אל חשש לא נטשנו אותך!talomer40 כתב:יש מישהו שיש לו מכשיר N97 של חברת פלאפון או מכשיר SIM FREE שהצליח לעדכן?talomer40 כתב:אני מקווה שזה באמת רק סתאם, אני קצת מודאג האמת... קניתי אותו לפני שלושה שבועות מחנות לא מחברה סלולרית... אני באמת מקווה שזה לא משנה, כדאי אולי לעשות HARD RESET? אני לא מבין למה הוא לא מעדכן לי .... הוא מוריד את העדכון הוא לא מתחיל להתקין.osherov כתב:אגב, לכל אלה שלא מצליחים לשדרג מגירסה 2.0 ל 2.1 לדעתי, אתם צריכים לקחת בחשבון שייתכן שהסיבה לכשל בשידורג הוא "סתאם" כי יש לנוקיה עומס על השרתים ולכן השידרוג נתקע באמצע הורדת הגירסה ולא בשלב ההתקנה עצמה על המכשיר (ולראייה הגירסה אצלכם נותרה גירסה 2.0 אחרי הכישלון בשידרוג). ייתכן ששווה לחכות איזה יום על מנת לראות האם זה יפתר ויותקן בצורה טובה...
עכשיו 12 וחצי בלילה, עשיתי HARD RESET, קראתי כל פורום אפשרי, עדכנתי קובץ XML4, הסרתי והתקנתי OVI אולי 5 פעמים, ניסיתי ב-2 מחשבים... אני אובד עצות.... עדיין לא מצליח לעדכן.. אותה הודעת שגיאה, מוריד את העדכון ושהוא רושם 15 דקות בום פתאום הוא כותב לי MOUDLE ERROR....... באסה... לא מאמין שזה עומס אבל מקווה שזה ייפתר..........
-אם עדיין לא הגעת לכאן, אז כנס ותבדוק האם הקישור הבא עוזר לך:
http://www.nokia-asia.com/support/downl ... update/faq
-בקשר ל SIM של פלאפון, אז לא מאמין שזאת הסיבה, אבל רק בשביל להסיר דאגה מליבך אתה יכול להשאיל SIM של אורנג' מאחד החברים ולנסות את העידכון עם ה SIM הזה (בתנאי שהמכשיר שלך פתוח)
-אגב, ייתכן שכדאי לך גם לבצע פירמוט ל Mass Storage לפני השידרוג (אין לי מושג אבל אולי זה יעזור, כי זה ינקה את בלאגן שייתכן שיש לך שם). ייתכן שיש לך איזה תוכנה סוררת שדופקת משהו בפעולת השידרוג
-סיפרת שניסית לעדכן את המכשיר גם ממחשב נוסף, האם במקרה המערכות הפעלה של שני המחשבים הם חלונות 7?! אם כן, שווה לנסות את השידרוג על מחשב שמריץ חלונות XP