בעיה אינהרנטית בג'ין (גיליתי חצי תולעת בתפוח)

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
שלח תגובה
coffeeaddict פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 520
שם מלא: איתן שלום
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

אתם מכירים את הדלת שמנקה את איזור הצטברות המוץ ביציאה ממיכל הקליה בג'ין?!! שימו לב שיש לו גומישמונע מכות של מתכת בזכוכית. קראתי מזמן שאחד החסרונות של המכשיר זה הצבע של הגומי הזה...שחור. הסתכלתי על הגומי ווידאתי שהוא יושב הייטב, ואמרתי... לי זה לא יקרה, זה ברור שאם הוא נופל, אין סיכוי שנראה את הגומי הזה בין הפולים, והוא ימצא עצמו נטחן בין יתר הפולים שצבעם חום כהה. היום גיליתי ש...לי זה כן קרה, בין מאות הקילוגרמים של הקפה שניקלה אצלי נפל לו הגומי, וכנראה גם נטחן ונשתה. אז ההמלצה לשיפור הייתה צבע לבן, שיבלוט על רקע הפולים הכהים. בכוונתי להכין תחליף מטפלון, ישמש בולם למכות ויראה הייטב לפני ואחרי הקליה.
בברכה
אדי

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

לא היה טעם מוזר ? אולי עלית על משהו חדש , קפה גומי ? :wink:

coffeeaddict פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

גם אם הוא נטחן, לא קורה לו כלום

שליחה #3 

הגומי הזה עומד בטמפרטורה של 230 מעלות בכל קליה שעוברת אותו. 92 מעלות של חליטת אספרסו, לא אמור לעשות לו מאומה. הנ"ל נטחן, עבר, וטעמו "לא נודע כי בא אל קירבו".

ilanafri
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

בחוברת ההפעלה שקיבלתי עם...

שליחה #4 

הקולה משודכת שקית קטנטנה עם 4 גומיות כאלו למקרים שבדיוק תיארת.
אם שמרת תבדוק ואולי ימזל מזלך. אם לאו אסכים להפרד מאחד הספרים תמורת הטיפ שנתת :-)

coffeeaddict פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

אילן תודה וכל הכבוד

שליחה #5 

אני רכשתי את המכשיר לפני עידן היבוא המסיבי. הובאו ארצה שני מכשירים, ללא קולט המוץ המשוכלל, ללא כתובות בעברית, אך עם ותק רב (היום). היבואן היה יצרן כלשהו של קולי קפה בארץ (יש המונים כאלה אז מסובך לנחש). לאחר בחינת המכשיר הוא טען שזה לא רציני ומסוכן, ואינו רוצה להתעסק עם קולה צעצוע. רכשתי ממנו את הראשון, וגם מכרתי עבורו את השני, ולצערי לא היו שם גומיות spare. אילן תקבל קילו סרדו תמורת הגומיה, כי הייתי אתמול בג'דיידה, ומאגרי הקפה שלי עולים על גדותיהם. אגב אם תחפוץ בתימניבמקום הסרדו גם זה יש לי עוד ~10 קילו, ואשמח לתת.
בברכה
אדי

יוסיסופר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2220
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 193 פעמים

Re: אילן תודה וכל הכבוד

שליחה #6 

coffeeaddict כתב:אני רכשתי את המכשיר לפני עידן היבוא המסיבי. הובאו ארצה שני מכשירים, ללא קולט המוץ המשוכלל, ללא כתובות בעברית, אך עם ותק רב (היום). היבואן היה יצרן כלשהו של קולי קפה בארץ (יש המונים כאלה אז מסובך לנחש). לאחר בחינת המכשיר הוא טען שזה לא רציני ומסוכן, ואינו רוצה להתעסק עם קולה צעצוע. רכשתי ממנו את הראשון, וגם מכרתי עבורו את השני, ולצערי לא היו שם גומיות spare. אילן תקבל קילו סרדו תמורת הגומיה, כי הייתי אתמול בג'דיידה, ומאגרי הקפה שלי עולים על גדותיהם. אגב אם תחפוץ בתימניבמקום הסרדו גם זה יש לי עוד ~10 קילו, ואשמח לתת.
בברכה
אדי
...
תבוא אלי,תחזיר לי את הסווטשירט,ואני אתן לך גומיה.

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”