:הל: ניופאן ורשת סטימצקי ישיקו את הספר האלקטרוני הראשון בישראל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
Huber,
זו הסיבה שסטימצקי היא השותף (כמו ש-AMAZON ו-BARNS & NOBLE דוחפים את המכשירים שלהם). הם בקשר טוב עם הוצאות ויכולים לגרום לזה לקרות.
כמו CATSKINNER גם אני מקווה ש-EPUB יצליח.
קשה לי לדעת אם אפשר להמר על סטימצקי, בעיקר בגלל משפחת מידן שכיום מחזיקה באחוז ניכר של הוצאות ספרים כיום וכמובן בצומת ספרים. אם הם יוציאו מכשיר משלהם יש סיכוי רב יותר שהם יצליחו.
זו הסיבה שסטימצקי היא השותף (כמו ש-AMAZON ו-BARNS & NOBLE דוחפים את המכשירים שלהם). הם בקשר טוב עם הוצאות ויכולים לגרום לזה לקרות.
כמו CATSKINNER גם אני מקווה ש-EPUB יצליח.
קשה לי לדעת אם אפשר להמר על סטימצקי, בעיקר בגלל משפחת מידן שכיום מחזיקה באחוז ניכר של הוצאות ספרים כיום וכמובן בצומת ספרים. אם הם יוציאו מכשיר משלהם יש סיכוי רב יותר שהם יצליחו.
- faza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אז לא הבנתי, אלכס זה הספר שיהיה של ניופאן וסטימצקי?
ככה הוא נראה?
ככה הוא נראה?
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
- oferlaor
- מנהל

לא נראה לי שזה קשור ל-ALEX.
לפי YNET, גם ידיעות אחרונות חלק מהמיזם וסביר להניח שניתן יהיה לקבל גירסא אלקטרונית של ידיעות אחרונות עליו.
לפי YNET, גם ידיעות אחרונות חלק מהמיזם וסביר להניח שניתן יהיה לקבל גירסא אלקטרונית של ידיעות אחרונות עליו.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73199
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
עופר, זו הביצה והתרנגולת. אם ההוצאות לא יקדמו את זה וחזק (קרי תוכן והרבה) המיזם הזה נידון לכישלון מראש. הבעייה שהם בטח יצפו קודם לראות מכירות לפני השקעה בהמרת ספרים לפורמט אלקטרוני. אני מאוד מקווה שיהיה להם מספיק שכל להבין שזה לא יעבוד כך.oferlaor כתב:Huber,
קשה לי לדעת אם אפשר להמר על סטימצקי, בעיקר בגלל משפחת מידן שכיום מחזיקה באחוז ניכר של הוצאות ספרים כיום וכמובן בצומת ספרים. אם הם יוציאו מכשיר משלהם יש סיכוי רב יותר שהם יצליחו....
- oferlaor
- מנהל

Huber,
הבעיה שלי היא שאני לא מאמין שהקהל הישראלי יתפוס את זה.
מי הקהל המתבקש לכאלה דברים? הרוב גיקים כמונו...
מי הקהל שקורא עיתונים פיזיים וספרים? הרוב זה נשים לא טכנולוגיות...
כלומר, יש חפיפה מאוד קטנה בין שתי הקבוצות הללו. מישהו כאן מתכנן לרכוש כזה או ממש מתפעל ממכשיר כזה?
הייתי קונה את האייפד אם היה לו ספרים בעברית, כן, אבל גם הוא כבר לא מספק אותי...
יש כיום צורך ברשת בין לאומית. אני איתי קורא בעיקר באנגלית (לא כולל עיתון סופ"ש), כך שמראש דווקא KINDLE יותר מתאים לי... וגם הוא לא ממש מצליח להלהיב אותי... בקיצור, אם אני רוצה משהו לטיסה זה יהיה אייפד ולא מכשיר כזה.
הבעיה שלי היא שאני לא מאמין שהקהל הישראלי יתפוס את זה.
מי הקהל המתבקש לכאלה דברים? הרוב גיקים כמונו...
מי הקהל שקורא עיתונים פיזיים וספרים? הרוב זה נשים לא טכנולוגיות...
כלומר, יש חפיפה מאוד קטנה בין שתי הקבוצות הללו. מישהו כאן מתכנן לרכוש כזה או ממש מתפעל ממכשיר כזה?
הייתי קונה את האייפד אם היה לו ספרים בעברית, כן, אבל גם הוא כבר לא מספק אותי...
יש כיום צורך ברשת בין לאומית. אני איתי קורא בעיקר באנגלית (לא כולל עיתון סופ"ש), כך שמראש דווקא KINDLE יותר מתאים לי... וגם הוא לא ממש מצליח להלהיב אותי... בקיצור, אם אני רוצה משהו לטיסה זה יהיה אייפד ולא מכשיר כזה.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ראשית, מגיע כל הכבוד לשותפים למיזם על התעוזה ועל הנכונות לאמץ טכנולוגיות חדשות, למרות שמדובר בשוק קטן ולא בטוח כמה הוא רווחי כרגע.
אנחנו כל הזמן מקטרים על חברות המוזיקה והסרטים שמסרבות להכיר במציאות הטכנולוגית המשתנה ולא עושות מאמץ להתאים את עצמן אליה, במקרה הזה ידיעות אחרונות עושה צעד נועז ומבורך.
שנית, בתור מנוי של עיתון יומי אני מאוד אשמח לקבל מהדורה דיגיטלית של העיתון בבוקר (או כמה פעמים ביום) שתחסוך ממני את ההתעסקות הבלתי פוסקת בערימות הנייר שמסתובבות אצלי בבית.
אנחנו כל הזמן מקטרים על חברות המוזיקה והסרטים שמסרבות להכיר במציאות הטכנולוגית המשתנה ולא עושות מאמץ להתאים את עצמן אליה, במקרה הזה ידיעות אחרונות עושה צעד נועז ומבורך.
שנית, בתור מנוי של עיתון יומי אני מאוד אשמח לקבל מהדורה דיגיטלית של העיתון בבוקר (או כמה פעמים ביום) שתחסוך ממני את ההתעסקות הבלתי פוסקת בערימות הנייר שמסתובבות אצלי בבית.
- oferlaor
- מנהל

Itsik_G,
שיהיה ברור, מי שעושה כאן את ההשקעה הגדולה ונושא גם במרבית העלויות זה ניופאן שהולכים להביא את הסיפור הזה. אנחנו יודעים על זה כבר מזה זמן מה מבכירי ניופאן ובאמת צריך להוריד את הכובע על התעוזה והיוזמה כאן.
בעצם מה ש-YNET/ידיעות אחרונות וסטימצקי יעשו זה בעיקר את הנושא של התאמת פורמטים לפורמט סטנדרטי אחד + להקים את החנות (שזה בשביל YNET ממש קלי קלות).
שיהיה ברור, מי שעושה כאן את ההשקעה הגדולה ונושא גם במרבית העלויות זה ניופאן שהולכים להביא את הסיפור הזה. אנחנו יודעים על זה כבר מזה זמן מה מבכירי ניופאן ובאמת צריך להוריד את הכובע על התעוזה והיוזמה כאן.
בעצם מה ש-YNET/ידיעות אחרונות וסטימצקי יעשו זה בעיקר את הנושא של התאמת פורמטים לפורמט סטנדרטי אחד + להקים את החנות (שזה בשביל YNET ממש קלי קלות).
- faza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עופר,
אתה בבעיה קשה,
שום דבר כבר לא מלהיב אותך
אתה בבעיה קשה,
שום דבר כבר לא מלהיב אותך
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
המהלך השיווקי הכי חכם שיכול להיות זה - מי שקונה את המכשיר מקבל X ספרים במתנה + שזה השוס - שנה מנוי לידיעות אחרונות ו/או לאישה ושאר העיתונים של ידיעות (אפשר למשל שהירחונים יגיעו רק לכמה חודשים)
זו הדרך כיום וזה יכול לקדם את העניינים - במיוחד אם יהיה קל להשתמש במכשיר.
מה שלי נראה עומד לעמוד בעוכריו של כל הפרויקט זה גודל ושיטת הקריאה.
מה שבטוח כירוק - שוב אני חייב להיות שמח. עוד קצת פחות נייר שיצטרכו להשתמש בו בהתחלה - ושכאלה שלא אכפת להם יזרקו לאשפה רגילה.
זו הדרך כיום וזה יכול לקדם את העניינים - במיוחד אם יהיה קל להשתמש במכשיר.
מה שלי נראה עומד לעמוד בעוכריו של כל הפרויקט זה גודל ושיטת הקריאה.
מה שבטוח כירוק - שוב אני חייב להיות שמח. עוד קצת פחות נייר שיצטרכו להשתמש בו בהתחלה - ושכאלה שלא אכפת להם יזרקו לאשפה רגילה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
".....הוצאות כתר, עם עובד, ידיעות ספרים ומטר צפויות להשתתף במיזם ........מדובר במוצר מיצרן לא ידוע. למכשיר מסך מגע של 6 אינץ' וזיכרון פנימי של 1.2 ג'יגה שמספיק לכ-2,000 כותרי ספרים. המוצר מכיל גם חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון של עד 32 ג'יגה, וכן תומך בשמיעת קבצי MP3....."
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 315_491582
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 315_491582