קליטת DTT באמצעות HTPC
-
Noam_B
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 131
שלום, יש לי היום מחשב HTPC עם כרטיס PVR-150 שמחובר לממיר רגיל של יס.
אני רוצה להתנתק מיס ולצפות בטלוויזיה באמצעות ה-DTT (הגעתי למסקנה שאני לא באמת רואה שום דבר מהערוצים שלהם וחבל על הכסף).
איזה אופציות יש לי כדי לאפשר למחשב לקלוט DTT חוץ מקנית ממיר חיצוני? יש איזה כרטיס שמאפשר לקלוט DTT? ואם יש כזה כרטיס איך הוא מתחבר ל-PVR-150 כדי לאפשר הקלטות?
תודה מראש לכל העונים!
אני רוצה להתנתק מיס ולצפות בטלוויזיה באמצעות ה-DTT (הגעתי למסקנה שאני לא באמת רואה שום דבר מהערוצים שלהם וחבל על הכסף).
איזה אופציות יש לי כדי לאפשר למחשב לקלוט DTT חוץ מקנית ממיר חיצוני? יש איזה כרטיס שמאפשר לקלוט DTT? ואם יש כזה כרטיס איך הוא מתחבר ל-PVR-150 כדי לאפשר הקלטות?
תודה מראש לכל העונים!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
ל-PVR150 אין יכולת קליטת DTT.
תצטרך לקנות כרטיס שעושה את זה. אפשר למצוא באיביי דונגל USB ב-13 דולר או 99 ש"ח בארץ.
תצטרך לקנות כרטיס שעושה את זה. אפשר למצוא באיביי דונגל USB ב-13 דולר או 99 ש"ח בארץ.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
Noam_B
-
- חבר פעיל מאוד

אני יודע של-PVR-150 אין יכולת כזאת, בגלל זה ביקשתי הצעה לכרטיס שיתווסף אליו.
אתה יכול לתת לי שם או לינק לכרטיס הזה? ואיך הוא יתחבר ל-PVR-150? יש אפשרות לחבר אותו בתוך המארז או שהוא מכיל יציאת SVideo שאותה מחברים לכניסה בPVR-150?
ועוד שאלה, יש איזשהו יתרון/חיסרון לשימוש בכרטיס בתוך המחשב לעומת שימוש בממיר DTT חיצוני?
אתה יכול לתת לי שם או לינק לכרטיס הזה? ואיך הוא יתחבר ל-PVR-150? יש אפשרות לחבר אותו בתוך המארז או שהוא מכיל יציאת SVideo שאותה מחברים לכניסה בPVR-150?
ועוד שאלה, יש איזשהו יתרון/חיסרון לשימוש בכרטיס בתוך המחשב לעומת שימוש בממיר DTT חיצוני?
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
אתה יכול להגיע למסקנה לבד - אם המחשב שלך עם תקלה כלשהי, אתה משבית את הביית.
אגב, אפשר לומר מזל טוב, אתמול התנתקתי מהוט וחסדיי נתונים לערוצי ה DTT דרך מדיה פורטל ולאח הגדול בבוקסי.
בינתיים עובדת פרפקט ויש WAF גבוה
בכל מקרה, קיבלתי היום מ DX את הממיר החיצוני , שיהיה ליתר ביטחון במידה והמחשב יחליט לצאת לחופש בפריים טיים...
אגב, אפשר לומר מזל טוב, אתמול התנתקתי מהוט וחסדיי נתונים לערוצי ה DTT דרך מדיה פורטל ולאח הגדול בבוקסי.
בינתיים עובדת פרפקט ויש WAF גבוה
בכל מקרה, קיבלתי היום מ DX את הממיר החיצוני , שיהיה ליתר ביטחון במידה והמחשב יחליט לצאת לחופש בפריים טיים...
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
staticx הבעיה עם DDT היא הקליטה
אני לא מצאתי בשום אופן את האפשרות לקליטה או אנטנה הגיונית
נמאס לי לשחק עם זה להוזיז לכאן לפתוח חלון וכ'ו
אני לא מצאתי בשום אופן את האפשרות לקליטה או אנטנה הגיונית
נמאס לי לשחק עם זה להוזיז לכאן לפתוח חלון וכ'ו
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- staticx
-
- חבר מכור קשה

זה מאוד תלוי איפה אתה גר.
אצלי יש קליטה מעולה ללא משחקים עם אנטנה
אני גם קולט מתוך ממד.
אצלי יש קליטה מעולה ללא משחקים עם אנטנה
אני גם קולט מתוך ממד.
- oferc999
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
אני קניתי את הממיר USB של APEX ב 99 שקל וזה עובד מצוין עם W7MC
אני קניתי את הממיר USB של APEX ב 99 שקל וזה עובד מצוין עם W7MC
אני משתמש באנטנה מרכזית
אני משתמש באנטנה מרכזית
- oferc999
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
אם אתה משתמש בממיר חיצוני עם יציאת svideo אתה צריך להשתמש ב blaster
עם כרטיס פנימי (או usb( אתה לא צריך המחשב שולט עליו ישירות וגם מוריד EPG
ישירות מהממיר
עם כרטיס פנימי (או usb( אתה לא צריך המחשב שולט עליו ישירות וגם מוריד EPG
ישירות מהממיר
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
איזה הזמנתה ? אם מותר לשאול.גם אצלי בשעה טובה החשיכו ארוצים,איסוף ציוד עוד שבועיים,פשוט ביזיון (YES).staticx כתב: בכל מקרה, קיבלתי היום מ DX את הממיר החיצוני , שיהיה ליתר ביטחון במידה והמחשב יחליט לצאת לחופש בפריים טיים......
- staticx
-
- חבר מכור קשה

הזמנתי את זה
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.18759
עוד לא חיברתי ,כי הוא לא נכנס מאחורי הטלוזייה.. אין מספיק מקום בין הטלויזיה לקיר, אני מחפש מאריך 21 פינים...
בכל מקרה אני מניח שהוא יעבוד טוב, אבל המינוס היחיד שלו זה שאין EPG בעברית, אם זה חשוב לך.
עוד לא חיברתי ,כי הוא לא נכנס מאחורי הטלוזייה.. אין מספיק מקום בין הטלויזיה לקיר, אני מחפש מאריך 21 פינים...
בכל מקרה אני מניח שהוא יעבוד טוב, אבל המינוס היחיד שלו זה שאין EPG בעברית, אם זה חשוב לך.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
אני חושש שתתאכזב 
לפי דעתי הוא לא תומך בפורמט השידורים בארץ (MPEG4).
לפי דעתי הוא לא תומך בפורמט השידורים בארץ (MPEG4).
- ocsi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1609
בסוף הזמנתי היוםstaticx כתב:הזמנתי את זה
בכל מקרה אני מניח שהוא יעבוד טוב, אבל המינוס היחיד שלו זה שאין EPG בעברית, אם זה חשוב לך....
https://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29102
יש לי צלחת פרטית לא מנוצל,ובמחיר הזה(יותר זול מכל DTT חיצוני),עדיף אני חושב,ויש לאן להתפתח איתו
בנתיים רכשתי NOWCOM 8336 אחד בודד,לצורך גיבוי לסלון,ובכל חדר יש מחשב,ו-BOXEE ו-HD VOD פרטי נותן פתרון מדהים.
- staticx
-
- חבר מכור קשה

צודק, אכן לא תומךnirzon כתב:אני חושש שתתאכזב
לפי דעתי הוא לא תומך בפורמט השידורים בארץ (MPEG4)....
אנסה לחפש לו עדכון...
-
Noam_B
-
- חבר פעיל מאוד

תודה לכל המגיבים
שקלתי קצת את העניין ונראה לי שאני אקנה ממיר חיצוני כי באמת אם תיהיה תקלה במחשב הטלוויזיה תיהיה מושבתת לחלוטין.
יש למישהו המלצות על ממיר DTT? אני צריך אחד פשוט בלי הקלטות, ושיהיה בעל איכות תמונה טובה (יש בכלל הבדלים באיכות התמונה בין הממירים?)
ועוד שאלה, איך הממיר קולט את השידורים? באמצעות אנטנה אלחוטית או שהוא מתחברת לשקע בקיר? ואם לשקע אז לאיזה בדיוק (לזה של הוט/יס?)
שקלתי קצת את העניין ונראה לי שאני אקנה ממיר חיצוני כי באמת אם תיהיה תקלה במחשב הטלוויזיה תיהיה מושבתת לחלוטין.
יש למישהו המלצות על ממיר DTT? אני צריך אחד פשוט בלי הקלטות, ושיהיה בעל איכות תמונה טובה (יש בכלל הבדלים באיכות התמונה בין הממירים?)
ועוד שאלה, איך הממיר קולט את השידורים? באמצעות אנטנה אלחוטית או שהוא מתחברת לשקע בקיר? ואם לשקע אז לאיזה בדיוק (לזה של הוט/יס?)
- staticx
-
- חבר מכור קשה

השידורים הם אלחוטיים ולכן הקליטה היא מהאויר, דרך אנטנה פנימית או חיצונית.
אם אתה בבית קצת ישן, צריכה להיות לך אנטנה על הגג וחיבור בבית, כך שתוכל לחבר ישירות לשם.
אם אתה בבית קצת ישן, צריכה להיות לך אנטנה על הגג וחיבור בבית, כך שתוכל לחבר ישירות לשם.