בניית רמקולים

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
yo0924 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום!!

הייתי מעוניין לבנות רמקולים (או אם מישהו שבנה יכול לעזור לי לבנות), הרמקולים הם מדפיים והם יחוברו לרסיבר ופרה, שאני הולך לקנות אותם בקרוב.

אני הולך להשתמש לרמקולים בכמה דברים:

1) חיבורם למחשב והשמעה של משחקים או שירים
2) חיבורם ל cd (יקנה בקרוב) והשמעת שירים מכל הסוגים וחשוב לי מאוד שהאיכות שתתקבל תהיה טובה מאוד.
3) חיבור לרסיבר סטריאו ופרה ובעזרתם להשמיע סרטים מה dvd (שכבר נקנה ...מוצר מדבקה לצערי למי שמתעניין).

מאוד חשובה לי האיכות !!!

קראתי לא קצת פה בפורום על שני פרויקטים של רמקולים שנעשו פה לפני זה (הציפור הכחולה) ועוד אחד שאני לא זוכר את שמו.

אבקש מכם להגיב ואם מישהו רצה לעזור לי לבנות שיצור איתי קשר בהודעה פרטית או באי
מייל.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

יש לך תוכנית של רמקול כזה?
יש לך ניסיון?
מה התקציב?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

מה מטרת הבניה : בשביל הכיף, או בשביל לחסוך כמה שקלים ?

yo0924 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

תודה למגיבים אבל...

שליחה #4 

איןלי ניסיון בתחום (חוץ מקריאה בפורומים כמובן), התקציב הוא 4000 ש"ח מה שבנוסף יש לי קשרים עם אנשים שמתעסקים בתחום הבנייה והצבעות והנגרות (מה שיכול להוביל להוזלת מחירים...), אם מישהו יכול לשים קישור של תוכניות שונות של רמקולים אני אודה לו.
המטרה בכללי היא לחסוך אבל גם כיף והנאה יצאו מזה.

HazooM
כתב
כתב

שליחה #5 

מכיון שאין לך ניסיון בתחום, וזה לא משהו שאתה עושה נטו בשביל הפאן, אני ממליץ לך באמת לשלב בין השניים על ידי רכישת קיט מוכן - זו חבילה שכוללת דרייברים ( הוופרים והטוויטרים ) + חלקי קרוסאובר ( או מורכב ) + תרשים בניה לתיבה ולקרוסאובר שתוכננו מראש , ככה שאתה לא יכול לטעות פה. טיב התוצאה תלויה בטעם שלך, וזה דבר שאי אפשר לחזות, אבל בסה"כ רוב הקיטים ( כולל הזולים ) מייצגים תמורה יפה למחיר ( תלוי כמובן במחיר המשלוח מחו"ל + המיסים ). בחלקם אפשר גם לרכוש תיבה, אבל זה סתם יקר.

אתר מוכר להתחיל איתו הוא :

www.madisound.com

yo0924 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

מסקנות:

שליחה #6 

אז בעצם לא עדיף שאני אלך לחנות אשמע מספר רמקולים ואז אקנה קיט שמבוסס על אותם רכיבים של הרמקולים??

נ.ב. האם יש אתר ששולח לישראל????
האם מישו יכול לפרט את עלות המשלוח??

yo0924

HazooM
כתב
כתב

שליחה #7 

אם היה אפשר ללכת לחנות, לשמוע רמקול, ואז לבנות אותו בשליש מחיר (נניח) מי היה קונה אותם בחנות ? ברור שאי אפשר, כי זה אף פעם לא אותו הדבר, אפילו עם חיקויי DIY די מוצלחים של רמקולים מקוריים.

האתר שהבאתי לך, נחשב לאחד הטובים בתחום, והוא גם שולח לישראל ( לא ידוע לי המחירים, אבל הם הגיוניים ).

לפי השאלות שאתה שואל, עושה רושם שבכלל עדיף שפשוט תלך לחנות, תאזין למספר רמקולים בתקציב שלך ותרכוש את זה שהכי אהבת במקום להתעסק עם DIY...

yuda_gur
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390

שליחה #8 

ל yo0924
אם אתה מתעקש ומעונין לבנות לך רמקולים בשיטת diy , מכיוון ויש לך קשרים ב"במקומות הנכונים", דע לך יש כאן חסכון של כסף והרבה כסף.
רק שתדע שיש כאן מילכוד. אתה לא יכול להאזין לרמקולים לפני הבניה ולהחליט .
אתה יכול לנסות כמו שהוזכר על יידי HazooM קיט מוכר מאחת החנויות בחו"ל לרכוש עבורו את הדרייברים והקרוסאוור והאביזרים הנוספים כמו למשל פורט, חומרי איטום , וכו'. בקיצר הכל מלבד הקופסאות. אותן תיבנה כאן לפי תוכנית שתוריד לך מאותו אתר "בחינם".
אבל לפני שאתה מתחיל כדאי שתעשה קצת שיעורי בית.
גש לקישורי diy . שם תוכל למצוא כל מה שרצית לדעת על בניית רמקולים חנויות דגמים וכו' והתביישת לשאול.
4,000 ש"ח לרמקולים diy זהו תקציב יפה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... link&cid=1

בהצלחה
עולם שעובד לכל אחד באהבה איכפתיות ושיתוף פעולה.

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”