, מגיע עם Line Doubler פנימי....
Runco 933(Nec 6PG Xtra)
מחכה למסך...
יש פה גם Vidikron 40HD ובקרוב אולי כוכב חדש...
הברקו הנדון היה אצלי לבדיקה, הוא במצב מצוין.
נו, מה עם הסוני?
יש פה גם Vidikron 40HD ובקרוב אולי כוכב חדש...
הברקו הנדון היה אצלי לבדיקה, הוא במצב מצוין.
נו, מה עם הסוני?
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

Re: בהצלחה!
כן, יש עליו 3K שעות אבל השפופרות במצב 10 לפי מדד Curt Palme.charny כתב:מצבו טוב?
איזה מסך בחרת?...
ומסך - Da-Lite Model B 84" Video Spectra עם Gain 1.5.
חשבתי ללכת על 100" אבל לא ידעתי אם הסלון יסתדר עם דבר כזה, אז כבר הלכתי על ה-84" והמסך הבא יהיה קבוע כנראה.