מי יעשה את העבודה השחורה של הUSENET
-
opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שלום לכולם,
יש לי שאלה שאפשר לקרוא לה צרות של עשירים, אני משתמש בNEWSGROUPS ונהנה מכל רגע, אבל הפעולות שצריך לעשות אחרי שהתוכן כבר ירד כמו בדיקת הPAR, הפריסה של התוכן הדחוס (לפעמים פעמיים בגלל הIMAGE ) וההמתנה שיייסימו די מתישות אותי.
רציתי לדעת האם יש דרך אוטומטית שבה המחשב יבצע את הפעולות מיד לאחר ירידת הקבצים ואני אקבל בערב את התכנים מוכנים לצפיה.
אני משתמש בNEWSBIN כתכנת ההורדה אם זה עוזר במשהו.
תודה מראש,
אור
יש לי שאלה שאפשר לקרוא לה צרות של עשירים, אני משתמש בNEWSGROUPS ונהנה מכל רגע, אבל הפעולות שצריך לעשות אחרי שהתוכן כבר ירד כמו בדיקת הPAR, הפריסה של התוכן הדחוס (לפעמים פעמיים בגלל הIMAGE ) וההמתנה שיייסימו די מתישות אותי.
רציתי לדעת האם יש דרך אוטומטית שבה המחשב יבצע את הפעולות מיד לאחר ירידת הקבצים ואני אקבל בערב את התכנים מוכנים לצפיה.
אני משתמש בNEWSBIN כתכנת ההורדה אם זה עוזר במשהו.
תודה מראש,
אור
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: תודה, אתה בטוח שהקישור תקין?
opv כתב:אצלי הוא נפתח כג'יבריש...
אצלי זה עובד (כמו כל מתכנת ממוצע...)
http://salami.li/rarslave-0.1.4b10.zip
-
opv
- חבר מביא חבר

אוקי, הורדתי ומה עכשיו?
כאשר אני לוחץ על הRARSLAVE הוא פותח חלון DOS לשניה וסוגר אותו. מה אני עושה לא נכון?
-
opv
- חבר מביא חבר

טוב, זה היה סתם ענין של ENCODING ועכשיו הקישור שנתת נפתח,
נראה לי שאני אבדוק את התכנה על המחשב בבית בערב.
תודה על העזרה.
תודה על העזרה.
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
באמת צרות של עשירים.
אין איזה פקודת מאקרו שעל הדרך גם ידליק את המקרן, ידליק את הרסיבר ויכוון אותו על ה source המתאים, יוריד את המסך ויסדר את המיסוך החשמלי ליחס הרצוי, יכין פופקורן וכוס קולה ענקית עם קרח על השולחן?
אין איזה פקודת מאקרו שעל הדרך גם ידליק את המקרן, ידליק את הרסיבר ויכוון אותו על ה source המתאים, יוריד את המסך ויסדר את המיסוך החשמלי ליחס הרצוי, יכין פופקורן וכוס קולה ענקית עם קרח על השולחן?
שחר
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

דווקא יש:spacedude כתב:באמת צרות של עשירים.
אין איזה פקודת מאקרו שעל הדרך גם ידליק את המקרן, ידליק את הרסיבר ויכוון אותו על ה source המתאים, יוריד את המסך ויסדר את המיסוך החשמלי ליחס הרצוי, יכין פופקורן וכוס קולה ענקית עם קרח על השולחן?...
"ליזה, סרט"
הערה: לבעלי עוזרת בית פיליפינית בלבד!
התוכנה ninan עושה הכל.
היא מורידה את הקבצים מה Newsgroups (אתה צריך לספק קובץ NZB או מספר פוסט מ newzbin.com). בגרסה האחרונה היא לא מורידה את כל קבצי ה PAR2.
היא בודקת את שלמות הנתונים בסוף ההורדה, אם חסרים בלוקים היא תוריד כמה קבצי PAR2 שצריך על מנת להשלים את הנתונים.
בסוף היא תריץ תיקון ופריסה של ה RAR.
היא מורידה את הקבצים מה Newsgroups (אתה צריך לספק קובץ NZB או מספר פוסט מ newzbin.com). בגרסה האחרונה היא לא מורידה את כל קבצי ה PAR2.
היא בודקת את שלמות הנתונים בסוף ההורדה, אם חסרים בלוקים היא תוריד כמה קבצי PAR2 שצריך על מנת להשלים את הנתונים.
בסוף היא תריץ תיקון ופריסה של ה RAR.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

Re: נשמע מושלם, ניסית אותה?
היא חינמיתopv כתב:יש קישור, האם חינמית וכ'?...
http://ninan.sourceforge.net/
אני משום מה הסתבכתי איתה
-
opv
- חבר מביא חבר

השאלה היא האם ניסית?
גם אני די מרוצה מNEWSBIN אבל אם יש תכנה שתחסוך לי את הטרטור הזה, אז למה לא לנסות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78876
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מסובכת? אחרי שלוקחים 5 דקות להגדיר אותה זה הכי פשוט שיש.
אם יש מנוי ב Newzbin (שעולה בדיוק חצי דולר לשבוע), מאכילים אותה במספר פוסט והיא מספקת בסוף קובץ של סרט/ים פתוח ומתוקן.
עופר:
אפשר גם בלי Newzbin, אתה יכול לתת לה כל קובץ NZB שתרצה, לא משנה מאיפה הבאת אותו.
אני זוכר את הימים שהייתי עובד עם כל התוכנות האחרות. איזה סיוט.
אם יש מנוי ב Newzbin (שעולה בדיוק חצי דולר לשבוע), מאכילים אותה במספר פוסט והיא מספקת בסוף קובץ של סרט/ים פתוח ומתוקן.
עופר:
אפשר גם בלי Newzbin, אתה יכול לתת לה כל קובץ NZB שתרצה, לא משנה מאיפה הבאת אותו.
אני זוכר את הימים שהייתי עובד עם כל התוכנות האחרות. איזה סיוט.