AVATAR עם רווח של 491.8 מליון עבר את STARWARS עם "רק" 460.9 מליון ,ונמצא בדרך לעבור את האביר האפל (מקום 2-עם 533 מליון) ואולי אפילו את טיטאניק(600 מליון מקום ראשון).
http://movies.yahoo.com/news/movies.ap. ... 8m-us-ap[b][/b]
http://movies.yahoo.com/news/movies.ap. ... 8m-us-ap[b][/b]
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
אתה מדבר על רווחים בארה"ב בלבד... לא שמת לב לשורה הזאת?
Worldwide, 20th Century Fox's "Avatar" lifted its total to $1.6 billion, second only to Cameron's last movie, 1997's "Titanic," at $1.8 billion....
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
הבמאי הזה עובד במילארדים...
שיהיה בריא...

שיהיה בריא...
אני מדבר על בינתיים ואני מדבר עוד
לפני DVD ולפני BLU RAY ,וכן אני מדבר על רווחים בינתיים בארה"ב נכון לרגע הכתבה .כי סביר להניח שמאז שנכתבה כבר עלו הרווחים גם בארה"ב וגם בעולם כולו .
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
בוא נגיד, שמהסרט + DVD/BD + הפצה בTV = הוא יסגור קופה עם 2.5$B מה שיגרום לו להפוך לאלוהים מבחינת חברות הסרטים באשר הם, במיוחד שעלות הסרט הזה הייתה גבוהה בעיקר בגלל שפיתחו טכנולוגיה בשבילו, הוא כבר אמר שבסרטים הבאים זה יהיה זול יותר כי הכל כבר מוכן
תראה כנראה שלא סתם הסרט הוא הצלחה
כשהלכתי לראות אותו ,הלכתי עם מחשבה שכגודל הצפיה כך תהיה האכזבה,אבל התבדתי ובגדול .
זה לא שהעלילה היתה איזה משהו שלא נצפה עד היום בקולנוע ואפילו ראיתי קוי דמיון רבים לרוקד עם זאבים,אבל השילוב בין עלילה נחמדה בעולם דימיוני, לטכנולוגיית התלת מימד המדהימה יצרה אוירה קסומה שזמן רב לא הורגשה בקולנוע . זה לדעתי תחילתו של עידן חדש - עידן התלת מימד בקולנוע מה שירים את כמות הכרטיסים והרווחים ,ויחזיר את הצופים לקולנוע. אין מה לעשות סרט כזה נדרש לצפייה בתלת מימד ,וכל דרך אחרת פשוט הורסת את החוויה .אני לא בטוח שכל כך מהר גם יצליחו ליצור תקן אחיד ואיכותי שיתאים ויצליח לשחזר את החויה בקולנוע הביתי ,מה שימשיך לגרום לאנשים להגיע לקולנוע (למרות כל הפירסומים בCES)
זה לא שהעלילה היתה איזה משהו שלא נצפה עד היום בקולנוע ואפילו ראיתי קוי דמיון רבים לרוקד עם זאבים,אבל השילוב בין עלילה נחמדה בעולם דימיוני, לטכנולוגיית התלת מימד המדהימה יצרה אוירה קסומה שזמן רב לא הורגשה בקולנוע . זה לדעתי תחילתו של עידן חדש - עידן התלת מימד בקולנוע מה שירים את כמות הכרטיסים והרווחים ,ויחזיר את הצופים לקולנוע. אין מה לעשות סרט כזה נדרש לצפייה בתלת מימד ,וכל דרך אחרת פשוט הורסת את החוויה .אני לא בטוח שכל כך מהר גם יצליחו ליצור תקן אחיד ואיכותי שיתאים ויצליח לשחזר את החויה בקולנוע הביתי ,מה שימשיך לגרום לאנשים להגיע לקולנוע (למרות כל הפירסומים בCES)
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
ללא ספק אווטר הולך די מהר לשבור את שיא כל הזמנים ולהיות שובר הקופות הגדול בהיסטוריה עוד שנים רבות,עוד לפני הגעה לבלוריי, dvd טלויזיה,משחקים ועוד ...
האינדיקציה הפשוטה ביותר מדברת בתהליך הזמנת הכרטיסים, אתמול ניסיתי להזמין כרטיס לסרט לצפיה חוזרת בייס פלאנט איילון, מסתבר שכחודש אחרי תחילת ההקרנה , עדין האולמות מלאים כשבוע קדימה.
מעולם לא נתקלתי בתופעה דומה.
אני לא רואה בשנים הקרובות סרט ששובר את אווטר ולו מהסיבה הפשוטה שאווטר הינו פורץ דרך מבחינה טכנולוגית ברמת התלת מימד.
לדעתי רב הסרטים בשנים הקרובות (לפחות סרטי הפעולה/פנטזיה) יהיו בתלת מימד ולכן לא יהיו פורצי דרך, אלא מקסימום יצליחו להגיע לרמת אווטר ברמה הטכנולוגית.
אבל אז הם לא יהיו פורצי דרך ,ואנשים לא ינהרו לאולמות לראות את הפלא.... כפי שקורא באווטר.
האינדיקציה הפשוטה ביותר מדברת בתהליך הזמנת הכרטיסים, אתמול ניסיתי להזמין כרטיס לסרט לצפיה חוזרת בייס פלאנט איילון, מסתבר שכחודש אחרי תחילת ההקרנה , עדין האולמות מלאים כשבוע קדימה.
מעולם לא נתקלתי בתופעה דומה.
אני לא רואה בשנים הקרובות סרט ששובר את אווטר ולו מהסיבה הפשוטה שאווטר הינו פורץ דרך מבחינה טכנולוגית ברמת התלת מימד.
לדעתי רב הסרטים בשנים הקרובות (לפחות סרטי הפעולה/פנטזיה) יהיו בתלת מימד ולכן לא יהיו פורצי דרך, אלא מקסימום יצליחו להגיע לרמת אווטר ברמה הטכנולוגית.
אבל אז הם לא יהיו פורצי דרך ,ואנשים לא ינהרו לאולמות לראות את הפלא.... כפי שקורא באווטר.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
גם אני לא מצליח לרכוש כרטיסים.
רכשנו בסוף טלפונית והם אפילו לא מוכנים להגיד לנו את המקום שלנו. אם זה מקום גרוע אני שורף את הקולנוע...
רכשנו בסוף טלפונית והם אפילו לא מוכנים להגיד לנו את המקום שלנו. אם זה מקום גרוע אני שורף את הקולנוע...
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אני במקומך עופר, לא הייתי לוקח סיכון.oferlaor כתב:גם אני לא מצליח לרכוש כרטיסים.
רכשנו בסוף טלפונית והם אפילו לא מוכנים להגיד לנו את המקום שלנו. אם זה מקום גרוע אני שורף את הקולנוע......
אני מתעקש על ייס פלאנט איילון כי שם ראיתי את הסרט לפני שבועיים והייתי מאוד מרוצה מהאולם והסאונד בלי קשר לסרט.
בסרט כזה, אם אני לא יכול לבחור בדיוק את האולם והכיסא, אני מוותר.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
הכסף הגדול בסטאר וורס לא היה מהסרט
אלא מהמרצ'נדייזינג. כל ילד קטן הזדהה עם לוק או ליה או הריסון וקנו בשפע גם בובות של ארטודיטו וסיטריפיאו ועוד.
לכן, גם אם אווטאר עובר את הכנסות הסרט בקולנוע, הוא לדעתי עדיין רחוק מלייצר את אותן הכנסות כמו סטאר וורס בזמנו.
לכן, גם אם אווטאר עובר את הכנסות הסרט בקולנוע, הוא לדעתי עדיין רחוק מלייצר את אותן הכנסות כמו סטאר וורס בזמנו.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
עופר, עצה אישית, תשב במקום הכי טוב, גם אם זה אומר להזמין שבוע מראש.oferlaor כתב:גם אני לא מצליח לרכוש כרטיסים.
רכשנו בסוף טלפונית והם אפילו לא מוכנים להגיד לנו את המקום שלנו. אם זה מקום גרוע אני שורף את הקולנוע......
אני הזמנתי שבוע מראש, אולם 6 יס פלאנט, שורה 11 מקומות 12 13.
היה מצויין, בדיוק באמצע.
אפשר גם שורה 10, אבל אל תתפשר.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
גם אני עוד לא ראיתי. ביס פלאנט שבוע קדימה תפוס...

אני הזמנתי דרך האתר
של הסינמה סיטי ,בשבוע הראשון ליציאת הסרט ,כשהגעתי לקופות כבר לא היה ניתן למצוא כרטיסים,לא בתלת מימד
ולא בגרסה רגילה. חברים ומשפחה מנסים להשיג כרטיסים ולא מצליחים ,רק לעוד .... ימים וזה לאחר שהסרט רץ ,כבר כמעט חודש .מה שכן דרך העבודה יש לנו הזמנה מרוכזת .לא מתכוון לפספס .
ולא בגרסה רגילה. חברים ומשפחה מנסים להשיג כרטיסים ולא מצליחים ,רק לעוד .... ימים וזה לאחר שהסרט רץ ,כבר כמעט חודש .מה שכן דרך העבודה יש לנו הזמנה מרוכזת .לא מתכוון לפספס .
אני חייב להמליץ על קולנוע גבעתיים,הוא סוג של "קולנוע סודי"
הקולנוע הוא ברמה של YES PLANET (אותה חברה, הכל בדיוק באותה רמה, האולומות טיפה יותר קטנים) עם הרבה פחות אנשים,
הצלחתי להשיג כסאות באמצע האולם להקרנת חצות של אווטאר בחמישי של הבכורה, בהתראה של פחות מיום (בעוד שכל שאר בתי הקולנע הכילו מקום לאדם אחד פינה חשוכה של האולם).
הקולנוע הוא ברמה של YES PLANET (אותה חברה, הכל בדיוק באותה רמה, האולומות טיפה יותר קטנים) עם הרבה פחות אנשים,
הצלחתי להשיג כסאות באמצע האולם להקרנת חצות של אווטאר בחמישי של הבכורה, בהתראה של פחות מיום (בעוד שכל שאר בתי הקולנע הכילו מקום לאדם אחד פינה חשוכה של האולם).
אכן קולנוע גבעתיים הוא קולנוע מצויין
ואחד הפלוסים הגדולים שלו...אם בשבת בצהריים אשתי ושני הילדים הולכים לישון ולי מתחשק סרט בקולנוע ולא שלאף שטונדה...הקולנוע הוא במרחק של 2 דקות הליכהbg1987 כתב:אני חייב להמליץ על קולנוע גבעתיים,הוא סוג של "קולנוע סודי"
הצלחתי להשיג כסאות באמצע האולם להקרנת חצות של אווטאר בחמישי של הבכורה, בהתראה של פחות מיום (בעוד שכלשאר בתי הקולנע הכילו מקום לאדם אחד פינה חשוכה של האולם)....
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
Re: אכן קולנוע גבעתיים הוא קולנוע מצויין
אחי למה אתה מחוק ?theezway כתב:ואחד הפלוסים הגדולים שלו...אם בשבת בצהריים אשתי ושני הילדים הולכים לישון ולי מתחשק סרט בקולנוע ולא שלאף שטונדה...הקולנוע הוא במרחק של 2 דקות הליכהbg1987 כתב:אני חייב להמליץ על קולנוע גבעתיים,הוא סוג של "קולנוע סודי"
הצלחתי להשיג כסאות באמצע האולם להקרנת חצות של אווטאר בחמישי של הבכורה, בהתראה של פחות מיום (בעוד שכלשאר בתי הקולנע הכילו מקום לאדם אחד פינה חשוכה של האולם).......
שי
Re: אכן קולנוע גבעתיים הוא קולנוע מצויין
שיניתי משהו בהגדרות הפרופיל ואז זה "מוחק" אותי עד לאישור מחדש.Shayosef כתב:אחי למה אתה מחוק ?theezway כתב:ואחד הפלוסים הגדולים שלו...אם בשבת בצהריים אשתי ושני הילדים הולכים לישון ולי מתחשק סרט בקולנוע ולא שלאף שטונדה...הקולנוע הוא במרחק של 2 דקות הליכהbg1987 כתב:אני חייב להמליץ על קולנוע גבעתיים,הוא סוג של "קולנוע סודי"
הצלחתי להשיג כסאות באמצע האולם להקרנת חצות של אווטאר בחמישי של הבכורה, בהתראה של פחות מיום (בעוד שכלשאר בתי הקולנע הכילו מקום לאדם אחד פינה חשוכה של האולם).......![]()
...
הייתי ביס פלנט אולם 6 שורה 11 כיסאות 13 + 14 אבל משום מה איכות התמונה לא הייתה מי יודע מה.
אולי גודל המסך - עבר את האופטימום הדרוש או שהמקרן חלש למסך זה או שהרזולוציה לא מתאימה לגודל מסך כזה.
(אפילו גם בסרט 2012 גם שם לא הייתה תמונה איכותית וכנ"ל בעידן הקרח 3)
אני מאוד מתפלא איך אנשים איכלסו שורה 2 באולם הזה.
נדמה לי דווקא אולם 3 היותר קטן ממנו - שם איכות התמונה יותר טובה בהרבה.
אני חייב לצפות בסרט בשנית אך הפעם באולם 3 להשוואת איכויות.
או שזה רק אני והעיניים שלי ...
אולי גודל המסך - עבר את האופטימום הדרוש או שהמקרן חלש למסך זה או שהרזולוציה לא מתאימה לגודל מסך כזה.
(אפילו גם בסרט 2012 גם שם לא הייתה תמונה איכותית וכנ"ל בעידן הקרח 3)
אני מאוד מתפלא איך אנשים איכלסו שורה 2 באולם הזה.
נדמה לי דווקא אולם 3 היותר קטן ממנו - שם איכות התמונה יותר טובה בהרבה.
אני חייב לצפות בסרט בשנית אך הפעם באולם 3 להשוואת איכויות.
או שזה רק אני והעיניים שלי ...