שאלות לגבי קניית ps3 בניו יורק
שלום
אני מתעניין לגבי רכישת קונסולת משחק ולאחר שיטוט ברשת והתייעצות כנראה זה יהיה ps3.
בעוד שבועיים אני מתכנן להיות בניו יורק ויש לי מס' שאלות:
1. האם כדאי לקנות את המכשיר שם - יש פער לעומת הארץ האם זה שווה את האחריות?
2. האם יש מקום מסויים מומלץ לקנייה - בשנה שעברה קניתי באורלנדו psp והכי זול היה בוולמארט.
3. על מה צריך לשים דגש כדי שיתאים לארץ - שנאי, שיטת שידור וכ"ו?
4. ראיתי שיש ps3 slim 250g עד כמה זה משמעותי נפח ההארד דיסק כלומר האם לדוגמא ניתן להעתיק להארד דיסק סרטי HD ולצפות בהם דרך המכשיר?
5. האם יש אביזרים נילווים שהם must ושלא מגיעים בערכה ושווה בכל זאת לרכוש שם?
תודה מראש
עופר
אני מתעניין לגבי רכישת קונסולת משחק ולאחר שיטוט ברשת והתייעצות כנראה זה יהיה ps3.
בעוד שבועיים אני מתכנן להיות בניו יורק ויש לי מס' שאלות:
1. האם כדאי לקנות את המכשיר שם - יש פער לעומת הארץ האם זה שווה את האחריות?
2. האם יש מקום מסויים מומלץ לקנייה - בשנה שעברה קניתי באורלנדו psp והכי זול היה בוולמארט.
3. על מה צריך לשים דגש כדי שיתאים לארץ - שנאי, שיטת שידור וכ"ו?
4. ראיתי שיש ps3 slim 250g עד כמה זה משמעותי נפח ההארד דיסק כלומר האם לדוגמא ניתן להעתיק להארד דיסק סרטי HD ולצפות בהם דרך המכשיר?
5. האם יש אביזרים נילווים שהם must ושלא מגיעים בערכה ושווה בכל זאת לרכוש שם?
תודה מראש
עופר
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
קודם כל ברוך הבא לאתר!
ועכשיו לעניין:
1. אכן יש פער רציני בהוצאה - כ-2000 ש"ח בארץ כאשר בארה"ב זה בסביבות ה1100 ש"ח (דולר נמוך) - אחריות פה היא פחות רלוואנטית שכן המכשיר מאוד אמין.
2. אין מקום מומלץ רק שכדאי לרכוש מרשת ידועה ולא מחנות קטנה שאין לה אבא או אמא.
3. אין שום צורך בשנאי וגם אין נעילת איזור למשחקים בכלל (עדיין) אבל מבחינת סרטי BD ניתן לצפות אך ורק ב-zone 1 של איזור אמריקה - אך עם זאת בארץ משכירים/מוכרים סרטים לא נעולים בכמות לא מבוטלת.
4. גם 120GB זה לדעתי די והותר. אין כל צורך (אך ניתן) להעתיק סרטים ל-PS3 - פשוט ממירים מ-MKV ל-VOB מעבירים ל-DOK או ל-HDD (מפורמט ל-FAT32), מחברים ל-PS3 וצופים בשלווה.
5. אביזרי חובה: קונטרול נוסף מקורי, שלט BR מקורי, מחבר HDMI פשוט, ואם אתה אוהב סמולטורי נהיגה אז (נחשת נכון) גם הגה.
ועכשיו לעניין:
1. אכן יש פער רציני בהוצאה - כ-2000 ש"ח בארץ כאשר בארה"ב זה בסביבות ה1100 ש"ח (דולר נמוך) - אחריות פה היא פחות רלוואנטית שכן המכשיר מאוד אמין.
2. אין מקום מומלץ רק שכדאי לרכוש מרשת ידועה ולא מחנות קטנה שאין לה אבא או אמא.
3. אין שום צורך בשנאי וגם אין נעילת איזור למשחקים בכלל (עדיין) אבל מבחינת סרטי BD ניתן לצפות אך ורק ב-zone 1 של איזור אמריקה - אך עם זאת בארץ משכירים/מוכרים סרטים לא נעולים בכמות לא מבוטלת.
4. גם 120GB זה לדעתי די והותר. אין כל צורך (אך ניתן) להעתיק סרטים ל-PS3 - פשוט ממירים מ-MKV ל-VOB מעבירים ל-DOK או ל-HDD (מפורמט ל-FAT32), מחברים ל-PS3 וצופים בשלווה.
5. אביזרי חובה: קונטרול נוסף מקורי, שלט BR מקורי, מחבר HDMI פשוט, ואם אתה אוהב סמולטורי נהיגה אז (נחשת נכון) גם הגה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אפשר גם לרכוש עוד ועוד שלטים (תלוי כמה אנשים אתה יודע שתשחקו) - נחמד שבאים חברים ורוצים לשחק פיפא/NBA.
תשומת הלב שגם סרטים בינתיים רובם לא נעולים לאיזורים - אז גם אם זה לא חייבת להיות בעייה.
תשומת הלב שגם סרטים בינתיים רובם לא נעולים לאיזורים - אז גם אם זה לא חייבת להיות בעייה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

זה חשוב - א. בשביל להיות בטוח שלא עובדים עליך.
ב. תמיד יש את האפשרות הקלושה שמישהו ירצה/יחוייב לעזור לך - ועדיף להראות שקנית מרשת מוכרת ולא מאיזה מישהו ברחוב
ב. תמיד יש את האפשרות הקלושה שמישהו ירצה/יחוייב לעזור לך - ועדיף להראות שקנית מרשת מוכרת ולא מאיזה מישהו ברחוב
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עופר - ברוך הבא לעולם הקונסולות
לא ציינת זאת אבל כדאי לחפש ולרכוש משחקים בארה"ב - יש הרבה מבצעים על משחקים מעט ישנים במחירים נהדרים (בטח יחסית לארץ)
רק קח בחשבון שתוספות ( DLC ) עבורם צריך לרכוש בחנות PSN של ארה"ב.
עם קונסולה חדשה אפשר לשחק בכיף משחקים בני שנה ואפילו יותר במחיר מגוחך.
חפש מומלצים לפי הז'אנרים שאתה אוהב.
לא ציינת זאת אבל כדאי לחפש ולרכוש משחקים בארה"ב - יש הרבה מבצעים על משחקים מעט ישנים במחירים נהדרים (בטח יחסית לארץ)
רק קח בחשבון שתוספות ( DLC ) עבורם צריך לרכוש בחנות PSN של ארה"ב.
עם קונסולה חדשה אפשר לשחק בכיף משחקים בני שנה ואפילו יותר במחיר מגוחך.
חפש מומלצים לפי הז'אנרים שאתה אוהב.
תודה על התשובות אבל שוב לגבי השנאי
חבר שלי הביא לפני שנה WII מארה"ב ובארץ היה צריך להחליף ספק / שנאי דבר שעלה לו כמה מאות שקלים אם אני זוכר נכון.
האם הספק/שנאי שמסופק בארה"ב עם ה ps3 יכול לעבוד על הרשת הישראלית ללא צורך בתוספת / החלפה כלשהיא?
שוב תודה
עופר
האם הספק/שנאי שמסופק בארה"ב עם ה ps3 יכול לעבוד על הרשת הישראלית ללא צורך בתוספת / החלפה כלשהיא?
שוב תודה
עופר
Re: תודה על התשובות אבל שוב לגבי השנאי
1. השנאי הפנימי הוא אוניברסלי. כלומר תומך 220 למרות שעל הקופסה ועל הקונסולה יהיה כתוב 110.roshaked כתב:חבר שלי הביא לפני שנה WII מארה"ב ובארץ היה צריך להחליף ספק / שנאי דבר שעלה לו כמה מאות שקלים אם אני זוכר נכון.
שוב תודה
עופר...
2. בכדי לחסוך עלויות TAX, באם מתאפשר לך, תזמין דרך האינטרנט ותשלח לכתובת שתוכל ממנה לאסוף. רק לידיעה - הזמנה מאמזון ושליחה לניו יורק כן מחוייבת ב TAX.
יש כל מיני מבצעים בווב, ואפשר למצוא מחירים מצויינים לקונסולה.
3. את כל האביזרים הקטנים - שלטים וכו - גם ממליץ לרכוש מראש דרך האינטרנט.
זה פשוט חוסך זמן וסחיבה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם יש לך הזדמנות כזאת- בהחלט זה מה שהייתי עושה.
עדיין רכישה בארה"ב תהיה יותר זולה. וזה מה שאני הייתי עושה (ועשיתי).roshaked כתב:שוב תודה לכל העונים
יש לי הזדמנות לקנות מכשיר חדש בקופסא מאחד מזוכי הפיס ב 1500 שח כנראה שזה מה שאעשה ואת מארה"ב אביא רק תוספות ואביזרים
תודה
עופר...
ב-1500 ש"ח הייתי קונה מזוכה הפיס בארץ. אני אישית קניתי בארה"ב, ואכן אין שום בעיה של חשמל. הדבר היחיד שאותי טיפה מגביל הוא עניין הסרטים: נכון שיש הרבה סרטים שאינם מוגבלים באזור, אך עדיין, לפחות בבלוקבסטר הקרוב לביתי, רובם כן מוגבלים. הדבר נכון גם לסרטי DVD - אותם המכשיר לא קורא אם הם PAL (יש עדיין כאלה), ולעיתים גם מאזור 2 (למרות שהבנתי שב-DVD הוא אמור לקרוא את כולם).
ב-1500 ש"ח, הייתי קונה בארץ, עם אחריות (מפעל הפיס קנה מישפאר) - אבל בהחלט את האביזרים/משחקים הייתי קונה בחו"ל: המחירים בארץ מגוחכים...האמת שהם ממש גנבה לאור היום.
ב-1500 ש"ח, הייתי קונה בארץ, עם אחריות (מפעל הפיס קנה מישפאר) - אבל בהחלט את האביזרים/משחקים הייתי קונה בחו"ל: המחירים בארץ מגוחכים...האמת שהם ממש גנבה לאור היום.
לגבי עלויות אביזרים בחול
ראיתי שיש הבדל של כפול במחיר בין הגויסטיק המקורי של סוני לבין לא מקורי ( 28 לעומת 58 דולר) האם ההבדל הוא כזה שמצדיק מחיר כפול ועדיף להשקיע או שגם הלא מקורי עושה את העבודה?
שאלה נוספת לגבי גיטר הירו האם הערכה הבסיסית היא הגיטרה + המשחק או שיש משהו נוסף ששווה לרכוש והאם הערכה נכנסת למזוודה רגילה או שצריך לסחוב את זה בנפרד לטיסה?
תודה
עופר
שאלה נוספת לגבי גיטר הירו האם הערכה הבסיסית היא הגיטרה + המשחק או שיש משהו נוסף ששווה לרכוש והאם הערכה נכנסת למזוודה רגילה או שצריך לסחוב את זה בנפרד לטיסה?
תודה
עופר
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
Re: לגבי עלויות אביזרים בחול
כן, בהחלט.roshaked כתב:ראיתי שיש הבדל של כפול במחיר בין הגויסטיק המקורי של סוני לבין לא מקורי ( 28 לעומת 58 דולר) האם ההבדל הוא כזה שמצדיק מחיר כפול ועדיף להשקיע או שגם הלא מקורי עושה את העבודה?
תודה
עופר...
אל תלך על החיקויים כי אתה תתחרט על כל רגע.
הכל נכנס לתוך המזוודה רק מומלץ לפרק הכל במקרה ותתפס במכס.