:כותרת:מילה טובה על שירות...
ראשית, מנהלים, אם זה לא המקום אז אני מתנצל, ואנא העבירו למקום הנכון.
אני רוצה לציין שירות (שאולי נראה סטנדרתי לחלק מהאנשים בתחום המוזיקה, אך ממש לא ככה בתחומים אחרים).
לפני כחודש וחצי קניתי רסיבר אונקיו 503.
שבוע לאחר הקניה כבר התחרטתי ורציתי את ה603.
עקב לחץ בעבודה, ועקב נסיעה לחו"ל למשך 3 שבועות) פניתי אתמול לחנות ושאלתי אם אפשר להחליף לי אותו.
החנות הינה HI FI ברחוב סלמה בתל אביב.
רענן מנהל החנות ללא היסוף ולאחר תוספת של סכום הנראה לי ריאלי הסכים להחליף, למרות שאין ברשותי את האריזה המקורית.
וזה לדעתי שווה ציון לשבח.
ולענין אחר,
תאילנד.....קניון HI FI CENTER......מחירים שממש שווה לקנות משם, לשים בטרולי (רסיבר כמובן) ולשלם מכס של 400 ש"ח לרסיבר, ועדיין יצא 60% מהארץ.
ובכלל לכל חובבי המערכות, קניון מדהים של 6 קומות, חנויות כמו בסרטים פשוט תענוג לאוהבים את זה, החל מראשי כבלים ממליון סוגים ועד לטלויזיות ורמקולים.
אייל
אני רוצה לציין שירות (שאולי נראה סטנדרתי לחלק מהאנשים בתחום המוזיקה, אך ממש לא ככה בתחומים אחרים).
לפני כחודש וחצי קניתי רסיבר אונקיו 503.
שבוע לאחר הקניה כבר התחרטתי ורציתי את ה603.
עקב לחץ בעבודה, ועקב נסיעה לחו"ל למשך 3 שבועות) פניתי אתמול לחנות ושאלתי אם אפשר להחליף לי אותו.
החנות הינה HI FI ברחוב סלמה בתל אביב.
רענן מנהל החנות ללא היסוף ולאחר תוספת של סכום הנראה לי ריאלי הסכים להחליף, למרות שאין ברשותי את האריזה המקורית.
וזה לדעתי שווה ציון לשבח.
ולענין אחר,
תאילנד.....קניון HI FI CENTER......מחירים שממש שווה לקנות משם, לשים בטרולי (רסיבר כמובן) ולשלם מכס של 400 ש"ח לרסיבר, ועדיין יצא 60% מהארץ.
ובכלל לכל חובבי המערכות, קניון מדהים של 6 קומות, חנויות כמו בסרטים פשוט תענוג לאוהבים את זה, החל מראשי כבלים ממליון סוגים ועד לטלויזיות ורמקולים.
אייל
נערך לאחרונה על ידי eyaltir ב 05/04/2006 16:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
רגע אייל לא הבנתי כמה דברים אוליי תסביר
רענן הוא מנהל החנות HI-FI בתאילנד?
מי שקונה בHI-FI בתאילנד מקבל מרענן מתנה טרולי ופתק למכס:מבולבל:
HI-FI נעשתה רשת בינלאומית
בקיצור מצאת יותר זול שם ורענן יצא איתך גבר...
כל הכבוד
מי שקונה בHI-FI בתאילנד מקבל מרענן מתנה טרולי ופתק למכס:מבולבל:
HI-FI נעשתה רשת בינלאומית
בקיצור מצאת יותר זול שם ורענן יצא איתך גבר...
כל הכבוד
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בקשר לכרטיס הטיסה לתאילנד, ובכן, הדברים מכאן לא כל כך נוראים... 
ד"א, בסידני (בניגוד לאירלנד כנראה) אין בכלל אוידיופילים. ואם יש, הם מתחבאים מההמון שמתעניין בעיקר (או רק) בספורט.
בכל החנויות שיצא לי לראות הם מחזיקים רק פירמות מדבקה, ולפעמים כמה ניצנים לא מרגשים כמו הסדרות הנמוכות של b&w ו- mission. הם מאמינים גדלוים מאוד בסטלייטים כאן. חבל.
מוזר, כי האוסטרלים דווקא מאוד מנסים לחקות את בריטניה אפילו עד לרמה הפטטית של הטבעת הפנים של המלכה על כל המטבעות. אבל דווקא בקטע האודיופילי שבריטניה מאוד ידועה בו, אין כאן שום זכר...
ד"א, בסידני (בניגוד לאירלנד כנראה) אין בכלל אוידיופילים. ואם יש, הם מתחבאים מההמון שמתעניין בעיקר (או רק) בספורט.
בכל החנויות שיצא לי לראות הם מחזיקים רק פירמות מדבקה, ולפעמים כמה ניצנים לא מרגשים כמו הסדרות הנמוכות של b&w ו- mission. הם מאמינים גדלוים מאוד בסטלייטים כאן. חבל.
מוזר, כי האוסטרלים דווקא מאוד מנסים לחקות את בריטניה אפילו עד לרמה הפטטית של הטבעת הפנים של המלכה על כל המטבעות. אבל דווקא בקטע האודיופילי שבריטניה מאוד ידועה בו, אין כאן שום זכר...
פרננדו.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
serge כתב:היכן בתיאלנד נמצא המרכז המדובר?...
לא בעיה להגיע לשם..
אתה ניכנס לרחוב הראשי בשם צ'ינג וואה {אם אתה עם רכב קח בחשבון שעשים שם שיפוצים בכביש עדיף ברגל}..
משם אתה לוקח שמאלה לרחוב צ'ונט בו אחרי 100 מטר יש קיוסק ששמו "הקיוסק של ברוך המהגר" ...
אתה יורד מתחת לקיוסק ותראה מולך דלת...
על הדלת יש פתק עם הוראות נסיעה עד לחנות הסטיראו..
תגיד להם שישראל ונמר שלחו אותך..
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
קניון בשם WORLD TRADE CENTERserge כתב:היכן בתיאלנד נמצא המרכז המדובר?...
ממולו יש קניון קטן BIG-C
צמוד לBIG-C יש את הקניון HI FI CENTER.
עוד בחוץ יש "חאפרים" (הלוואי עלינו כאלו) ואם תראה אותם תדע שאתה מסביב לקניון הנ"ל.
דרך אגב, יש שם הכל, חוץ מ................שלטים עם פקודות מקרו.
נמר -לפני שאתה שולח אותו-תן לו תדרוך
תגיד להם שישראל ונמר שלחו אותך..
שם לא כל מוכרת היא מוכרת
ולא כל ליידי היא ליידי..היא בקלות יכולה להיות ליידי בוי
...
כמו הסיסמה של עלה ירוק
"רצינו חשיש-קיבלנו קשיש"
בבחירות הקודמות הם רצו עם הסיסמה
"עלה ירוק או עלה לניידת"
אבל כלום לא עוזר להם
אוליי אם יקבעו את המשרד שלהם לידך יתגשמו
"השאיפות"שלהם