חוות דעת על רמקולים וינטאג
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
הרמקולים האלה יוצרו בסוף שנות ה - 60 עד התחלת שנות ה - 70 . רמקולים אנגלים בכלל לא רעים שניתן היה לרכוש או מקוריים או כקיטים להרכבה עצמית (ללא העץ) אצל היבואן שישב אז בחיפה . מעניין אם אלה שברשותך הורכבו מקיט או מקוריים . אלו היו הרמקולים ה"רציניים" הראשונים שלי והם אפילו "ניגנו הרבה בימי שבת בצהריים מוסיקת רוק ופרוג בעוצמות גבוהות למדי ובאיכות צליל מעולה באולם הקולנוע בקיבוץ שבו גרתי אז . היו ימים . בכל אופן שווה להתיעץ עם "אומגה אודיו" ולקבל הצעת מחיר לתיקון . בהצלחה ... 
לו הייתי רוטשילד ...
Re: 100
rin350 כתב:100 שקל!
לחדר עבודה!
לחבר למרנטס 2216
לגאז וקלאסי
תודה....
למיטב זיכרוני ריצ'רד אלן נחשבו ללא רעים כלל בשנות השיבעים.
לדעתי שווה ניסיון תמורת 100 שקלים.
היכן אתה מוצא איש מקצוע שיטפל בהם תמורת 100 שקלים???
100 ש"ח? אני לא הייתי חושב פעמיים: http://images.google.co.il/imgres?imgur ... s%3Disch:1
לכל הפחות איכות הבנייה צריכה להיות טובה שם, ואולי אפילו טובה מאוד. מעניין, תוכל להעלות כמה תמונות נוספות?
לכל הפחות איכות הבנייה צריכה להיות טובה שם, ואולי אפילו טובה מאוד. מעניין, תוכל להעלות כמה תמונות נוספות?
מאוד מעניינים, קח אותם. זו יכולה להיות מציאה לא רעה בכלל, ואם לא תאהב אותם אני אקח אותם ממך ב 100 ש"ח...
הבנייה ואפילו הדרייברים נראים כמו הספנדור וההרבת' מאותה תקופה. האם הקשבת להם? ממבט שטחי והיכרות עם הסוג הזה של הרמקולים (יש לי רוג'רס מאותה תקופה) לא תקבל הרבה באס.
הבנייה ואפילו הדרייברים נראים כמו הספנדור וההרבת' מאותה תקופה. האם הקשבת להם? ממבט שטחי והיכרות עם הסוג הזה של הרמקולים (יש לי רוג'רס מאותה תקופה) לא תקבל הרבה באס.