קולה ביתי Gene Cafe
לאחר שהקולה הישן שהיה ברשותי כ-8 שנים ונאסף אל אבותיו התחלתי להשתמש בקולה החדש,לאחר מספר שימושים ההתרשמות שלי אחת,תענוג.
מהיר,יעיל עם אפשרויות שליטה ושינויים אין סופיים תוך כדי קלייה,שקט מאוד שחבל על הזמן,רק בעיה קטנה,כיוון שאני אוהב לקלות כל זן בנפרד וחבל לקלות פחות מ-250 גרם,אני צריך לבצע שלושה מחזורים על מנת לקלות שלושה זנים,אני צריך למצא שיטה או דרך להתגבר על הבעיונת,אולי לקלות כל פעם רק 150 גרם בכל מחזור.
וותיקי ה-GEN,מה עם רעיונות?.
מהיר,יעיל עם אפשרויות שליטה ושינויים אין סופיים תוך כדי קלייה,שקט מאוד שחבל על הזמן,רק בעיה קטנה,כיוון שאני אוהב לקלות כל זן בנפרד וחבל לקלות פחות מ-250 גרם,אני צריך לבצע שלושה מחזורים על מנת לקלות שלושה זנים,אני צריך למצא שיטה או דרך להתגבר על הבעיונת,אולי לקלות כל פעם רק 150 גרם בכל מחזור.
וותיקי ה-GEN,מה עם רעיונות?.
- joncafe
- גורו קפה

- תגובות: 2335
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
יוסי - אין בעיה לקלות 150 גר'. קליתי בעבר אפילו 100 גר' ולא היתה בעיה של אחידות.
מה שכן, תאלץ לכייל מחדש את הזמנים ופרופיל הקליה כי ההתנהגות שונה כשיש פחות פולים.
מה שכן, תאלץ לכייל מחדש את הזמנים ופרופיל הקליה כי ההתנהגות שונה כשיש פחות פולים.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לטעמי הבעיה היחידה בג'ין היא מהירות הקירור שלו.
צריך "לחזק" את הקירור בעזרת מאוורר חיצוני, או להתרגל לעצור את הקליה קצת לפני הדרגה הרצויה ולקחת בחשבון שהפולים יקלו עוד בדרך לקירור סופי.
הפיצ'ר המהותי היחיד שהייתי שמח להוסיף לו היא אפשרות לתכנת פרופיל קליה מלא, ולא רק לקבוע טמפ' וזמן לסיום.
מעבר לכך, היה נחמד אם הוא היה מצפצף 2 דקות לפני סיום קליה, כדי שאוכל לגשת אליו ולוודא עצירה בזמן הנכון (היום אני משתמש בטיימר חיצוני).
מעבר לכך - באמת שתענוג.
וכפי שיונתן ציין, אכן ניתן לקלות בקלות כמויות קטנות. גם אני קליתי כבר 100 גרם, בלי שום בעיה.
צריך "לחזק" את הקירור בעזרת מאוורר חיצוני, או להתרגל לעצור את הקליה קצת לפני הדרגה הרצויה ולקחת בחשבון שהפולים יקלו עוד בדרך לקירור סופי.
הפיצ'ר המהותי היחיד שהייתי שמח להוסיף לו היא אפשרות לתכנת פרופיל קליה מלא, ולא רק לקבוע טמפ' וזמן לסיום.
מעבר לכך, היה נחמד אם הוא היה מצפצף 2 דקות לפני סיום קליה, כדי שאוכל לגשת אליו ולוודא עצירה בזמן הנכון (היום אני משתמש בטיימר חיצוני).
מעבר לכך - באמת שתענוג.
וכפי שיונתן ציין, אכן ניתן לקלות בקלות כמויות קטנות. גם אני קליתי כבר 100 גרם, בלי שום בעיה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
מוטי - ממה שראיתי אצלך, וממה שטעמתי, קולה מצויין. תכנות במכשירים האלה נראה לי לא ממש שימושי, כיוון שאין יכולת לחזות מראש את הפיצוצים. שימושי אולי לחלק הראשון, שלב הייבוש. טיימר זה רעיון מעולה, ככה אפשר לחזור אחרי 10 דקות ולעקוב אחרי החלק החשוב בקליה.
אגב הקליה מיום שני לא יצאה טוב. מה שאומר שגם הקליית נסיון הכהה שאני עשיתי יומיים אחכ תלך לפח (כהה אפילו יותר - ממש קרוב לפחם) .
אבל התערובת שלך שלקחתי לטעום פשוט מצויינת, נהנה ממנה מאוד.
אגב הקליה מיום שני לא יצאה טוב. מה שאומר שגם הקליית נסיון הכהה שאני עשיתי יומיים אחכ תלך לפח (כהה אפילו יותר - ממש קרוב לפחם) .
אבל התערובת שלך שלקחתי לטעום פשוט מצויינת, נהנה ממנה מאוד.
נערך לאחרונה על ידי hosq ב 20/02/2010 19:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
what's next?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
התערובת הזו, שקלינו כאן ביחד, היא הכי טובה שיצאה לי על היום. חד משמעית, הטריק הזה של לכוון גבוה ואז להוריד אחרי פיצוץ ראשון, עובד מעולה.
עשיתי אותו שוב בשבוע שעבר, אבל לדעתי לא שמעתי טוב את הפיצוץ הראשון, והורדתי מוקדם מדי. קיבלתי פולים קצת אפויים, פחות קלוייה. טעם קצת שטוח.
היום קליתי שוב, והפעם המתנתי קצת לתוך פיצוץ ראשון. הקליה נראית מעולה, מחכה כבר לטעום אותה.
עשיתי אותו שוב בשבוע שעבר, אבל לדעתי לא שמעתי טוב את הפיצוץ הראשון, והורדתי מוקדם מדי. קיבלתי פולים קצת אפויים, פחות קלוייה. טעם קצת שטוח.
היום קליתי שוב, והפעם המתנתי קצת לתוך פיצוץ ראשון. הקליה נראית מעולה, מחכה כבר לטעום אותה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -