שרשור הטיפים, משחקים ותוכנות הגדול למכשיר נוקייה מסוג N97 ו 5800

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
antired
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

שלום לכולם,
לאחרונה נחשפתי לאתר הזה, ושמחתי לגלות דברים חדשים שלא ידעתי על הנוקיה N97 שלי, אז קודם כל תודה רבה על ההשקעה והאפליקציות השימושיות.

שנית רציתי לשאול בקשר לתוכנת SYMRDP.
כמה שניסיתי לשחק עם התוכנה, לא הצלחתי להבין איך להתחבר למחשב שלי, אם אפשר להסביר קצת יותר בפירוט את ההגדרות שצריך להגדיר במחשב עצמו, ואיך ממלאים את השדות בתוכנה ב-N97.
תודה מראש לעוזרים.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

antired כתב:שלום לכולם,
לאחרונה נחשפתי לאתר הזה, ושמחתי לגלות דברים חדשים שלא ידעתי על הנוקיה N97 שלי, אז קודם כל תודה רבה על ההשקעה והאפליקציות השימושיות.

שנית רציתי לשאול בקשר לתוכנת SYMRDP.
כמה שניסיתי לשחק עם התוכנה, לא הצלחתי להבין איך להתחבר למחשב שלי, אם אפשר להסביר קצת יותר בפירוט את ההגדרות שצריך להגדיר במחשב עצמו, ואיך ממלאים את השדות בתוכנה ב-N97.
תודה מראש לעוזרים.
...
ברוך הבא לפורום (Y)
לשאלתך,
ראשית, את הוראות השימוש ב SymRDP אתה יכול להוריד מהקישור הבא:
http://www.symrdp.com/FileStorage/SymRd ... rGuide.pdf
שנית, אני אתחיל מהסוף, קיימת פריצה לתוכנה הזאת, אבל למיטב ידיעתי היא לא תקינה ולא מאפשרת חיבור תקין למחשב מרוחק! לכן אם במקרה, אתה עם הגירסה הזאת אז כנראה שהבעייה היא שם.
אם כן הורדת את גירסת הניסיון או שרכשת את התוכנה לך לסעיף 4.2.1 ב PDF שרשום בסעיף 1. יש שם הסבר פשוט איך להגדיר מחשב ואיך להגדיר משתמש.
הערות:
-שים לב שבמחשב אליו אתה מעוניין להתחבר מרחוק, אתה חייב לאפשר חיבור מרחוק (ראה בתמונה היכן זה מתבצע בחלונות 7)
-שים לב שלא ניתן להתחבר דרך התוכנה למחשבים שמריצים את מערכות ההפעלה הבאות:
Windows Vista Starter
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Home Basic N
Windows Vista Home Premium
Windows XP Home Edition
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

antired
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

תודה רבה על התגבה המהירה.
אני עם גרסת הניסיון. אני אנסה את הקישור שהבאת לי בתקווה שזה יעבוד.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

antired כתב:תודה רבה על התגבה המהירה.
אני עם גרסת הניסיון. אני אנסה את הקישור שהבאת לי בתקווה שזה יעבוד.
...
אולי לפני שאתה מנסה להתחבר דרך התוכנה, נסה להתחבר לאותו המחשב דרך מחשב אחר בשימוש תוכנת החיבור מרחוק של מיקרוסופט ,Remote Desktop Connection. אחרי שתצליח, אז החיבור דרך תוכנת ה SymRDP צריך להיות פשוט מאוד!

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Itaiber2000 כתב:תודה על התשובה הרחבה osherov אני בדקתי באתר של נוקיה ונראה שאני יכול לעדכן לגרסה הכי עדכנית כרגע שהיא 20.0.0.019 או משהו כזה. אני אבצע את השדרוג ואנסה לראות אם אפשר פשוט למחוק את התוכנות של אורנג' כמו שמוחקים כל תכונה אחרת, נקווה שזה יהיה אפשרי - כולל העלמה של וידגטים שלא צריך על גבי המסך.

ואני עדיין מחזיק אצבעות שנוקיה תאפשר בגרסה הבאה של ה-frimware אופציה לזיכרון וירטואלי כמו ב-n900 בעקרון זה תלוי אפליקציה ולא חומרה.
...
אם תתקין את גירסה 20, לדעתי כל השטויות של אורנג' יעלמו בדיוק כמו שאתה רוצה!

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

קצת על ההבדלים בין PC Suite לבין Ovi Suite

שליחה

אחד הדברים המבלבלים שבעלי מכשירי נוקיה נתקלים בהם זה שיכפול, לכאורה, של תוכנת הניהול של המכשיר שלהם שמותקנת על מחשב ה PC שלהם. עד לא מזמן הדבר היחיד שכולנו הכרנו היה תוכנת ה Nokia PC Suite (תמונה 1). דרך התוכנה הזאת היינו מבצעים הכול: מפעולת גיבוי הנתונים, דרך עריכת אנשי קשר, דרך עדכוני גירסה (בשימוש תוכנת עידכון הגירסה ה NSU), דרך ניגון תכני מולטימדיה ועד התקנת תוכנות על מכשיר הנוקייה שלכם. לפני מספר חודשים נוקייה החלה לפרסם ולדחוף את האתר שלה לאפליקציות (המקביל ל APP Store) שנקרא OVI Store. הנה הקישור לאתר: http://www.ovi.com/services/welcome?fromSamlLogin=true
במקביל, נוקייה התחילו לייצר מגוון שרותי רשת שיאפשרו למשתמשים להעלות ולשתף את התכנים שלהם אם אחרים. אחד הדרכים לעשות את זה הייתה ביצירת אפליקציית חדשה שנקראת Nokia OVI Suite (תמונה 2) שבסופו של דבר תוכנה זאת, כנראה אמורה להחליף את ה PC Suite. נכון להיום, את רוב היכולות של ה PC Suite קיימות גם ב Ovi Suite, בנוסף למגוון יכולות נוספות כגון ממשק יפה יותר כגון הצגת SMS-ים בצורה יפה ויכולות של העלאת והורדת תכנים מהרשת, לדוגמה שיתוף תמונות ברשת והורדת שירים. סה"כ ההבדלים בין שתי התוכנות לא גדולים מידי ואין בעייה להריץ אותם במקביל על המחשב. רק קחו בחשבון שלדעתי נוקייה מכוונים בסופו של עניין שה Ovi Suite הוא זה שיישאר ויחליף את ה PC Suite.
הערות:
-שימו לב שהגרסאות הראשונות של ה OVI Suite רצו מאוד לאט על המחשב. כיום הגירסה היא יציבה ומהירה מאוד.
-ניתן להוריד את ה PC Suite מהקישור הבא: http://europe.nokia.com/support/downloa ... d-download#
-ניתן להוריד את ה OVI Suite מהקישור הבא: http://www.comms.ovi.com/m/p/ovi/suite/ ... country=IL

asaf1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה

טוב לא רוצה להטעות או משהו כזה אני עשיתי Hard Reset שלשום וזה מחק לי את כל התוספים של אורנג'
לא תכננתי את זה אבל זה מחק לשמחתי ..

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

asaf1 כתב:טוב לא רוצה להטעות או משהו כזה אני עשיתי Hard Reset שלשום וזה מחק לי את כל התוספים של אורנג'
לא תכננתי את זה אבל זה מחק לשמחתי ..
...
(Y)

Itaiber2000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

בעיה, כשאני מנסה לעדכן דרך האבוי או תכונת העדכון NSU הוא טוען שיש לי את הגרסה הכי עדכנית של המכשיר. האם לבצע reinstall?

avrams
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה

לאחר מעקב ממושך ופורה אחרי השרשור הזה החלטתי לתרום תוכנה קטנה ומצויינת שעזרה לי רבות כבר מספר פעמים:

אחת הבעיות עם כל תוכנות הגיבוי למינהם כולל Nokia PC Suite זה שהן לא מגבות בצורה מלאה את אנשי הקשר.
Contacts BackEXT 1.0 מוסיפה יכולות גיבוי שאינן קיימות בתוכנות אחרות, לדוגמא:
גיבוי קבוצות אנשי קשר (contacts groups)
גיבוי סוג צלצול
גיבוי חיוג מהיר
גיבוי תמונות אנשי קשר (Contact thumbnails)
גיבוי אנשי קשר מועדפים
ועוד...

להורדה:
http://www.megaupload.com/?d=L07XWSTF
נבדק על: N97, 5800

תמונות מסך:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

avrams,
מגניב (Y)
מתאים לי, אני אבדוק

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

גירסה ביטא חדשה לתוכנת הניווט WAZE

שליחה

גירסת ביטא (או אלפא?) חדשה לתוכנת הניווט חינמית והחופשית, Waze
הגירסה הקודמת הייתה מאוד בעיתית בשבילי על מכשיר ה N97, בעיקר בגלל שלא היה לה כפתור יציאה!!
ועל מנת לצאת הייתי חייב להרוג את התהליך (Kill). בגירסה הזאת זה תוקן.
אגב, אני לא בטוח שכל אחד יוכל להריץ את הגירסה הזאת (ייתכן שזה יתאפשר רק לאנשים שנרשמו לשירות הביטא שלהם אחרי שהם מסרו את ה IMEI של המכשיר שלהם)

שיפורים עיקריים:
- פינג ל-wazer
- שיפור צריכת זיכרון
- תיקונים בממשקים עם Foursqare ו-twitter
- תיקון ההרשמה בטלפונים ללא מסך מגע.

הורדה מכאן:
http://waze.s3.amazonaws.com/client/bet ... .5.2.5.sis

להערות ותגובות כאן:
http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=11&t=5773

talomer40
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137

הגדרת מייל

שליחה

שלום,
אני די חדש בנושא ה N97 יש לי אותו אולי שבועיים,
אני מנסה להגדיר את ה GMAIL שלי בפלאפון וזה המצב,
ברגע שאני מגדיר לו לעבוד POP3 הוא מושך בדיוק כמו שאני רוצה רק ב WIFI כל 5דקות, אבל ברגע שאני מוחק הודעה מהפלאפון ואני מבקש שהוא יימחק מהשרת הוא לא מוחק מהשרת....
ניסיתי להגדיר את התיבה כ- IMAP והמצב הוא כזה - הוא מתחבר לתיבה כמו שביקשתי כל 5 דקות אבל אני לא מבין למה הוא לא מושך הודעות ?! אני שולח לעצמי והוא פשוט לא מקבל את זה לפלאפון ואני כן רואה את זה בתיבה שלי במחשב?!

מישהו נתקל בבעיה? יכול לעזור לי? ניסיתי מספר פעמים למחוק ולהגדיר מחדש, אולי משהו ב GMAIL שלי גם לא מוגדר טוב.
\
תודה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

Re: הגדרת מייל

שליחה

talomer40 כתב:שלום,
ברגע שאני מגדיר לו לעבוד POP3 הוא מושך בדיוק כמו שאני רוצה רק ב WIFI כל 5דקות, אבל ברגע שאני מוחק הודעה מהפלאפון ואני מבקש שהוא יימחק מהשרת הוא לא מוחק מהשרת....
ניסיתי להגדיר את התיבה כ- IMAP והמצב הוא כזה - הוא מתחבר לתיבה כמו שביקשתי כל 5 דקות אבל אני לא מבין למה הוא לא מושך הודעות ?! אני שולח לעצמי והוא פשוט לא מקבל את זה לפלאפון ואני כן רואה את זה בתיבה שלי במחשב?!

מישהו נתקל בבעיה? יכול לעזור לי? ניסיתי מספר פעמים למחוק ולהגדיר מחדש, אולי משהו ב GMAIL שלי גם לא מוגדר טוב.
\
תודה
...
ברוך הבא לפורום,
אני ממליץ לך ללכת ולהתקין את תוכנת Nokia Messaging, שהיא הרבה יותר מתקדמת מזאת שמגיעה עם המכשיר, וייתכן שגם זה יפתור לך את הבעיות, ראה שרשור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 796#932796
ניתן כמובן להגדיר שם בין היתר, חיבור לתיבת הדואר ב-gmail

אגב, כל מייל שאני מוחק במכשיר נמחק גם אחרי מספר דקות מהשרת של gmail (אני עכשיו בודק אם חייבים ללחוץ על כפתור ה send/receive או שזה נעשה גם באופן אוטומטי אחרי מספר דקות!)

BlkBrd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141

שליחה

שלום לכולם,
רק לאחרונה גיליתי שלאתר hometheater יש עוד כמה "אחים" כמו האתר המצויין הזה.
ולשאלתי: האם הרד-ריסט והתקנת גירסה 20 עלולה למחוק לי את העברית (או הגדרות הכרחיות לעבודה בארץ)?
המכשיר שלי הוא מאורנג' ויכול להתעדכן לגירסה 20. למישהו היה נסיון עם אורנג' בנוגע לאחריות שלהם על התקנה עצמאית לגירסה חדשה?
המכשיר שלי פשוט נכנס לתקופה רעה (כמו שקורה אגב להרבה מכשירי סימביאן) והוא מלא באגים: חיבור למחשב עם כבל לא עובד, נעילת מקשים אוטומטית לא עובדת וכו...
תודה.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

BlkBrd כתב:שלום לכולם,
רק לאחרונה גיליתי שלאתר hometheater יש עוד כמה "אחים" כמו האתר המצויין הזה.
ולשאלתי: האם הרד-ריסט והתקנת גירסה 20 עלולה למחוק לי את העברית (או הגדרות הכרחיות לעבודה בארץ)?
המכשיר שלי הוא מאורנג' ויכול להתעדכן לגירסה 20. למישהו היה נסיון עם אורנג' בנוגע לאחריות שלהם על התקנה עצמאית לגירסה חדשה?
המכשיר שלי פשוט נכנס לתקופה רעה (כמו שקורה אגב להרבה מכשירי סימביאן) והוא מלא באגים: חיבור למחשב עם כבל לא עובד, נעילת מקשים אוטומטית לא עובדת וכו...
תודה.
...
אם אתה מזהה במכשיר הרבה בעיות הייתי ממליץ לך קודם לקחת אותו לתיקון ורק אח"כ לשקול האם לשדרג או לא. בקשר לעידכון הגירסה, לא הצחלתי להבין איך הגעת למצב שגירסה 20 מאופשרת להתקנה אצלך? האם זה היה מאופשר מלכתכילה או ששינית את קוד המכשיר?

Itaiber2000
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

האם גרסה 21 כבר שוחרר להורדה?

BlkBrd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141

שליחה

osherov כתב:אם אתה מזהה במכשיר הרבה בעיות הייתי ממליץ לך קודם לקחת אותו לתיקון ורק אח"כ לשקול האם לשדרג או לא. בקשר לעידכון הגירסה, לא הצחלתי להבין איך הגעת למצב שגירסה 20 מאופשרת להתקנה אצלך? האם זה היה מאופשר מלכתכילה או ששינית את קוד המכשיר?
...
בקשר לתיקון - נראה לי מיותר לתת לתיקון תוכנה מכשיר שאני מתכוון למחוק לו את התוכנה ולהתקין חדשה.
את האפשרות להתקנת גרסה חדשה בדקתי באתר נוקיה לפי קוד המכשיר על המדבקה מתחת לסוללה.
מישהו יודע לענות על עניין העברית והאחריות באורנג'?

talomer40
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137

שליחה

osherov כתב:

\
תודה
...
ברוך הבא לפורום,
אני ממליץ לך ללכת ולהתקין את תוכנת Nokia Messaging, שהיא הרבה יותר מתקדמת מזאת שמגיעה עם המכשיר, וייתכן שגם זה יפתור לך את הבעיות, ראה שרשור:

אגב, כל מייל שאני מוחק במכשיר נמחק גם אחרי מספר דקות מהשרת של gmail (אני עכשיו בודק אם חייבים ללחוץ על כפתור ה send/receive או שזה נעשה גם באופן אוטומטי אחרי מספר דקות!)
...

ואללה מגניב לאללה, גם נראה יותר טוב...
יש לי שאלה בהגדרות אני לא מצליח למצוא את זה, אני רוצה שהוא יעשה כל 5דקות סינכרון מול השרת ב WIFI כמובן.
אני עכשיו שלחתי לעצמי EMAIL ואני רואה שהוא עוד לא קיבל את זה בפלאפון

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

talomer40 כתב:
osherov כתב:

\
תודה
...
ברוך הבא לפורום,

...

ואללה מגניב לאללה, גם נראה יותר טוב...
יש לי שאלה בהגדרות אני לא מצליח למצוא את זה, אני רוצה שהוא יעשה כל 5דקות סינכרון מול השרת ב WIFI כמובן.
אני עכשיו שלחתי לעצמי EMAIL ואני רואה שהוא עוד לא קיבל את זה בפלאפון
...
כנס להגדרות של התוכנה ושם לך ל Option->Tools->Settings->When To Sync אתה יכול לבחור באיזה ימים לבצע סינכרון, באיזה שעות לבצע אותו ובאיזה תדירות (מיידי, 15 דקות, 30 דקות וכו)

חזור אל “סלולר”