התחדשתי בפנסוניק 42" S10 מה עכשיו
בשעה טובה ועל בסיס קריאת הודעות שנכתבו כאן רכשתי עכשיו מסך של פנסוניק . שליח יגיע תוך מס' ימים .
המחיר כולל זרוע לקיר והתקנה . בשלב הראשון יחובר לdvd וממיר של הוט בהמשך אתנתק מהוט ואחבר htpc .
בגלל שאלו צעדיי הראשונים בעולם זה והבנתי יחסית מועטה .רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש טרם הגעת השליח עם המסך כבלים וכולי . אני לא רוצה למצוא את עצמי קונה ברגע האחרון מוצר או מחיר לא מתאים
משה
המחיר כולל זרוע לקיר והתקנה . בשלב הראשון יחובר לdvd וממיר של הוט בהמשך אתנתק מהוט ואחבר htpc .
בגלל שאלו צעדיי הראשונים בעולם זה והבנתי יחסית מועטה .רציתי לדעת מה אני צריך לרכוש טרם הגעת השליח עם המסך כבלים וכולי . אני לא רוצה למצוא את עצמי קונה ברגע האחרון מוצר או מחיר לא מתאים
משה
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
LCD או פלסמה?mosheben כתב:בשעה טובה ועל בסיס קריאת הודעות שנכתבו כאן רכשתי עכשיו מסך של פנסוניק . שליח יגיע תוך מס' ימים .
משה...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
vanhelsing,
תתחדש!
אם למסך ולממיר יש כניסת/יציאת SCART אז תקנה מחבר SCART מלא - האפשרות השניה היא שימוש במחבר S-Video (אם קיימת יציאה לממיר) והאחרונה היא שימוש בכבל RCA/Composite.
אם ל-DVD יש יציאת HDMI והוא ימוקם קרוב למסך אז תקנה מחבר HDMI הכי זול שיש - ואם לא אז עליך לרכוש כבל Component Video סביר.
תתחדש!
אם למסך ולממיר יש כניסת/יציאת SCART אז תקנה מחבר SCART מלא - האפשרות השניה היא שימוש במחבר S-Video (אם קיימת יציאה לממיר) והאחרונה היא שימוש בכבל RCA/Composite.
אם ל-DVD יש יציאת HDMI והוא ימוקם קרוב למסך אז תקנה מחבר HDMI הכי זול שיש - ואם לא אז עליך לרכוש כבל Component Video סביר.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
כפי שציינו כאן בשרשורים אחרים הייתי ממליץ לך לרכוש את הכבלים שתצטרך לפני ההתקנה
השליח יכול למכור לך כבלים אבל זה יהיה במחיר גבוה (ככה מכרו להורים של חברה שלי)
כנ"ל לגבי מגן ברקים שהוא ינסה למכור לך....
וכמובן,
תתחדש, תהנה ואל תשכח - תמונות
השליח יכול למכור לך כבלים אבל זה יהיה במחיר גבוה (ככה מכרו להורים של חברה שלי)
כנ"ל לגבי מגן ברקים שהוא ינסה למכור לך....
וכמובן,
תתחדש, תהנה ואל תשכח - תמונות
של כל דבר עם 4 גלגלים!
תודה למשיבים ולמברכים
המסך מסוג lcd .
קיבלתי מחשב נייד ibm מעבד 1.73 וכרטיס מסך של ati x300 וזכרון של אחד ג'יגה ללא יציאת hdmi שאני רוצה להשתמש בו בשלב ראשון כ-htpc .
אני יכול ? מה חסר למערכת הזאת כדי לתת את התוצאות הכי טובות . איך מפצים על היעדר יציאת hdmi ?אם בכלל
אשמח לתשובות
משה
קיבלתי מחשב נייד ibm מעבד 1.73 וכרטיס מסך של ati x300 וזכרון של אחד ג'יגה ללא יציאת hdmi שאני רוצה להשתמש בו בשלב ראשון כ-htpc .
אני יכול ? מה חסר למערכת הזאת כדי לתת את התוצאות הכי טובות . איך מפצים על היעדר יציאת hdmi ?אם בכלל
אשמח לתשובות
משה
פרטים של המסך
כניסות :
X 3 HDMI
2 X Component Video
3 X Composite Video
1 X S-Video Input
(VGA)PC ,Mini D-sub 15-pin
4 X Audio Analog , L / R RCA connectors
1 X RF
כרטיס זיכרון , SD Card Slot (SDHC )
יציאות :
X 1 ( Audio ( Analog Monitor out , L / R RCA connectors
X 1 ( Composite video ) Monitor out
X 1 אוזניות ( Headphones ) stereo mini jack 3M
משה
X 3 HDMI
2 X Component Video
3 X Composite Video
1 X S-Video Input
(VGA)PC ,Mini D-sub 15-pin
4 X Audio Analog , L / R RCA connectors
1 X RF
כרטיס זיכרון , SD Card Slot (SDHC )
יציאות :
X 1 ( Audio ( Analog Monitor out , L / R RCA connectors
X 1 ( Composite video ) Monitor out
X 1 אוזניות ( Headphones ) stereo mini jack 3M
משה
Re: תודה למשיבים ולמברכים
mosheben כתב:המסך מסוג lcd .
אשמח לתשובות
משה[/quot
תחבר ב VGA,רק את הסאונד תצטרך לחבר בניפרד.
לא ממש מבין במחשבים אבל יש מצב שהמחשב אולי קצת חלש להצגת תכני HD באופן חלק....