פיוניר VSX-1019AH-K

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #1 

שתי שאלות...
איך המגבר? מאוד מומלץ בcnet, האם מישהו פה מכיר גם?
האם חיבור של מגבר כזה אמריקאי דרך ממיר מתח (220-110) 700W (המגבר צורך 350W) מפריע למשהו?
המגבר פשוט נמכר במחיר מצחיק באיביי...(2130 ש"ח כולל משלוחה) יחד עם המכס והממיר זה עדיין ממש נמוך...

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

pioneer VSX-1019AH-K

שליחה #2 

על פניו, עושה רושם של אחלה רסיבר (למחירו כמובן)...
מה שמאכזב שאין שום תקן THX...משום מה אחרי דגם 1016 שהיה בתקן THX SELECT 2 (כמו הדגמים היותר בכירים LX60/70) החליטו ל"הוריד" את הרמה של סדרת ה-1000 של פיוניר שהייתה דיי מוצלחת.

אבל בשביל 2000 וקצת..(וזה גם התקציב שהוקצב) ניראה לי מציאה...

רק על תשכח ששנאי של 500-1000 וואט לא עולה מעט, ואתה כבר מגיע לסכום של 3000 ש"ח לפחות...שבתקציב זה, כבר ישנם אלטרנטיבות...

כמו אונקיו 607 למשל, שמחירו בזאפ מתחיל מ-3500 ש"ח...(אמנם חריגה קטנה מהתקציב אבל תמורה איכותית יותר מה-פיוניר...).
או אפילו למצא אונקיו 705 סביב מחיר זה...והתמורה יחסית תהיה "גבוהה" יותר...

http://www.us.onkyo.com/model.cfm?class ... m=TX-SR705

תעיף מבט, רסיבר מצויין במיוחד למחירו...היום ניראה לי סביר להניח שיעלה (אם הוא קיים עוד בשוק) לא יותר מ-4000 ש"ח...אבל זה בהחלט רסיבר שימשיך אותך...ולא "צעצוע" כמו ה-1019...

אבל שוב אם התקציב לא מאפשר יותר מ-2500 נניח...אז 1019 בהחלט רסיבר עם תמורה לכסף...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #3 

jukin כתב:שתי שאלות...
איך המגבר? מאוד מומלץ בcnet, האם מישהו פה מכיר גם?
האם חיבור של מגבר כזה אמריקאי דרך ממיר מתח (220-110) 700W (המגבר צורך 350W) מפריע למשהו?
המגבר פשוט נמכר במחיר מצחיק באיביי...(2130 ש"ח כולל משלוחה) יחד עם המכס והממיר זה עדיין ממש נמוך...
...

הרסיבר הזה הוא בין החלשים בסטריאו, אפילו נחות מרסיבר מקביל של הארמן קארדון. בק"ב הוא בסדר אבל אני אישית לא הייתי קונה אותו. אם כבר אתה מזמין מחוץ לארץ אני מציע לך לחפש רסיבר שמתאים לחשמל שלנו ולהמנע מכל מיני ממירי מתח גדולים ומסורבלים.

jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

תודה על התגובות...

שליחה #4 

רק שאלה,על סמך מה מבוססות התשובות שלכם? הבנתי וראיתי כבר מקריאה בפורום בעבר שאתה עתיר ידע בתחום (zeev), האם תשובתך מהכרת המכשיר הספציפי? פשוט,באתרים בחו"ל הביקורות רק מהללות את המגבר הנ"ל גם בקולנוע וגם במוזיקה ומעדיפות אותו על ה607...אז מעניין אותי למה דעתכם כה שונה...
האמת...בשביל זה פתחתי את השרשור...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: תודה על התגובות...

שליחה #5 

jukin כתב:רק שאלה,על סמך מה מבוססות התשובות שלכם? הבנתי וראיתי כבר מקריאה בפורום בעבר שאתה עתיר ידע בתחום (zeev), האם תשובתך מהכרת המכשיר הספציפי? פשוט,באתרים בחו"ל הביקורות רק מהללות את המגבר הנ"ל גם בקולנוע וגם במוזיקה ומעדיפות אותו על ה607...אז מעניין אותי למה דעתכם כה שונה...
...
שמעתי אותו עם נגן סידי יעודי ולא אהבתי את התוצאה. על סמך זה אני מבסס את התשובות שלי ולא כל כך מעניין אותי מה כותבים על מוצר זה או אחר במגזינים או אתרים כי לפעמים הם צודקים ולפעמים הם טועים. לפני שאתה מזמין אותו תלך ותשווה אותו עם רסיברים אחרים ותראה שבסטריאו הוא חלש יחסית .

jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

או קי

שליחה #6 

איזה מגברי entry-midrange level אתה כן ממליץ?
יקר הרבה יותר להשיג מגבר 220V מאשר 110....השוק האמריקאי הרבה יותר זול מהאנגלי למשל...כמעט אות מחיר רק בפאונד במקום דולר...
ודרך אגב,יש באזז בפורומים בחו"ל לגבי פיוניר VSX-9040TXH שאמור להיות מקביל באיכויות לגרסאות העלית...רק במחיר הגרסאות מתחת...האם שמעת אותו? למרות שלא נראה שישנו בארץ...

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

Re: תודה על התגובות...

שליחה #7 

zeev78 כתב:
jukin כתב:רק שאלה,על סמך מה מבוססות התשובות שלכם? הבנתי וראיתי כבר מקריאה בפורום בעבר שאתה עתיר ידע בתחום (zeev), האם תשובתך מהכרת המכשיר הספציפי? פשוט,באתרים בחו"ל הביקורות רק מהללות את המגבר הנ"ל גם בקולנוע וגם במוזיקה ומעדיפות אותו על ה607...אז מעניין אותי למה דעתכם כה שונה...
...
שמעתי אותו עם נגן סידי יעודי ולא אהבתי את התוצאה. על סמך זה אני מבסס את התשובות שלי ולא כל כך מעניין אותי מה כותבים על מוצר זה או אחר במגזינים או אתרים כי לפעמים הם צודקים ולפעמים הם טועים. לפני שאתה מזמין אותו תלך ותשווה אותו עם רסיברים אחרים ותראה שבסטריאו הוא חלש יחסית .
...
אם ניגון דו-ערוצי פחות רלוונטי עבורך, אז הפיוניר בהחלט יספק אותך עבור קולנוע...
ואפילו יתעלה על האונקיו...

אך אם גם איכות ההגברה ואיכות הדו-ערוצי עוד איכשהו מעניינים ורלוונטים, אז לטעמי האונקיו ישים את הפיוניר המדובר בכיס הקטן...
יצא לי להאזין ל-607 שהוא (יחסית) נשמע בהחלט לא רע בסטיראו דו-ערוצי...בקולנוע היה "פסדר" לא מריח לא מסריח.
מצד שני ה-1018 שיצא לי גם להאזין לו..בסטיראו היה נשמע דיי רע-סאונד פלסטי/דיי צרם לי וכעבור 5-6 דקות כבר לא יכלתי להאזין יותר וביקשתי לכבות או להחליש...אך הקולנוע שלו התעורר לחיים, והיה נשמע טוב...

וכן זה לא משנה מה אני אומר, מה zeev78 יאמר, מה השכנה ממול תאמר ומה הדוד יאמר, אתה חייב לשמוע את הרסיבר לפני...לך לאחת מחנויות האודיו..עדיף חנויות שמחזיקות מבחר נאה של מוצרים (נניח פיוז גבעתיים שאגב עברו מקום) או סטיראו סטאר...ותבקש לשמוע את המגבר הנ"ל (או אפילו 1018 שלדעתי יהיה זהה ל-19)...תשווה אותו במוזיקה ובקולנוע עם מתמודדים מקבילים של ימאהה/דנון/אונקיו/הרמן קרדון/מרנטז וכן הלאה...

על תתעצל... (Y)
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 24/02/2010 23:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

לא שמעתי את ה9040. מה התקציב שלך והאם אתה רוצה לקנות רק באמריקה (הכי זול לפני הובלה ומכס)?

jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

עד 3000 ועדיף פחות...

שליחה #9 

זה לא שאלה של רוצה לקנות באמריקה....בהחלט מעדיף מגבר 220V ..פשוט את אותם הדברים ניתן להשיג בהרבה יותר זול מאשר כאן...
בהרבה תחומים כמובן...לא רק מגברים...דווקא מגברים בגלל המשקל בעייתיים...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

תבדוק כמה יעלה לך להביא את האונקיו 707 או ה607

jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

הממ...שאלת תם קטנה

שליחה #11 

שאלת ושאינו מבין הרבה...
יש לי רמקולים לא חדשים וכפי שהבנתי קצת מוצר מדבקה? http://www.crazyedi.co.il/products/27348
אלה הקדמיים,יש לי גם סנטר ואחוריים מאותה סדרה...http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=5610
וגם סאב של energy
הכל מחובר לרסיבר של jvc 5042
אחרי שעיקמתם פנים....(-:
נאמר שכרגע באפשרותי הכלכלית להחליף רק או רמקולים או מגבר,מה ישפר יותר את איכות הסאונד?
האם מגבר איכותי ישפר את הסאונד של הרמקולים האלה?
תודה וסליחה על התצוגה...חחח

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: הממ...שאלת תם קטנה

שליחה #12 

jukin כתב:שאלת ושאינו מבין הרבה...
יש לי רמקולים לא חדשים וכפי שהבנתי קצת מוצר מדבקה? http://www.crazyedi.co.il/products/27348
אלה הקדמיים,יש לי גם סנטר ואחוריים מאותה סדרה...http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=5610
וגם סאב של energy
הכל מחובר לרסיבר של jvc 5042
אחרי שעיקמתם פנים....(-:
נאמר שכרגע באפשרותי הכלכלית להחליף רק או רמקולים או מגבר,מה ישפר יותר את איכות הסאונד?
האם מגבר איכותי ישפר את הסאונד של הרמקולים האלה?
תודה וסליחה על התצוגה...חחח
...

:wtf: :איי:

parsi28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

הדבר הראשון זה להחליף את הרמקולים דחוף!!
אחרי זה גם את ההגברה...
מה התקציב לרמקולים ?

jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

כל כך עצוב?

שליחה #14 

:roll:

jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

עד 6000 לרמקולים ומגבר...

שליחה #15 

רמקולים לא איכפת לי יד שניה כדי לקבל תמורה....מגבר עם פורמטי סאונד חדשים נראה לי פחות אפשר למצוא יד שניה...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: כל כך עצוב?

שליחה #16 

jukin כתב::roll:
...

מצב צב.תשדרג את הרמקולים קודם אם אתה רוצה לזוז לאנשהו.

jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

טוב...

שליחה #17 

אם תהיה לך הברקת יד שניה או משהו כמו שיש לך לפעמים אשמח לדעת
תודה על הסבלנות בכל אופן

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

אם תגדיר מה אתה בדיוק אתה מחפש וכמה אתה מוכן לשלם על סט רמקולים בלבד יהיה יותר קל להמליץ על משהו.

jukin פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

מה לא הגדרתי טוב?

שליחה #19 

צריך מגבר שיהיה טוב בקולנוע וגם במוזיקה.
רמקולים כנ"ל.
בזול!!!

חחח
או קי,ברצינות.
נראה לי - מגבר 3000-4000 ש"ח במתיחה....יש טענות לאמינות בעייתית (התחממות וכו) ב607 בפורומים שקראתי...זה נכון?
רמקולים: אין בעית גודל,אז נראה לי רצפתיים ישמעו הכי טוב? לא?...ועוד סנטר וזוג אחורי...לא אשמח לעבור את ה5K
מאוד אשמח למציאה ביד שניה
בינתיים,החלטתי לצאת למסע ארוך של חיפוש והאזנה בחנויות,אבל אשמח לשמוע המלצות.
גם על חנויות שכדאי לבקר,בעיקר כאלה עם יד שניה

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

האונקיו באמת מתחמם מעל הממוצע אבל זה לא מעיד על בעיה של אמינות, זה רק אומר שתצטרך להשאיר אותו במקום יותר מאוורר ולא לחסום את פתחי האיורור שלו (טעות שהרבה אנשים עושים דרך אגב). לגבי הסאונד אני חושב שהוא הכי איכותי מכל המתחרים באותה קטגוריית מחיר אבל את זה תצטרך לבדוק בעצמך ולהחליט לבד מה טוב בשבילך. אני חושב שיש לו סאונד נעים יותר, לא חד מדי ולא שמרני מדי והוא טוב יחסית בסטריאו.
לגבי רמקולים, קשה למצוא סטים ממש טובים עם רמקולים קידמיים במחיר הזה (לא מציע לעשות "קומבינות" עם רמקולים שונים אלא ללכת על אותה סידרה). הסט הזה יתן לך פיתרון אסטטי עם סאונד מצויין גם בסטריאו וגם בק"ב אני רק לא כל כך מסכים עם המחיר הנדרש אבל את זה אני משאיר לך :) http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... eb978d0464

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”