הייתי סגור על מיני קולנוע של פיוניר ופנסוניק ומנסים לשדרג אותי...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 300
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

אז כך
תכננתי לרכוש את אחת מהנ"ל לסלון שלי בגודל ממוצע אך שתי חנויות מתמחות אמרו לי שלא אהנה מהצליל כי זה לא ייתן לי תוצאה כמו מערכת "נורמלית" אחרת...ואני שואל..האם יש סאונד "נורמלי" לצליל היקפי? הרי בסך הכל יש סנטר לדיבור ושניים מקדימה ושניים מאחור..אני מתאר לי שיש הבדל בין מערכת שעולה 1500 ש"ח לבין כזו שעולה 4-5K...אבל בא בנאדם וסגור על משהו ומנסים להשחיל לו משהו יותר יקר...לא יפה...זה מזכיר לי שבאתי לרכוש TV מדגם מסויים שהייתי נעול עליו וחבר שלי מחנות מתמחה אמר לי שכדאי לקחת LGSL80 או סקרלט וכל הזמן ניסה להעלות אותי בדגם ובמחיר ובסוף התעצבנתי והיום אנחנו לא מדברים...(אל תעשו עסקים עם חברים..)
זהו...

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #2 

vanhelsing כתב:אז כך
תכננתי לרכוש את אחת מהנ"ל לסלון שלי בגודל ממוצע אך שתי חנויות מתמחות אמרו לי שלא אהנה מהצליל כי זה לא ייתן לי תוצאה כמו מערכת "נורמלית" אחרת...ואני שואל..האם יש סאונד "נורמלי" לצליל היקפי? הרי בסך הכל יש סנטר לדיבור ושניים מקדימה ושניים מאחור..אני מתאר לי שיש הבדל בין מערכת שעולה 1500 ש"ח לבין כזו שעולה 4-5K...אבל בא בנאדם וסגור על משהו ומנסים להשחיל לו משהו יותר יקר...לא יפה...זה מזכיר לי שבאתי לרכוש TV מדגם מסויים שהייתי נעול עליו וחבר שלי מחנות מתמחה אמר לי שכדאי לקחת LGSL80 או סקרלט וכל הזמן ניסה להעלות אותי בדגם ובמחיר ובסוף התעצבנתי והיום אנחנו לא מדברים...(אל תעשו עסקים עם חברים..)
זהו...
...
לא מנסים "להשחיל" לך... :)

מבלי לדעת היכן אתה מתכנן לקנות ובאיזה חנות מדובר,

אבל אכן אם התקציב מאפשר לך, שווה להשקיע על רסיבר סביר אפילו בדרגת כניסה של אחת החברות המובילות

(YAMAHA או פיוניר ודומיהם), ולהשקיע בסט רמקולים איכותי, מחברה ידועה שאת ההבדל תרגיש בעיקר במוזיקה.

כמו כן, למערכת כזאת בניגוד למערכת המשולבת, יש יכולת "לגדול", תוכל לחבר כמות מכשירים גדולה יותר, ההגברה שם

"בריאה" יותר מה שיאפשר לך לחבר רמקולים גדולים יותר בעתיד אם תרצה, התמיכה ב HDMI ובפורמטים עתידיים,

כמובן שאם התקציב סופי ומוגבל, אין כאן בכלל שיקול, אבל לדעתי כיוון החשיבה של להשקיע במערכת לא משולבת

הוא כיוון טוב ונכון.

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #3 

מבלי לדעת היכן אתה מתכנן לקנות ובאיזה חנות מדובר,

אבל אכן אם התקציב מאפשר לך, שווה להשקיע על רסיבר סביר אפילו בדרגת כניסה של אחת החברות המובילות

(YAMAHA או פיוניר ודומיהם), ולהשקיע בסט רמקולים איכותי, מחברה ידועה שאת ההבדל תרגיש בעיקר במוזיקה.

כמו כן, למערכת כזאת בניגוד למערכת המשולבת, יש יכולת "לגדול", תוכל לחבר כמות מכשירים גדולה יותר, ההגברה שם

"בריאה" יותר מה שיאפשר לך לחבר רמקולים גדולים יותר בעתיד אם תרצה, התמיכה ב HDMI ובפורמטים עתידיים,

כמובן שאם התקציב סופי ומוגבל, אין כאן בכלל שיקול, אבל לדעתי כיוון החשיבה של להשקיע במערכת לא משולבת

הוא כיוון טוב ונכון.[/quote]
אני מניח שאין לך אינטרס
תוכל להמליץ לי על משהו הכי בסיסי של פיוניר?
אני אוהב את המותג הזה..הבנתי שאין להם רמקולים...אני רוצה לחבר 4 התקנים חיצוניים(שתי קונסולות משחק-אדום צהוב לבן,סוני 3 HDMI,עם דיוידי פיוניר 310-קומפוננט...
לא רוצה להשתולל במחיר רוצה הכי בסיסי מבית טוב
תודה גבר

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אם בפיוניר עסקינן (וגם אני מאוד אוהב את המותג הזה),

זה הדגם הבסיסי שלהם:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735825

הוא נמכר בפועל באיזור ה 1700 שקל עם אחריות של ט.ר ל 3 שנים,

אופצייה נוספת -

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729216
של יאמאהה - נמכר בפועל ב2300 ש"ח.

לגבי הפיוניר עליה וקוץ בה - כי הדגם הזה לא מצויד בכל הפורמטים האחרונים (DOLBY TRUE HD וכו..)

והיאמאהה - כן.

אלה 2 דגמי ה ENTRY LEVEL שהייתי ממליץ לך עליהם.

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

ואיזה רמקולים "מדברים" יפה עם פיוניר?

שליחה #5 

האם הפורמטים שפיוניר לא תומכת בהם קריטיים לי?במילים אחרות דבר איתי מוחשי...איך זה יורגש בצליל?...האם יש לה HDMI?

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: ואיזה רמקולים "מדברים" יפה עם פיוניר?

שליחה #6 

vanhelsing כתב:האם הפורמטים שפיוניר לא תומכת בהם קריטיים לי?במילים אחרות דבר איתי מוחשי...איך זה יורגש בצליל?...האם יש לה HDMI?
...
יש לרסיבר HDMI, אבל אין לו תמיכה בקידוד הפורמטים החדשים של הסאוונד שהם:

Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio

אם תרצה לשמוע סרטים מקוריים (בלו ריי), שהוקלטו בפורמטים האלה לא תהיה לך אפשרות,

נכון להיות לא תרגיש בחיסרון הזה, בעתיד (הלא רחוק), יורגש, ואכן שווה להשקיע עוד קצת כדי לקבל את הפורמטים האלה.

הקפיצה לתחנה הבאה בפיוניר, כבר יקרה, והיות ואנחנו לא רוצים לסטות יותר מידי אני כלל לא מדבר איתך עליה.

למרות האהדה למותג פיוניר חכם יותר ללכת על רסיבר עם הפורמטים החדשים - דהיינו יאמאהה, מקווה שעזרתי.

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #7 

מה המקבילה של פיוניר לימהה שהזכרת וכמה עלי להשקיע? לא הזכרת את הרמקולים..איזה כדאי?

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

vanhelsing כתב:מה המקבילה של פיוניר לימהה שהזכרת וכמה עלי להשקיע? לא הזכרת את הרמקולים..איזה כדאי?
...
לפני שאני ממשיך, וחשוב בכדי שלא אדבר בכיוון שלא רלוונטי מבחינתך,

מהו התקציב שלך עבור הרסיבר והרמקולים :)?

לגבי פיוניר מקביל לצערי אין, הקפיצה במחיר היא ענקית! הדגם הבא הוא ה 819 - והוא תומך בפורמטים החדשים.
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/ ... subcatid=7

והוא יקר משמעותית -
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746799
באיזור ה 3800 שקל ואני מאמין שניתן יהיה לקבל אותו בקצת פחות.

כיוון נוסף שיכול לעניין אותך:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737878

מבית אונקיו - מוצר גם כן מעולה ותומך בפורמטים החדשים - גם הוא סביב מחיר ה YAMAHA

vanhelsing פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #9 

עכשיו אתה מבין למה אני נעול על משהו יותר צנוע?...אני לא מזלזל חלילה בדגמים שהצעת..נהפוך הוא אני מוריד את הכובע...אך אני לא מקצוען שרוצה סופר דופר...זה אותו הויכוח שהיה לי עם חבר שלי שרצה שאשקיע בTV יקרה יותר והסברתי לו שאין לי צורך...אין לי ספק שכוונתו היתה לטובתי אך כשאנשים נעולים על משהו ובא מישהו עם דעה חיצונית...כמה שזה מעצבן...את הדעה שלך אני מוקיר ומכבד אני לא כועס עליך לרגע...אני חייב לציין שלא שמעתי אף אחת מהמיני שאני רוצה..לדעתך מישהו יכול להשמיע לי אותן?אגב בקשר לרסיבר הראשון של פיוניר שהמלצת לי עליו...הוא ישרת אותי נאמנה? כמה יעלו רמקולים מבית טוב?

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

vanhelsing כתב:עכשיו אתה מבין למה אני נעול על משהו יותר צנוע?...אני לא מזלזל חלילה בדגמים שהצעת..נהפוך הוא אני מוריד את הכובע...אך אני לא מקצוען שרוצה סופר דופר...זה אותו הויכוח שהיה לי עם חבר שלי שרצה שאשקיע בTV יקרה יותר והסברתי לו שאין לי צורך...אין לי ספק שכוונתו היתה לטובתי אך כשאנשים נעולים על משהו ובא מישהו עם דעה חיצונית...כמה שזה מעצבן...את הדעה שלך אני מוקיר ומכבד אני לא כועס עליך לרגע...אני חייב לציין שלא שמעתי אף אחת מהמיני שאני רוצה..לדעתך מישהו יכול להשמיע לי אותן?אגב בקשר לרסיבר הראשון של פיוניר שהמלצת לי עליו...הוא ישרת אותי נאמנה? כמה יעלו רמקולים מבית טוב?
...
אז ככה התשובה מתחלקת ל3 חלקים עיקריים:

1. אני מאמין שבכל חנות שבה המערכת קולנוע מיני מחוברת, ניתן יהיה לשמוע אותה, אני אישית יכול לבדוק לך בחנות סטריאו שבה אני קונה את הציוד שלי ואם כן אחזור אליך בפרטי כדי לעדכן אותך ותלך לשמוע אותה שם.

2. הרסיבר קולנוע ביתי של הפיוניר ייעשה עבורך את העבודה, ויצא לי לשמוע אותו בעבודה והוא נשמע לא רע בכלל.

3. לגבי רמקולים אתה צריך לחפש כנראה סט סטליטים - שיתנו לך יחס תמורה למחיר טוב - דוגמת אלה:
http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=130441

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”