ערוץ 1 הוציא הודעה - המונדיאל לראשונה ב- HD בארץ באפיק 511
- the_crown
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 139
באל ג'זירה המונדיאל עולה 100$ מעבר לדמי המנוי .
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
אם היה לי מנוי שלהם בנוסף למקרן 3D או למסך בגודל 60 אינץ' 3D הייתי בשמחה משלם 100$ נוספים....the_crown כתב:באל ג'זירה המונדיאל עולה 100$ מעבר לדמי המנוי ....
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
עכשיו לדעתי מי שקיבל בהוט ממיר HD למרות שהוא לא רכש מנוי HD (כלומר יש לו איזה שני ערוצים במתנה) יצא בכלל נשכר מכל העניין.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

הורי משום מה קיבלו ביום בהיר אחד ממיר HD בחינם מהוט כולל את כל ערוצי ה-HD בחינם... ואני רק מתלונן עליהם כל היום... ובצדק...Itay_Pollak כתב:עכשיו לדעתי מי שקיבל בהוט ממיר HD למרות שהוא לא רכש מנוי HD (כלומר יש לו איזה שני ערוצים במתנה) יצא בכלל נשכר מכל העניין....
- amiburg
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
לא הוגן שלבעלי ממירי DTT לא יתאפשר לראות את זה ב-HD.
זה ממש לא פתוח לכולם ולא חינם, אם זה רק אפשרי דרך הוט ו-יס, וכמו שמישהו כבר אמר, זו ממש חוצפה שרשות השידור מאפשרת את זה, ומשתפת פעולה עם כוחות הרשע הוט ו-יס
צריך להציף את רשות השידור בתלונות.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
לדעתי אם סוגרים את כל הערוצים אפשר לשדר DTT HD
- מה יש - רק שעה וחצי (או 6) ביום...
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
בימים הראשונים יהיו לנו 6 שעות של כדורגל ביום 
- AVI1961
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
שידורי מונדייאל ב HD
לומר את האמת ...קשה לי להאמין שמשהו במדינה שלנו יינתן בחינם .
בטוח יהיה פה איזה קאטש...
להזכירכם לפני 4 שנים ביקשו 300-400 ש"ח לשידורי המונדייאל בשידורים רגילים וכולם רצו לקנות צלחות פרטיות
( ואני בינהם) .
אז שידורים ב HD חינם ??? נראה לי תמוה...
הלוואי ואתבדה ...
יום טוב לכולם
בטוח יהיה פה איזה קאטש...
להזכירכם לפני 4 שנים ביקשו 300-400 ש"ח לשידורי המונדייאל בשידורים רגילים וכולם רצו לקנות צלחות פרטיות
( ואני בינהם) .
אז שידורים ב HD חינם ??? נראה לי תמוה...
הלוואי ואתבדה ...
יום טוב לכולם
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

איתי,Itay_Pollak כתב:לדעתי אם סוגרים את כל הערוצים אפשר לשדר DTT HD- מה יש - רק שעה וחצי (או 6) ביום...
...
תתחיל להריץ עצומה בעניין ואני החתימה הראשונה שלך...
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
זה אומר גם שהסאונד יהיה 5.1?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

staticx,
משום מה יש לי הרגשה שגם רשות השידור אינה יודעת את התשובה עדיין...
משום מה יש לי הרגשה שגם רשות השידור אינה יודעת את התשובה עדיין...
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
נכון אבל רשות השידור חברה באיגוד השידור האירופאי ופיפא החליטה שבמדינות האלו המונדיאל יהיה פתוח ולכן המחיר הנמוך בו ניתנו הזכויות לערוץ 1.the_crown כתב:באל ג'זירה המונדיאל עולה 100$ מעבר לדמי המנוי ....
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אז שהמדינה תשקיע. נראה לך הגיוני שערוץ ציבורי ישדר בכבלים ולא פתוח לכולם? בטח בהוט וביס חוגגים את המתנה שניתנה להם מהמדינה.pixies כתב:גם רוחב הפס בעמוס עולה כסף....
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

מי אמר שהערוץ לא יהיה פתוח לכולם? בערוץ 1 תוכל לצפות במשחקים אבל באיכות SD נמוכה. משחקים באיכות HD אפשרי כרגע רק באמצעות ממיר HD ולא דרך DTT בגלל רוחב הפס המוגבל.asaf23 כתב:אז שהמדינה תשקיע. נראה לך הגיוני שערוץ ציבורי ישדר בכבלים ולא פתוח לכולם? בטח בהוט וביס חוגגים את המתנה שניתנה להם מהמדינה.pixies כתב:גם רוחב הפס בעמוס עולה כסף.......
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אז שיגדילו את רוחב הפס. גם ככה בקושי יש ערוצים ב-DTT הזה. במדינות אחרות יש עשרות ערוצים וגם ערוצי HD, אז סימן שזה אפשרי. אני לא קונה את הבולשיט הזה שאין רוחב פס.
- drorar
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 652
האם יש התייחסות לשידור הSD בDTT? האם הוא יהיה באיכות ה"ערוץ אחדית" או יתקרב קצת יותר לאיכות של הערוצים האחרים?
- sufgi123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1396
האם השידור הלוויני יהיה פתוח ? כלומר האם בעלי ממיר לווין HD עם צלחת פרטית (שמכוונת לעמוס) יוכלו לראות את השידור ?
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אני לא הייתי בונה על זה...sufgi123 כתב:האם השידור הלוויני יהיה פתוח ? כלומר האם בעלי ממיר לווין HD עם צלחת פרטית (שמכוונת לעמוס) יוכלו לראות את השידור ?...
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
כל העצומות האלו שוות ל***.asaf23 כתב:יש עצומה http://www.atzuma.co.il/worldcup/...
אנשים יכולים לחתום כמה פעמים שהם רוצים, בכמה שמות פיקטיביים שרק ירצו (ולראיה - כל העצומות עליהן חתום יצחק רבין, אחמדיניג'אד ואף דרדסבא).
הדרך היחידה לנסות ולהשפיע היא באמצעות ציבור צרכנים חזק (משמע - לחץ ציבורי על רשות השידור) ולצערי - בארץ טובים בעיקר בדיבורים.